Niacin dan sambungan Adhd

Niacin dan sambungan Adhd

Kajian telah menunjukkan bahawa terdapat hubungan yang ketara antara niacin dan ADHD. Salah satu sebab mengapa niacin adalah begitu berguna kerana ia adalah sesuatu yang memerlukan badan untuk berfungsi dengan betul. Jika anak anda telah menderita dengan ADHD, anda akan mungkin letih melihat dia dalam kesakitan. Terdapat hanya sekian banyak yang anda sebagai ibu bapa boleh lakukan untuk anak anda gangguan. Anda mungkin merasa tidak berkuasa kerana anda tidak mengetahui semua fakta-fakta dan apa yang benar-benar berkesan untuk mengubati ADHD.

Jika anda berasa begini, kemudian, anda perlu memberi perhatian yang rapat. Niacin dan ADHD sambungan adalah begitu kuat bahawa tidak ada tuntutan dibuat apabila kanak-kanak telah mula menggunakannya, gejala-gejala hilang. Mengapakah hal ini, dan apa yang ada niacin? Niacin teknikal merupakan salah satu vitamin B-kompleks. Ianya vitamin B3. Ini tambahan tertentu bertanggungjawab pelepasan serotonin dan baki bahan-bahan kimia di dalam otak yang berkaitan secara langsung dengan pembangunan dan rawatan ADHD.

Terdapat cara lain untuk pergi mendapatkan jumlah niacin atau B3 memerlukan kanak-kanak anda yang betul. Mereka termasuk memakan diet yang tinggi dalam ikan salmon, tuna, biji Labu, watercress dan kecambah. Walau bagaimanapun, anda mungkin menyedari bahawa ini akan menjadi sangat sukar untuk dilakukan memandangkan bahawa anak anda mungkin menahan makan perkara-perkara ini setiap hari.

Untuk tambahan niacin ADHD boleh membantu mengawal gejala-gejala anak anda hiperaktiviti, keresahan, tidak dapat menumpukan perhatian dan cepat marah. ADHD sendiri secara langsung berkaitan dengan ketidakseimbangan bahan kimia tertentu di dalam otak. Sebaik sahaja mereka bahan kimia tertentu datang ke dalam baki secara semula jadi, segala-galanya kembali normal.

Salah satu manfaat utama niacin dan sambungan ADHD adalah bahawa ia adalah benar-benar semulajadi. Ibu bapa tidak perlu bimbang mengenai anak-anak mereka mempunyai reaksi yang buruk kepada sesuatu yang semula jadi bahawa badan mereka memerlukan, yang merupakan salah satu kebimbangan utama ibu-bapa yang memberi preskripsi ubat-ubatan untuk gangguan anak-anak mereka.

Kesan sampingan tertentu yang biasanya akan berlaku pada kanak-kanak yang menggunakan ubat-ubatan preskripsi akan gementar, gegaran, denyutan jantung yang pantas, cirit-birit, perut marah, loya, sakit kepala, dan hiperaktiviti meningkat. Terdapat tiada persoalan mengapa ibu-bapa yang lebih banyak dan lebih banyak mempertimbangkan niacin dan remedi ADHD dapat membantu anak-anak mereka daripada gejala mereka. Mereka tahu ia adalah selamat, dan yang semata-mata menyediakan jumlah untuk ketenangan fikiran.

Selain daripada fakta kanak-kanak dengan ADHD memerlukan niacin, mereka juga perlu makan diet yang sihat untuk memastikan mereka mendapat semua nutrien mereka. Ini bermakna bahawa mereka harus boleh memakan jumlah yang munasabah bijirin, daging tanpa lemak, sayur-sayuran dan buah-buahan setiap hari. Lain-lain makanan tambahan boleh digunakan selain untuk ADHD niacin tambahan, tetapi ia adalah penting memastikan bahawa suplemen yang digunakan adalah semulajadi.

Sambungan antara niacin dan ADHD adalah sangat jelas. Berfikir tentang apa yang berlaku kepada badan apabila ia habis nutrien yang diperlukan. Masalah yang timbul, betul-betul? Niacin dianggap sebagai suplemen harian diperlukan, bukan hanya salah satu daripada orang-orang yang mengambil orang kerana mereka mahu. Apabila anda memberikan badan anak anda apa yang perlu, segala-galanya akan jatuh ke dalam tempat tanpa sebarang masalah.

Terdapat banyak ubat yang lebih semula jadi untuk ADHD. Anda berhutang kepada anak anda untuk melakukan penyelidikan. Lagipun, ia adalah anda berurusan dengan kesihatan mereka!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *