Orang Neo-Tech dan berteknologi Nouveau

Orang Neo-Tech dan berteknologi Nouveau

Penerbitan Neo-Tech adalah sebuah syarikat 35 + tahun menulis yang mengintegrasikan falsafah, objectivism, perniagaan, dan kasih sayang. Masyarakat berteknologi Nouveau adalah sekumpulan semi-secretive yang muncul daripada correlating Neo-Tech dengan pelancaran projek besar-besaran bertulis yang dipanggil orang Neo-Tech.

Nouveau Tech adalah satu cabang utama Neo-Tech misi untuk membebaskan bumi tasawuf dan membawa kebangkitan super-society, dunia yang super cepat memajukan teknologi baru (Neo-Tech).

Persatuan teknologi Nouveau telah muncul daripada taktik pemasaran penerbitan Neo-Tech sebagai masyarakat rahsia kuasa, romantik, kekayaan dan kesihatan.

Semasa pemantauan suntingan hari-by-day yang Frank R Wallace diterbitkan pada www.neo-tech.com kerana ia berlaku, saya menyaksikan perkembangan yang betul-betul sehingga kematiannya. Selama 5 tahun saya menyaksikan digital-dot oleh digital-dot setiap edit yang Wallace dibuat awam.

Saya menggunakan perkhidmatan seperti Google Alerts untuk memberitahu saya tidak tepat di mana dan Bilakah perubahan seluruh www.neo-tech.com berlaku.

Saya perhatikan gaya perubahan bertulis ke gaya orang Neo-Tech. Aku melihat tepat penambahan, pemindaan, suntingan, semakan dan pemotongan yang Wallace dibuat bagi orang Neo-Tech. Lapisan integrasi yang ditambah.

Yang telah membantu saya untuk memahami proses dan pembangunan minda Neo-berfikir dan matriks yang Wallace adalah memupuk melalui Kumpulan dokumen-dokumen yang dilabel orang Neo-Tech ini pelik.

Berikut adalah satu contoh daripada salah satu suntingan terbaru yang telah dibuat untuk orang Neo-Tech.

1 Pameran dari saya Google Alert 30 Jul 05.

“Seperti biasa dengan sistem pembaca terus melalui orang Neo-Tech, mereka ramalan yang tepat hasil semakin kuasa dan keuntungan.
Pembaca tersebut belajar untuk berfikir secara jujur, secara meluas, secara bebas.
Mereka belajar untuk berfikir di luar biases, pendapat dan kepercayaan. Mereka belajar untuk neothink…”- Frank R Wallace, orang Neo-Tech

Perenggan itu adalah diedit ke dalam perkara-perkara berikut dalam amaran Google saya 27 Dis ‘ 05. Hanya 2 bulan sebelum di Wallace kematian. (Bandingkan dengan di atas).

2 Mempamerkan

“Seperti biasa dengan sistem pembaca terus melalui orang Neo-Tech, pandangan dan fikrah mereka berkembang hasil semakin kelebihan – kelebihan Illuminati tanpa had kuasa dan keuntungan.
Pembaca tersebut belajar untuk fokus pada keperluan semasa berfikir serentak secara jujur, secara meluas, dan secara bebas.
Mereka belajar untuk berfikir di luar biases, pendapat dan kepercayaan. Mereka belajar untuk neothink…”- Frank R Wallace, orang Neo-Tech

“Tumpuan keperluan manakala mengalih keluar sempadan Anticiv menyampaikan kuasa Neo-berfikir tanpa had”

Orang Neo-Tech diturunkan dari akses awam sekarang; Saya berharap untuk mendapat tangan saya pada salinan bab-bab kemudian daripada orang Neo-Tech lewat tahun ini.

Orang Neo-Tech adalah matriks umum edited yang Frank R Wallace bekerja pada masa kemalangan trafik maut semasa berjoging pagi harian beliau.

Kerja-kerja ini yang baru diterokai acara moden manakala menambah serata dunia kekal pandangan tentang sifat evolusi manusia dan naiknya ke dalam manusia teknologi moden. Di tempat-tempat orang Neo-Tech adalah satu mudah dibaca, pada orang lain ia adalah sukar, dan kadang-kadang menghiburkan, dan kadang-kadang perut berfokuskan. Saya tidak membuat tuntutan untuk memahami segalanya, dan saya berharap untuk tarikh Bilakah saya boleh plum ia sepenuhnya bagi semua kelebihan kehidupan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *