Nombor Bin Kad Top 3 kaedah-kaedah untuk mengikuti

Nombor Bin Kad Top 3 kaedah-kaedah untuk mengikuti

Penipuan kad kredit telah melonjak naik pada kadar yang membimbangkan dan ia menjadi perlu tersebut dapat tahu dan sedar mengenai cara-cara yang mana penipuan yang berlaku. Setiap tahun beberapa juta dolar adalah kerugian kerana kad kredit penipuan dan ia adalah cukup Facilities kaedah penipuan baru terus berubah dengan masa. Ini menjadikan keperluan untuk menjaga diri sendiri yang up to date tentang alat-alat dan teknik yang yang digunakan untuk mengelakkan daripada menjadi mangsa penipuan ini jenis yang terkini. Kad bin nombor tracking adalah cara terbaik untuk memastikan penipuan di bay.

Apakah nombor bin Kad?

Bank nombor pengenalan atau BIN kerana ia paling biasa dipanggil sebagai nombor enam digit yang terletak pada kad bank. Ini datang nombor-nombor yang unik bagi setiap pengeluar dan biasanya digunakan untuk mengenal pasti bank pengeluar. Nombor-nombor BIN ini digunakan dalam semua jenis kad, kad debit, kad kredit atau dengan kad prabayar Hadiah. Ini secara amnya dirujuk sebagai nombor bin Kad dan mereka membentuk suatu bahagian yang penting dalam pencegahan penipuan kad kredit dari berlaku.

Tahu bernilai nombor bin Kad

Nombor BIN Kad bagi setiap kad kredit atau debit adalah unik dan boleh digunakan untuk mengesan apa-apa transaksi-transaksi tertentu atau pembelian yang dibuat untuk akaun. Untuk mengelakkan penipuan kad kredit dari berlaku, salah satu boleh sahkan maklumat pelanggan dengan memasukkan kad bin bilangan pembeli pada pangkalan data.

Menggunakan satu pangkalan data yang tepat untuk mengesan nombor kad bin

Terdapat banyak bin Kad nombor Penjejakan pangkalan data ditemui di internet dan hanya kira-kira beberapa daripada mereka mampu memberikan hasil yang baik dan sempurna juga menjejaki akaun bin yang tepat. Jika anda sedang mencari untuk mencari maklumat yang sah, kemudian pilih ke atas orang yang tepat.

Pergi untuk Kemaskini Kad bin nombor sumber

Hanya satu Kad yang up to date bin nombor database memberikan maklumat yang boleh dipercayai dan sahih untuk satu and semua. Pastikan bahawa anda memilih lebih tracker nombor bin baik yang sentiasa dikemaskini. Jika tidak, anda akan berakhir dengan kehilangan pelanggan membuat satu tawaran yang salah dan kedua-dua cara ini tidak baik untuk anda.

Semak nombor bin Kad maju sistem mengesan

Dunia perniagaan adalah agak cepat dan untuk mendapatkan bersama-sama dengan itu, seseorang perlu menggunakan teknik-teknik pantas. Membuat penggunaan nombor kad maju bin yang mengesan sistem akan membantu dan sampaikan maklumat yang diperlukan dalam jangka masa yang pendek. Apa yang seorang perlu lakukan adalah untuk memilih ke atas kaedah pengesanan yang paling komprehensif untuk nombor bin Kad yang akan bekerja dengan pantas dan memberi keputusan muktamad.

Secara keseluruhannya, nombor bin Kad mengambil kedudukan yang sempurna apabila ia datang kepada dihadkan penipuan kad kredit dan menggalakkan pembelian yang selamat dan selamat dan merchandizing. Mendapatkan diri anda mengetahui mengenai maklumat terkini yang disediakan dalam bidang dan anda pasti kembali yang terbaik.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *