Orthotics-3-d Laser lakonan untuk keselesaan kaki meningkat

Orthotics-3-d Laser lakonan untuk keselesaan kaki meningkat

Dengan beratus-ratus ligamen dan struktur-struktur yang agak bertulang dalam setiap kaki bekerja bersama-sama untuk menyokong, menyeimbangkan dan menanggung berat keseluruhan badan, ramai orang mengalami sakit kaki dan masalah di beberapa tempat sepanjang hayat mereka. Tidak seperti sisipan Menggilap over-the-counter, kasut yang ditempah Khas dibina daripada acuan kaki anda untuk memenuhi keperluan unik anda.

Kasut yang digunakan untuk membantu memulihkan kira-kira, berjalan kaki dengan selesa dalam kasut tumit tinggi, dan mengurangkan atau, lebih baik lagi, menghapuskan kaki, belakang dan sakit kaki. Mereka akan ditempah Khas sisipan yang sesuai di dalam Menggilap pesakit untuk mengurangkan pergerakan kaki yang tidak normal ketika berjalan, berlari atau melakukan aktiviti lain. Dengan pemilihan watak 3-dimensi laser, podiatrist anda boleh mencipta Kasut teracu adat dengan yang mendalam yang lebih tepat dan superior kaki daripada kaedah tradisional.

Apa lakonan 3-dimensi Laser?

Terdapat beberapa kaedah yang boleh digunakan untuk mendapatkan imej kaki agar Kasut kaki adat. Kaedah pemutus laser 3-dimensi yang telah terbukti paling berkesan dalam menghasilkan kualiti fungsi tersuai kaki orthotics bagi orang-orang yang menderita dari kaki dan sakit.

Dalam teknik ini kaki diadakan di kedudukan yang tepat – pada asasnya kedudukan di mana ia harus berfungsi dengan betul. Gambar kaki boleh diambil dengan menggunakan plaster, gentian kaca atau imbasan laser. Laser pemutus memberikan data pensampelan hundredths keempat setiap inci dan oleh itu, telah didapati lebih tepat daripada plaster.

Lakonan laser, jururawat kaki anda boleh menyemak imbas untuk melihat jika ia sepadan dengan biomekanikal peperiksaan. Jika percanggahan jelas, imbasan lain boleh cepat diambil dengan sedikit usaha. Tiga dimensi laser pemutus untuk kasut yang ditempah Khas menawarkan kelajuan yang lebih baik dan tepat dan membolehkan pesakit untuk berjalan kaki yang mudah.

Orthotics dibuat untuk keperluan individu anda

Berdasarkan masalah yang tertentu atau keperluan pesakit, jururawat kaki/podiatrist boleh mengesyorkan sama ada Kasut akan membantu mengurangkan kecacatan dalam kesakitan dan kaki, atau jika rawatan yang berbeza akan menghasilkan keputusan yang lebih baik.

Setiap adat orthotic direka berbeza mengikut bentuk kaki anda, saiz, berat badan dan tahap aktiviti. Orthotics menyampaikan biomekanikal sokongan kepada:

* Meningkatkan fungsi kaki
* Mengurangkan risiko kecederaan kaki
* Menyerap dan mengedar kejutan
* Memberikan kelegaan daripada kesakitan dan tekanan harian
* Memanfaatkan keseluruhan badan penjajaran dan postur

Miskin kaki fungsi dan biomekanik boleh menjejaskan bahagian-bahagian lain badan anda, termasuk belakang yang lebih rendah. Mujurlah dengan kasut yang direka untuk isu-isu tertentu kaki anda, anda boleh meningkatkan kestabilan, mencegah sakit tambahan dan seterusnya meningkatkan kualiti hidup anda.

Mengapa saya memerlukan Kasut?

Kasut yang ditempah khas boleh melegakan pelbagai kesakitan kaki termasuk sakit tumit, plantar fasciitis, sakit lengkung, sakit akibat berlari, berjalan kaki dan Olahraga lain dan banyak sakit kaki yang lain gangguan. Jika anda seorang aktif Naib juara atau atlet, kasut yang ditempah khas boleh digunakan untuk memastikan kaki sejajar dengan paling cekap, membolehkan tulang-tulang, otot, tendon dan ligamen berusaha untuk potensi yang tertinggi. Di samping itu, Kasut melindungi tumit, gerbang dan sekarang dari luar tabii dan peningkatan tekanan yang berpanjangan hasil aktiviti berjalan dan sukan.

Sama ada ia adalah untuk mengelakkan masalah, melegakan kesakitan, atau meningkatkan kecekapan, pelari dan atlet lain akan mendapat manfaat banyak dari penggunaan kasut yang ditempah khas dari jururawat kaki Scarborough anda. Jika anda mengalami sakit kaki atau ketidakstabilan, rundingan dengan podiatrist anda akan diperlukan untuk menyediakan anda dengan penjagaan kaki yang tepat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *