Negara tercantik Kerala A percutian Kalung

Negara tercantik Kerala A percutian Kalung

Salah satu cawangan di India Country Club adalah Kerala percutian negara yang membawa pelancong yang betul-betul ke tengah-tengah negara’ Allah sendiri’. Bersama-sama dengan industri pelancongan, sektor korporat dan industri tidak ketinggalan oleh negara percutian Kerala, dengan Cochin yang menjadi salah satu pelabuhan laut utama. Ia dikenali negara percutian Kerala menghidangkan tetamu dengan penuh cermat dan rasa hormat. Negeri Kerala dikenali bukan sahaja untuk Kecantikan yang, tetapi Hospitaliti yang menggerunkan juga, dan The Vacation negara bertindak sebagai untuk aising di atas kek. 3 Resort di bawah Kerala percutian negara adalah contoh sempurna keseronokan, keindahan, kedamaian semua pada masa yang sama.

Kovalam Country Club

Di tengah-tengah ketenangan di kawasan luar bandar terletak di Kovalam Country Club, di Trivandrum. Di resort ini dikelilingi oleh pelbagai jenis tumbuh-tumbuhan, dan tempat-tempat pelik di real. Salah satu boleh sampai ke sana dengan jalan, landasan keretapi atau udara, yang menyambung terus Trivandrum.
Bergerak di sekitar bandar, ianya di pantai Kovalam yang muncul di tempat kegemaran pelancong. Tetapi jika seseorang ingin pergi berkelah, empangan Nayyar adalah tempat yang terbaik. Lokasi Memancing yang paling popular sekitar adalah Kampung Vizhijam, yang juga menempatkan beberapa monumen bersejarah. Land’s End, Kanyakumari tidak jauh dari sini juga. Tetapi jika seseorang itu di sini, maka itu adalah tempat yang mesti.

Country Club – Khazanah Cove, Kovalam

Jika seseorang ingin berehat, bermeditasi, atau mencari untuk bersendirian, dan nikmati pada masa yang sama, maka tidak ada tempat yang lebih baik daripada harta karun Cove, yang memujikan pelancong-pelancong dengan pemandangan dari puncak bukit rendah pendusta semata-mata. Untuk mengejar yang kebosanan dan menyegarkan semula pelancong, resort menyusun untuk persembahan Kathakali klasik dan tarian rakyat, bersama-sama dengan konsert-konsert muzik serantau.
Ke longkang semua keletihan dari perjalanan yang panjang, pengunjung boleh juga menikmati urutan khas, dan aktiviti-aktiviti penjagaan kesihatan. Tetapi ciri-ciri yang paling menarik di resort ini adalah rasa ingin tahu ia mewujudkan, yang telah dibersihkan hanya apabila seseorang tiba.

Country Club – Cochin

Dengan berzaman di Cochin, ia telah mengecewakan untuk tidak menerimanya sebagai destinasi pelancongan, dan untuk itu, apa-apa yang memenuhi lebih baik daripada sebuah negara Club di sini sendiri.

Untuk mendapatkan rasa yang sebenar di bandar, Kerala percutian negara mempunyai peruntukan bagi tetamu-tetamu mereka untuk melawat kebanyakan tempat pelancongan berlaku seperti Fort Kochi, The Palace Belanda pada Mattancherry dan pantai Cherai. Bergerak di sekitar bandar ini, terdapat Santuari burung Thattekad yang menempatkan pelbagai spesies burung dan haiwan terlalu. Salah satu juga boleh melawat Kodanad rezab hidupan liar yang popular kerana dengan gajah.

Kerala percutian negara adalah pilihan yang paling sesuai untuk orang-orang yang mencari pakej percutian yang tenang dan santai.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *