Nautilus Treadclimber Review – apa yang perlu tahu tentang model-model baru Treadclimber

Nautilus Treadclimber Review – apa yang perlu tahu tentang model-model baru Treadclimber

Memikirkan untuk Treadclimber Nautilus? Mesin ini kelihatan cool (juga dipanggil Bowflex Treadclimber) pertama kali muncul dalam dunia infomercial beberapa tahun yang lalu. Nautilus memiliki nama Bowflex dan akan menukar nama dari pendaki Nautilus bunga kepada pendaki bunga Bowflex.

Mesin yang menarik perhatian rakyat kerana dua sebab. Ia kelihatan begitu sejuk dan ia dibakar kalori sebanyak dua kali sebuah treadmill yang biasa. Jadi orang-orang yang ingin menurunkan berat badan sangat cepat membeli mesin ini beramai-ramai.

Terdapat 4 terutamanya model di pasaran – di TC1000, TC3000, TC5000 dan TC6000 itu. Nautilus benar-benar tidak menambah sebarang pengemaskinian kepada mesin-mesin ini selama bertahun-tahun. Walau bagaimanapun pada tahun ini, mereka telah datang dengan 3 model baru, anggun, diperkemas dan dihentikan Mesin lebih tua, clunkier mencari.

Model-model baru akan TC5 itu, TC10 dan TC20 dalam. Berikut adalah kajian ringkas setiap:

Bowflex TC5 Treadclimber adalah model paling berpatutan, akan datang di sekitar $999. Ini adalah harga yang paling rendah pernah atas mesin Treadclimber supaya ia telah terikat untuk menjadi sangat popular. Ia tidak bermotor dan telah agak terdedah-tulang konsol. Walau bagaimanapun semua faedah-faedah utama yang terdapat seperti pembakaran kalori yang tinggi, senaman berimpak rendah dan reka bentuk yang kompak (yang lebih padat daripada sebuah treadmill.)

Bowflex TC10 yang paling berpatutan bermotor-versi mesin ini dan dilengkapi dengan konsol lebih baik, belakang platform berperingkat, ciri-ciri matlamat-Kejurulatihan dan waranti lagi.

Bowflex TC20 adalah model mewah dengan treadbelts yang lebih panjang, program senaman yang terbina dalam, monitor kadar jantung bersepadu, Penjejakan 2-pengguna dan konsol backlit.

Mesin yang anda benar-benar bergantung kepada bajet dan keperluan keadaan peribadi anda. Sebagai contoh TC20 yang mungkin yang terbaik untuk keluarga berbilang pengguna kerana ia mempunyai ciri-ciri pengesanan untuk berbilang pengguna. TC5 yang mungkin menjadi pilihan terbaik untuk seseorang yang berjimat kerana ia datang dalam di bawah $1000.

Satu lagi faedah kepada Treadclimbers Nautilus yang baru adalah bahawa walaupun jika anda tidak mahu semestinya “mengurangkan berat badan”, mereka boleh masih membantu anda nada sehingga badan anda dan mengurangkan inci di mana anda benar-benar tidak memerlukan mereka (iaitu mengendalikan cinta atau jiggly paha) dan meletakkan lengkung di mana mereka perlu.

Plus, jika ruang dalam kawasan senaman anda adalah terhad mesin ini adalah lebih padat daripada sebuah treadmill yang standard. Dan mereka dilengkapi dengan roda di bahagian bawah yang menjadikan ia mudah untuk bergerak mereka keluar dari jalan apabila anda telah selesai.

Adakah terdapat mana-mana kelemahan?

Juga, anda perlu tahu bahawa anda tidak semestinya dijalankan pada mesin ini. Kelajuan tertinggi adalah 4.5 MPH dan treadbelts ini (kecuali pada TC20 itu) berada di bahagian yang lebih pendek. Mesin ini benar-benar dibuat untuk incline berjalan lebih daripada apa-apa lagi.

Selain itu, anda perlu tahu bahawa jika anda membeli sebuah Treadclimber yang digunakan, jaminan tidak meliputi seorang pemilik kedua. Jadi jika anda mendapatkan rumah dan rosak pada hari berikutnya, anda boleh keluar beratus-ratus ringgit untuk membetulkannya. Ia adalah yang terbaik untuk membeli baru dan mendapatkan perlindungan jaminan perlindungan.

Bottom Line:

Nautilus Treadclimber adalah salah satu mesin-mesin yang terpantas pembakaran kalori di pasaran. Terdapat beberapa model yang sesuai dengan bajet yang berbeza dan senaman berimpak rendah juga boleh membuat ia lebih mudah untuk orang dengan masalah lutut dan pinggul.

Walaupun mesin ini tidak semestinya untuk berjalan, model-model baru yang anggun dan dibina untuk memberikan anda keputusan yang super cepat.

Untuk Tempahan kupon dan Ulasan tentang Treadclimbers Nautilus yang baru layari Bowflex Treadclimber ReviewOr untuk lebih umum treadmill Ulasan dan penarafan melawat Treadmill Ulasan

Untuk Tempahan kupon dan Ulasan tentang Treadclimbers Nautilus yang baru melawat lawatan untuk lebih umum treadmill kajian dan penilaian

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *