NuSkin kajian – Adakah perniagaan NuSkin untuk anda?

NuSkin kajian – Adakah perniagaan NuSkin untuk anda?

Dalam tinjauan NuSkin ini, kita akan mengkaji produk dan peluang perniagaan untuk mengetahui jika NuSkin adalah satu penipuan atau tidak mereka. Penipuan perkataan yang seolah-olah permukaan apabila anda bercakap tentang syarikat pemasaran rangkaian, dan Nuskin tidak kebal kepada tuduhan itu.

dikhaskan untuk menyediakan sistem jumlah pemakanan penjagaan kulit terbaik dan bahan-bahan. Mereka tinggal benar kepada perkataan itu dengan membuat rawatan merekacipta yang mengekalkan kesihatan dan umur panjang rambut dan kulit. Nuskin ditentukan bahawa cara terbaik untuk membawa produk-produk tersebut ke pasaran adalah dengan menggunakan sebuah organisasi pemasaran rangkaian.

Salah satu sistem yang standard kulit Nu dipanggil AgeLOC. AgeLOC adalah salah satu rawatan anti-penuaan yang paling terkenal di pasaran kerana ia membantu badan yang mengawal apa yang dipanggil penanda genetik yang didapati bertanggungjawab penuaan. Butiran kulit Nu sangat terkenal yang lain adalah Galvanic Spa. Galvanic Spa adalah sistem spa profesional untuk rumah anda. Ia adalah satu sistem elektronik yang membolehkan anda berasa nafas baru tanpa sesi spa sangat mahal itu. Untuk menamakan beberapa sistem yang lebih banyak (antara ratusan), anda boleh mencari tindakan yang jelas, 180 kulit Nu, Nutricentials atau di Tri-Phasic. Mempunyai banyak produk untuk dipilih boleh menjadi baik kerana ia membolehkan anda untuk sasaran pasaran yang lebih besar, tetapi boleh mengelirukan sedikit pada mulanya.

Kita menyaksikan bahawa produk yang sangat baik dan akan mensasarkan baby-boomers, segmen penduduk yang semakin meningkat. Mari kita lihat peluang perniagaan.:
-Pelan pampasan kulit nu: Pelan pampasan rencana yang baik dan akan membayar anda sehingga kira-kira 40% daripada jumlah organisasi anda. Pelan comp bukanlah mudah difahami bagi seseorang yang baru bermula. Walau bagaimanapun, selepas siasatan beberapa anda boleh digunakan untuk ia. Anda akan menemui beberapa cara untuk dibayar seperti jualan individu dan juga pendapatan residual.
-Bonus pemimpin: Apabila anda tumbuh sebuah organisasi yang besar dan mencapai pangkat pemimpin, anda akan menerima beberapa bonus tambahan yang akan membiak paychecks anda.
-Latihan penaja: Penaja dalam perniagaan kulit Nu kelihatan amat berguna untuk pengedar baru untuk membantu mereka memulakan perniagaan mereka.

Adakah Nuskin penipuan yang ramai mendakwa ia? TIDAK tidak, it’s a scam. Semua rawatan Nu kulit berkualiti tinggi dan boleh membantu ramai orang. Peluang perniagaan berasaskan rumah juga adalah baik dan boleh menjadi sangat bermanfaat apabila membina dengan betul. Walau bagaimanapun, seperti banyak lain berbilang peringkat pemasaran peluang, kulit Nu peluang perniagaan berasaskan rumah perlu dipertimbangkan dalam butir-butir dan pelan pemasaran yang kukuh perlu dilaksanakan sebelum menandatangani menandatanganinya.

Sebelum anda menyertai Nuskin, pastikan anda bertanya kepada penaja anda pada masa hadapan bagaimana dia akan mengajar anda bagaimana untuk memasarkan perniagaan anda. Anda perlu berhati-hati dengan penaja yang hanya mengajar teknik-teknik yang “konvensional” bugging rakan dan keluarga anda, menggunakan kertas iklan dan menganjurkan mesyuarat rumah. Kaedah-kaedah bekerja hebat 25 tahun yang lalu Bilakah ramai pemimpin memulakan perniagaan pemasaran berbilang tingkat mereka tetapi adalah tidak terlalu penting lagi dengan peluasan akses maklumat global.

Saya beruntung sesetengah orang menerangkan kepada saya bagaimana untuk menggunakan kaedah-kaedah moden untuk memasarkan peluang perniagaan saya. Saya kini melakukan perkara yang sama dan saya menjelaskan kepada para pengedar Nuskin bagaimana menggunakan kuasa Internet (Facebook, Twitter, Blog, dll) untuk membina perniagaan mereka.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *