Nevada insurans kesihatan Copayment

Nevada insurans kesihatan Copayment

Apabila mempertimbangkan pelan insurans kesihatan Nevada anda mesti memahami perbezaan antara potongan dan yang copayment. Setiap pelan kesihatan individu mempunyai peruntukan bagi perkhidmatan yang mungkin atau mungkin tidak layak untuk copayment yang. Juga rancangan Kesihatan Nevada mungkin memerlukan potongan, atau kedua-dua copayment satu dan potongan. Utama adalah untuk melihat perkhidmatan anda paling kerap digunakan dan bandingkan bahawa untuk rancangan yang ditawarkan di dalam pelan insurans kesihatan individu anda.
Pelan-pelan insurans kesihatan Nevada mempunyai copayment yang kos tetap yang anda membayar untuk khidmat tertentu dalam lingkungan dasar yang mana potongan yang tidak digunakan. Contohnya: melawat doktor $30, $50 penjagaan pencegahan, penjagaan segera $50, ubat-ubatan: $10 generik, jenama $35, $55 jenama bebas.

Pelan-pelan insurans kesihatan PPO mempunyai potongan serta yang copayment. Potongan ini adalah jumlah yang kita perlu bayar sebelum kami manfaat yang membayar di bawah Ko-insurans. Ini adalah bertentangan dengan apa yang kita Baca tentang dalam copayments. Copayments mencadangkan akan tidak dibenarkan untuk insurans kesihatan planed Perkhidmatan. Deduktible adalah jumlah yang rata dan boleh mula serendah sebagai $1K dan akan melonjak sebagai $25K dan boleh diperbaharui setiap tahun. Lebih tinggi anda boleh ditolak, rendah premium anda akan rancangan insurans kesihatan Nevada.
Perlu diingat perbezaan antara pelan yang menawarkan Lawatan doktor, kerja-kerja makmal dan lawatan bilik kecemasan hospital dengan seorang copayment berbanding pelan yang memerlukan anda untuk membuat anda boleh ditolak sebelum apa-apa manfaat yang bermula. Contoh: Pelanggan apabila ke doktor dan lawatan kos $75,00. Pelanggan mempunyai peruntukan copayment, juga dikenali sebagai coay, yang membolehkan dia membayar $30 untuk doktor berbanding kadar dikontrakkan $75,00. Jika polisi insurans kesihatan Nevada beliau tidak mempunyai peruntukan ini, beliau akan dibayar $75,00 dan wang itu akan pergi ke arah beliau boleh ditolak. Untuk maklumat lanjut tentang insurans kesihatan Nevada rancangan sila layari pautan di bawah. Pautan di bawah pergi terus kepada agensi dan tidak mengetuai Syarikat. Ini bermakna anda akan mendapat panggilan daripada seorang ejen tidak sekumpulan orang di Pusat tele-pemasaran mereka. Pastikan agensi tempatan sebelum memberikan apa-apa maklumat menerusi internet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *