Nicole Wagner memberi Keynote pada sidang kemuncak Media sosial 21 Mac di Alsi

Nicole Wagner memberi Keynote pada sidang kemuncak Media sosial 21 Mac di Alsi

JAN LOMBARD, IL. 16, 2013–Nicole Wagner, Pengarah Pemasaran Internet pemasaran Stevens & Tate, akan bercakap di Chicago Southland Konvensyen & pelawat Biro 2013 sosial Media Summit.

Yang diadakan pada 21 Mac, sidang kemuncak itu direka untuk membantu perniagaan tempatan memecahkan ke dunia media sosial dan belajar bagaimana untuk menggunakan medium yang paling berkesan. Pada majlis itu, Wagner akan membentangkan “Menjadi A strategik Socialite: The kesan daripada strategi terakhir A sosial Media Program” dia akan merangkumi topik membangunkan strategi media sosial yang sejajar dengan objektif pemasaran keseluruhan Syarikat.

“Setiap perniagaan harus mempunyai strategi media sosial yang sejajar dengan matlamat pemasaran mereka,” kata Wagner. “Seminar ini akan menunjukkan bagaimana mempunyai campuran media dan strategi yang betul boleh mendapatkan sebuah syarikat yang didapati lebih cepat dan cekap dalam dunia dalam talian hari ini.”

Sebagai sebuah Koperasi serantau, Biro Konvensyen & pelawat Southland Chicago mewakili 62 Perbandaran Selatan dan barat daya, kira-kira 35 km dari selatan pusat bandar Chicago.

Sidang Kemuncak Media Sosial akan diadakan di Doubletree oleh Chicago Hilton di Alsip, Ill. pada Khamis, 21 Mac 2013. Pendaftaran untuk acara sepanjang hari yang bermula pada pukul 7:30 kos adalah $105 sebelum 28 Februari; $125 selepas 1 Mac. Untuk soalan mengenai persidangan dan pendaftaran, hubungi 708-895-8200.

Nicole Wagner, Pengarah Pemasaran Internet pemasaran Stevens & Tate (www.stevens-tate.com), mengetuai pasukan yang bersemangat dalam perancangan strategik, pembangunan laman web, sosial media dan enjin carian pemasaran serta internet dan pemasaran yang mudah alih. Beliau boleh dihubungi terus dengan menelefon 630/627-5200 atau melalui e-mel – tate.com.

Stevens & Tate pemasaran adalah sebuah agensi pengiklanan memenangi anugerah yang menawarkan pembangunan mesej pada strategi kreatif, bersepadu dan kos efektif media perancangan dan pelaksanaan. Stevens & Tate mencipta penyelesaian fokus, dan disasarkan untuk para pelanggannya di hotel dan resort, pelancongan, makanan dan runcit, perniagaan-ke-Perniagaan, penjagaan kesihatan, kanan hidup dan hartanah industri. Mengkaji kerja-kerja agensi, lawati www.stevens-tate.com.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *