Oksigen penganalisa-elemen yang paling Vital untuk kesihatan manusia

Oksigen penganalisa-elemen yang paling Vital untuk kesihatan manusia

Bhoomi Analyzers dengan pelbagai produk peralatan analitikal luas, membentuk sebahagian daripada proses automasi dalam proses industri. Kami dedikasi menjadikan kita perintis-perintis dalam bidang ini. Dalam penyelidikan dan pembangunan kami telah membolehkan kami untuk meningkatkan kualiti produk dan kebolehpercayaan sangat.

Oksigen merupakan elemen yang paling vital untuk tubuh manusia. Jadi Mengapa Adakah ia kemudian, satu elemen kesihatan yang kita semua mengambil untuk diberikan. Jawapannya mudah – walaupun kita bernafas nafas yang satu selepas yang lain, kami hanya menganggap bahawa kita mendapat cukup! Hakikatnya walaupun, bahawa ini bukanlah kes. 200 tahun yang lalu kualiti udara yang lebih tinggi dengan kuantiti oksigen yang 30%. Semalam walaupun, akibatnya pencemaran global dan kesusutan sumber daya alam kita udara hanya mengandungi 19% oksigen dan di beberapa bandar serendah 10% oksigen.

Oksigen dalam aliran darah menyihatkan sel-sel badan, mencipta tenaga dan membantu memecahkan bahan buangan dan toksin. Ia mewujudkan Pertahanan sistem imun dan ia mengawal Keseimbangan pH badan. Oksigen memainkan peranan penting dalam perjuangan menentang penyakit. Ia telah terbukti bahawa penyakit-penyakit seperti Cancerthrive dalam satu pH asid, jadi ia adalah penting bahawa kita oxygenate tubuh kita dan mengekalkan pH alkali jika kita ingin mengekalkan kesihatan dan kesejahteraan kami.

Oksigen di dalam badan adalah perlu bagi semua fungsi penting dan penghapusan sisa buangan. Oksigen badan kita memberikan kuasa tempur untuk melawan patogen, bakteria dan virus.

Ia adalah satu fakta yang telah terbukti yang kekurangan oksigen yang akhirnya membawa kepada penyakit atau penyakit daripada beberapa bentuk. “Tidak cukup oksigen bermaksud kekurangan tenaga biologi yang boleh menyebabkan apa-apa dari keletihan yang ringan kepada penyakit yang mengancam nyawa” seperti yang disebut oleh Dr W Spencer cara – yang menulis dalam jurnal Persatuan Amerika pakar.

Terdapat banyak faktor yang menyebabkan kekurangan oksigen. Sebahagian daripada ini adalah: berlebihan makanan kita yang membunuh enzim, asap karbon monoksida pernafasan yang jalur oksigen dari darah, makan makanan diproses yang mempunyai sedikit atau tiada kandungan oksigen dan bahan kimia, minum air paip dengan bahan tambahan kimia seperti flouride, De-forestation, alkohol dan kurang bersenam.

Ia adalah satu fakta yang telah terbukti bahawa penyakit-penyakit seperti kanser dan AIDS, herpes dan hepatitis, tidak boleh bertolak ansur sel tinggi oksigen dalam aliran darah. Ini semata-mata adalah sebab yang cukup untuk membuat usaha terancang untuk memastikan anda akan oxygenating darah. Jika anda merasa bahawa faktor persekitaran anda boleh berkurangan bekalan oksigen kepada aliran darah anda, pastikan untuk mengambil oksigen tambahan harian untuk membantu mengatasi faktor-faktor ini.

Analyzers membuat BHOOMI yang dipasang di kebanyakan laman web yang akan masalah yang percuma dan telah terbukti sepanjang hayat. Banyak industri telah menunjukkan keyakinan kita dengan meletakkan pesanan-pesanan berulang-ulang. Kami komited untuk pelanggan-pelanggan kami dan memberikan yang terbaik selepas penjualan Perkhidmatan.

Bhoomi Analyzers mempunyai pengalaman luas dalam peralatan analitikal. Kami mengeluarkan In-situ Zirconia berasaskan Analyzers oksigen, oksigen Analyzer, pelepasan berterusan pemantauan sistem, mudah alih pembakaran Analyzers, had Gas penganalisa dan lain-lain contoh.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *