Ohio insurans kesihatan – pertimbangan untuk memilih rancangan yang betul

Ohio insurans kesihatan – pertimbangan untuk memilih rancangan yang betul

Insurans kesihatan Ohio adalah di sekelilingnya seperti tidak pernah sebelum ini, dengan penduduk negeri yang dibahagikan dalam pandangan mengenai Obamacare. Ohio menghadapi kadar pengangguran yang tinggi sebanyak 8.8 peratus, berkata Universiti Quinnipiac hari membuang undi. Pada masa yang sama, purata kos premium insurans kesihatan Ohio setiap pekerja meningkat mengikut kajian yang dijalankan oleh Aon Hewitt, perunding sumber manusia dan anak syarikat penyumberan luar Corp Aon, mengaitkan sesuatu yang lain ini ke tahap yang perlahan pengambilan mengakibatkan tenaga kerja yang lebih tua, yang lebih terdedah kepada penjagaan perubatan yang mahal. Oleh itu penduduk Ohio yang perlu untuk membeli insurans kesihatan sendiri sepatutnya serius keutamaan insurans kesihatan mereka

Ohio insurans kesihatan – keutamaan apabila memilih pelan

• Anda mesti mempunyai Ohio insurans kesihatan yang bercadang untuk memenuhi keperluan khusus anda. Sebagai contoh, kanak-kanak mempunyai keperluan penjagaan yang berbeza dari orang-orang dewasa seperti pelan yang menawarkan baik-kanak-kanak dan penjagaan pencegahan lain, termasuk pergigian. Begitu juga, wanita muda, berkahwin mungkin mahukan pelan yang memberikan perlindungan bersalin. Jadi pastikan anda membeli polisi melayani anda ‘mesti berada’.

• Berfikir tentang bajet anda. Pelan kesihatan dengan premium bulanan yang tinggi akan menjadi pilihan yang baik jika anda mampu. Potongan ini adalah jumlah yang Diinsuranskan yang bayar dari poket, sebelum sepakan manfaat pelan di dalam. Tinggi-boleh ditolak, pelan premium yang rendah adalah ideal jika anda sanggup membayar lebih untuk rutin penjagaan kesihatan, adalah pesara awal untuk menunggu Medicare untuk menendang, atau mencari pelan yang melindungi anda daripada penyakit-penyakit yang tidak dijangka atau kemalangan pada kos yang rendah. Pelan-pelan boleh ditolak yang tinggi biasanya digabungkan dengan akaun simpanan kesihatan yang membantu anda menjimatkan cukai dolar, sambil mengetepikan wang untuk penjagaan kesihatan. Memilih pelan insurans kesihatan Ohio yang merangkumi perbelanjaan asas anda seperti co-pays (apa yang anda bayar untuk melawat pejabat atau preskripsi) dan Ko-insurans (apa yang anda bayar untuk hospitalizations selepas anda bertemu anda boleh ditolak).

• Pastikan anda doktor penjagaan primer dan doktor pakar anda berada dalam rangkaian yang menawarkan pelan anda. Sebaliknya, anda boleh terpaksa membayar lebih untuk melihat mereka.

• Pilih satu pelan insurans kesihatan Ohio dengan satu had Tahunan yang topi tahunan pada jumlah dolar anda perlu membayar samping. Anda perlu membayar semua penjagaan anda sehingga cap ini. Pembaharuan telah mengangkat topi untuk jumlah yang tidak terhad bagi sebuah pelan tahun bermula pada atau selepas September 23, 2011. Dengan beberapa pelan insurans kesihatan Ohio, anda mungkin masih perlu membuat copays yang ditetapkan yuran yang anda bayar apabila anda melawat doktor.

• Generik dan nama jenama ubat preskripsi yang perlu dilindungi dalam pelan kesihatan anda Ohio.

Mendapatkan bimbingan profesional

Manakala Internet adalah sumber yang kaya dengan maklumat mengenai pelbagai jenis pelan-pelan insurans kesihatan Ohio dan apa yang anda perlu pertimbangkan sebelum mendaftar satu, cara terbaik untuk pergi tentang memahami pilihan anda adalah untuk mendapatkan bimbingan profesional. Hubungi broker yang berpengalaman insurans kesihatan bebas yang berlesen yang mengkhusus dalam insurans kesihatan dan boleh membimbing anda dalam memilih pelan yang merangkumi keperluan anda dan kekal dalam lingkungan bajet anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *