Nombor kad Bin

Nombor kad Bin

Penggunaan kad kredit adalah semakin meningkat di setiap bahagian dunia. Sama ada kad kredit yang digunakan untuk perniagaan, kegunaan peribadi atau pun Bilakah ia dicagarkan, tiada diperlukan untuk berhati-hati tentang bagaimana anda menggunakannya. Untuk melindungi diri anda dan untuk memastikan bahawa penyalahgunaan kad kredit tidak berlaku, ia adalah perlu untuk memahami kepentingan sebilangan bin Kad.

Penggunaan kad kredit

Peniaga perlu berurusan dengan sejumlah besar pelanggan yang menggunakan kad kredit mereka untuk membuat pembelian dan membayar perkhidmatan. Mereka perlu memastikan bahawa tiada seorang pun daripada kad kredit yang dibentangkan kepada mereka adalah palsu. Ini adalah mengapa mereka perlu menggunakan Tong lookup. Untuk berbuat demikian, mereka perlu mempunyai nombor bin Kad.

Penggunaan sistem elektronik

Setiap kali satu sentuhan pelanggan kad kredit, peniaga perlu menggunakan nombor bin Kad, yang kemudian dihantar ke sistem elektronik. Sistem kemudian akan menggunakan nombor bin Kad untuk mengetahui jika kad kredit yang sah. Jumlah bin Kad membolehkan peniaga untuk mengetahui yang dikeluarkan Kad dan ia juga akan menyediakan maklumat penting yang lain mengenai kad.

Dengan bantuan beberapa bin Kad, ia adalah mungkin untuk mengesan pelanggan dan setiap urus niaga yang peniaga tidak dengan mereka. Ia juga mungkin untuk menggunakan nombor bin Kad untuk menghubungkan pelanggan kepada pembelian tertentu dan sama ada meluluskan atau menolak transaksi. Terima kasih kepada nombor bin Kad, keseluruhan proses boleh dilengkapkan serta-merta.

Risiko tinggi sedang dipujuk

Dengan pertumbuhan dalam penggunaan kad kredit dan debit, terdapat risiko yang lebih tinggi bahawa seseorang akan cuba dan ahli peniaga. Cara yang terbaik yang mereka boleh mempertahankan diri mereka adalah dengan memasuki nombor bin Kad yang tepat dan up to date BIN pangkalan data. Oleh itu, ia membayar untuk mencari BIN pangkalan data yang besar dan juga sangat tepat.

Apabila tiba masanya untuk memilih BIN pangkalan data, peniaga mesti memastikan yang mereka gunakan hampir sempurna. Memasuki nombor bin Kad yang tidak tepat atau ketinggalan zaman BIN pangkalan data akan menjadi tidak bernilai. Ini adalah kerana yang tidak tepat dan ketinggalan zaman BIN pangkalan data tidak akan dapat mencari nombor bin Kad bermakna bahawa peniaga akan hanya berakhir membuang-buang masa, wang dan usaha mereka.

Mujurlah, Terdapat beberapa syarikat yang menyediakan kualiti yang tinggi dan tepat serta up to date BIN pangkalan data. Pangkalan data ini menjalani pemeriksaan terperinci dan data yang diberi makan ke pergi melalui komputer yang memastikan bahawa tiada maklumat dalam pangkalan data terdiri semata-mata daripada nombor bin Kad.

Untuk suapan nombor bin Kad ke dalam pangkalan data BIN yang tepat, ianya sering perlu membayar yuran langganan. Sebaik sahaja anda melanggan, anda boleh kemudian masukkan nombor bin Kad dan mencari maklumat yang anda cari. Terdapat juga pangkalan BIN percuma yang Saudagar boleh cuba dan suapan nombor bin Kad ke. Walau bagaimanapun, ia adalah pangkalan data BIN berasaskan langganan yang lebih selamat dan lebih dipercayai.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *