New York perkahwinan rekod perkhidmatan terbaik dalam talian

New York perkahwinan rekod perkhidmatan terbaik dalam talian

Untuk kebajikan semua orang, dokumen-dokumen awam yang penting boleh sekarang mudah melihat dan digunakan bagi motif yang berbeza-beza. Di negeri New York, satu jenis dokumen yang kebanyakan individu yang lebih prihatin tentang hari-hari yang tertentu adalah rekod perkahwinan di New York. Maklumat ini boleh diakses di pejabat awam tempatan dan Negeri yang pelbagai dan boleh diminta melalui mel, telefon, Faks, Bilik atau melalui Internet.

Simpan salinan fail jenis ini adalah agak biasa di kalangan pasangan wedded yang menetap di Amerika Syarikat. Walau bagaimanapun, kehilangan maklumat tersebut kerana banyak kejadian yang unpredicted, seperti kebakaran rumah dan banjir kilat, juga adalah biasa di kalangan pelbagai individu daripada pelbagai lokasi. Oleh itu, orang-orang yang lebih banyak dan lebih banyak melawat mana-mana pejabat kerajaan dibenarkan berhampiran mereka untuk mendapatkan salinan rekod perkahwinan untuk pelbagai sebab.

Di negeri New York, salah satu perkara utama manusia, yang gagal untuk menyimpan salinan dokumen yang penting seperti dokumen perkahwinan, harus lakukan adalah hubungi pejabat rekod penting Jabatan Kesihatan Negeri New York dan mengemukakan suatu perintah untuk mendapatkan salinan yang baru. Ini boleh dicapai melalui beberapa cara. Anda boleh pergi ke bangunan mereka sendiri atau layari laman web rasmi Negeri. Borang pesanan rasmi yang boleh diperoleh dari portal web ini.

Perkahwinan dokumentasi yang boleh didapati di Jabatan Kesihatan Negeri adalah orang-orang yang bertarikh kembali ke tahun 1881, kecuali untuk akaun yang difailkan di Albany, Buffalo dan Yonkers sebelum tahun 1914. Permohonan pra-1914 fail hendaklah dibuat terus kepada pejabat tempatan. Sijil perkahwinan yang digunakan untuk Pautan luar adalah terbuka untuk tatapan umum jika mereka telah fail selama tidak kurang daripada 50 tahun dan pasangan terlibat mati kedua-duanya.

Peraturan tersebut mungkin tidak dipraktikkan, Walau bagaimanapun, jika requester itu adalah keturunan langsung dari subjek. Sebanyak $11 dikenakan bagi setiap salinan, merangkumi carian 3 tahun. Disahkan salinan dokumen jenis ini juga boleh diperolehi untuk $15 setiap. Caj perlu dibayar dalam bentuk cek, kiriman wang atau cek peribadi kepada Jabatan Kesihatan Negeri New York.

Dalam tempoh beberapa tahun yang lalu, banyak laman Cari yang bermakna untuk kebanyakan yang dikehendaki perkahwinan lesen rekod anda telah berkembang di Internet. Mereka memberikan sokongan yang tiada apa-apa bayaran atau dengan kos nominal. Bagi mereka yang bimbang dengan masa menunggu, ini boleh menjadi laluan yang sesuai untuk digunakan kerana ia adalah jaminan untuk memberi apa yang anda mahu dalam beberapa saat sahaja. Lebih tinggi Keselamatan dan ketepatan, beralih kepada perkhidmatan berasaskan yuran adalah pemikiran heady.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *