Nuesoft mengumumkan perjanjian dengan 3m

Nuesoft mengumumkan perjanjian dengan 3m

Nuesoft Technologies Inc. telah menandatangani perjanjian dengan sistem maklumat kesihatan M 3, Inc. agar pematuhan pengkodan yang menyunting keupayaan dan keperluan perubatan pengesahan sebagai fungsi yang ditambah untuk NueMD ® dan Nuesoft Xpress ™ amalan pengurusan perisian penggunaan.

“Nuesoft berbangga menawarkan fungsi bil yang teguh yang mudah dan harga yang berpatutan,” kata Nuesoft teknologi Presiden dan CEO Massoud Alibakhsh. “Perjanjian kita dengan 3M akan mengambil perisian kami ke tahap seterusnya membolehkan kami menawarkan data pengekodan yang dipertingkatkan. Selepas Cari luas bagi rakan kongsi, kami memilih sistem maklumat kesihatan 3 M kerana kaya dengan pengetahuan dan sumber-sumber yang membawa pasukannya ke Jadual.”

Dengan Perjanjian ini, pelanggan Nuesoft akan mendapat akses kepada 3M ™ Edit enjin, platform perisian bermodul yang membolehkan pengguna untuk mengakses semasa dan bersejarah Medicare dan Medicaid set data, termasuk kod semasa prosedur terminologi (CPT ®), penjagaan kesihatan umum prosedur pengekodan sistem (HCPCS) kod, kod pengelasan penyakit Antarabangsa (ICD-9), serta penentuan perlindungan negara dan tempatan. 3M keperluan perubatan industri kandungan dicipta dan dikekalkan oleh sepasukan mahir dasar penjagaan kesihatan dan pengekodan pakar. 3M kandungan digabungkan dengan Nuesoft dalam amalan pengurusan suite akan membantu doktor amalan mengurangkan Penafian tuntutan, memendekkan kitaran A/R dan meningkatkan kecekapan aliran kerja.

“Kami amat berbesar hati untuk bekerjasama dengan teknologi-teknologi Nuesoft,” kata Adel Dimian, PhD MBA, kesihatan maklumat sistem Naib Presiden 3M, keperluan perubatan dan pematuhan. “Integrasi enjin Edit M 3 dengan Nuesoft amalan pengurusan suite akan membantu amalan-amalan perubatan yang mencapai pematuhan yang bertambah baik, Penafian tuntutan pengurangan dan penjimatan kos melalui pengurangan memakan masa tuntutan diperbaiki dan pengemukaan.”

3M enjin Edit akan disediakan kepada pelanggan Nuesoft di upgrade produk yang dijadualkan pada lewat musim panas ini.

Mengenai teknologi-teknologi Nuesoft
Menyambut 15 tahun perkhidmatan pada 2008, Nuesoft Technologies Inc. adalah peneraju pembekal perisian pengurusan amalan perubatan yang berasaskan Internet dan perisian bil perubatan bagi pejabat doktor, bil Syarikat dan Pusat-Pusat Kesihatan Universiti. Nuesoft adalah salah satu syarikat pertama untuk perintis perisian sebagai Perkhidmatan (SaaS) dan mempunyai kemudahan pusat data untuk menyokong selamat dan patuh Leader permohonan hosting. Syarikat ditubuhkan AS asas pelanggan dikira lebih 5,700 penyedia perubatan yang meliputi kepakaran 47 di seluruh 49 Negeri, serta sebuah kehadiran antarabangsa. Untuk maklumat lanjut mengenai produk yang dua di Nuesoft, NueMD dan Nuesoft Xpress, lawati Nuesoft teknologi atau hubungi (800) 401-7422.

Sistem maklumat kesihatan kira-kira 3 M
3 M Kesihatan sistem maklumat, bahagian penjagaan kesihatan 3M dalam keluarga, adalah sebuah pembekal terkemuka bagi alat-alat perisian yang canggih dan perkhidmatan yang membantu organisasi penjagaan kesihatan menangkap, mengelaskan, dan menguruskan data kesihatan yang tepat. 3 Sistem maklumat kesihatan M produk membantu memastikan kualiti data, yang memacu keupayaan sesebuah organisasi untuk menguruskan hasil, mematuhi peraturan, meningkatkan kualiti penjagaan pesakit dan menguruskan sumber-sumber dengan berkesan. 3 M penjagaan kesihatan, salah satu segmen perniagaan utama enam 3M, menyediakan produk-produk berinovatif yang bertaraf dunia dan perkhidmatan untuk membantu penjagaan kesihatan profesional meningkatkan amalan, penghantaran dan hasil penjagaan pesakit dalam penjagaan perubatan, oral, dadah, penghantaran dan Kesihatan maklumat pasaran.

3M adalah tanda niaga berdaftar 3 M Syarikat. CPT ® adalah tanda niaga berdaftar Persatuan Perubatan Amerika.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *