Nitrik oksida tambahan: Kebaikan dan keburukan

Nitrik oksida tambahan: Kebaikan dan keburukan

Jika anda ingin membina fizikal yang besar dan mencari makanan tambahan semula jadi otot increaser, kemudian nitrik oksida tambahan harus menjadi pilihan ideal anda. Walau bagaimanapun, sebelum kita mendedahkan lebih mendalam ke dalam topik Mari kita dapat tahu apakah nitrik oksida.

Baik nitrik oksida, yang juga dikenali sebagai NO, bertindak sebagai neurotransmitter yang mengarahkan tubuh untuk meluaskan saluran darah dan menjadikan ia berehat. Ia adalah terutamanya gas dan apabila ia datang sebagai tambahan ia datang dalam bentuk molekul. Nitrik oksida tambahan, jika diambil dengan betul dengan diet yang betul, benar-benar boleh bekerja keajaiban untuk otot-otot anda. Walau bagaimanapun terdapat banyak Pro dan kontra yang melekat padanya. Berikut adalah menceritakan menyelinap ke dalam kebaikan dan keburukan yang datang dengan suplemen ini.

Kelebihan:
• Manfaat pertama yang anda akan dapat dengan penggunaan nitrik oksida tambahan bahawa ia akan meningkatkan aliran darah anda dan tekanan darah anda akan menjadi normal. Ia adalah terutamanya dalam sel endothelial yang mengawal dan menyokong pengecutan dan pengenduran saluran darah dalam badan. Kajian telah menunjukkan bahawa, dengan penggunaan yang wajar ini tambahan dalam diet yang berkhasiat, meluaskan saluran darah anda, meningkatkan bekalan oksigen kepada organ-organ utama di dalam badan dan bahagian yang terbaik ialah jantung anda kekal sihat.

• Tambahan tersebut adalah sangat kaya dengan vitamin dan mineral kandungan mereka. Ia mengandungi B-sitosterol, asid ursolic, anthraquinones dsb., bersama-sama dengan jumlah betul kalium, kalsium, vitamin C, besi, dan sebagainya. -Kandungan pemakanan makanan tambahan juga memberikan anda kesihatan yang lebih baik juga.

• Nitrik oksida tambahan juga meningkatkan sistem imun terlalu. Jangkitan bakteria dan virus yang pelbagai boleh mudah dirawat dengan makanan tambahan ini kerana sel-sel imun mereka melepaskan gas yang memusnahkan kuman yang menyebabkan penyakit ini. Perkara yang terbaik tentang makanan tambahan adalah bahawa mereka mempercepatkan proses pembentukan sel T pembunuh yang membantu melawan sebarang ancaman kepada kesihatan anda. Bukan sahaja itu, SUPPLEMEN ini juga membantu memperbaiki otot-otot dan meningkatkan pertumbuhan serta otot.

• Mereka boleh reumatisme cemerlang untuk kesakitan pelepasan dan sesungguhnya apa-apa jenis keradangan. Ini terutamanya membantu pembina badan tersebut jika berlaku sebarang sprains di otot-otot.

• Selain banyak faedah kesihatan yang lain SUPPLEMEN ini adalah salah satu manfaat utama dalam membantu membina jisim otot condong dengan meningkatkan pertumbuhan otot-otot badan.

Nitrik oksida tambahan mungkin mempunyai banyak manfaat kesihatan, tetapi ia juga mempunyai banyak kesan sampingan juga.

Kontra:
• Apabila tiada makanan tambahan yang diambil untuk membina jisim, kesan sampingan yang paling biasa yang pembina badan pengalaman dalam hari-hari awal adalah sakit kepala dan loya. Selain itu mereka juga mungkin akan mengalami keletihan, cirit-birit dan kelemahan besar juga.

• Disebabkan oleh terlebih dos untuk tambahan ini beberapa kesan sampingan yang besar boleh berlaku, seperti bernafas masalah, gegaran, muntah-muntah, gatal-gatal dan lain-lain lagi yang boleh menjadi teruk jika tidak diambil betul penjagaan. Pengguna juga boleh perspire dengan banyaknya dan mempunyai gegaran kerap betul-betul selepas menggunakan makanan tambahan.

• Terlebih dos atau ke atas pengeluaran nitrik oksida boleh membawa kepada beberapa masalah kesihatan yang kadang-kadang boleh membawa maut juga. Tekanan darah anda boleh jatuh jauh di bawah normal, yang juga boleh membawa kepada kematian.

• Disebabkan oleh jumlah berlebihan nitrik oksida dalam badan neuron dalam otak yang sedia menjadi terjejas teruk, yang sekali lagi juga boleh membawa kepada kematian.

Walaupun mungkin ada beberapa kesan sampingan jika diambil di bawah penyeliaan pengamal kesihatan yang baik, suplemen ini boleh benar-benar memberikan anda banyak manfaat dan nitrik oksida tambahan boleh membantu pembina badan setiap mendapat fizikal yang menarik pada masa yang sama.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *