Nintendo Wii Kesihatan

Nintendo Wii Kesihatan

Permainan video yang mula-mula diperkenalkan ke dalam budaya kita, mereka cepat mendapat popular dan ia adalah jelas mereka berada di sini untuk masa yang lama. Permainan video sentiasa telah menawarkan banyak pilihan kepada pemain. Perkara-perkara seperti maya itu, dan kemampuan untuk mencuba banyak perkara yang berbeza akan mempunyai. Perlumbaan kelajuan tinggi, pengembaraan acara mencari harta karun, pertempuran perang, dan banyak lagi adalah hanya beberapa pengalaman anda boleh mempunyai di dalam keselesaan rumah anda.
Di dalamnya adalah kelemahan terbesar sistem ini serta: pemain yang tidak pernah meninggalkan di sofa.
Benar, permainan video telah sentiasa telah dibawakan sebagai penapisan koordinasi tangan-mata, tetapi manfaat kesihatan yang cukup banyak telah sentiasa berhenti di sini.
Jadi pemain dan doktor adalah tertarik oleh Nintendo Wii.
Nintendo Wii adalah sistem permainan yang berbeza. Dengan Pengesan pergerakan pengawal dan pelbagai jenis permainan yang direka bentuk sukan maya, Wii, malah boleh menawarkan gabungan permainan dan senaman yang berkesan.
Pengawal Wii bukanlah seperti mana-mana pengawal permainan video. Pemain mesti masuk mengenai tindakan dan melaksanakan langkah-langkah yang mereka mahu menyelesaikan. Sebagai contoh, dalam muzik video permainan tenis, anda akan menekan butang untuk membuat pemain swing, tetapi dengan Nintendo Wii, anda perlu untuk berayun pengawal agar pemain Mii maya swing. Ianya seolah-olah anda telah benar-benar bermain tenis.
Sebagai hasilnya, anda mempunyai kedua-dua pengalaman permainan yang mencabar mental dan fizikal.
Nintendo Wii mungkin tidak akan menggantikan program senaman kardiovaskular memberi tumpuan yang penuh, tetapi ia adalah pilihan yang hebat untuk pemain yang menghabiskan banyak masa di sofa. Tenis, besbol, tinju, dan bermain golf adalah permainan yang datang dengan pakej sukan Wii dan menawarkan satu interaksi fizikal untuk Permainan, justeru, memberi anda beberapa tahap latihan mental dan fizikal.
Tidak perlu dikatakan, Reka bentuk inovatif Nintendo Wii menawarkan jenis baru pengalaman Permainan, satu sila jurulatih keledek dan doktor-doktor yang sama.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *