Nasihat yang berkesan untuk meningkatkan ejakulasi

Nasihat yang berkesan untuk meningkatkan ejakulasi

Lelaki yang ingin meningkatkan ejakulasi biasanya ingin berbuat demikian untuk merasa lebih seksual yakin, dan juga mempunyai kehidupan seks yang lebih menyeronokkan untuk beliau dan rakan kongsi. Terdapat banyak perkara yang telah cuba untuk mencapai matlamat ini, tetapi hanya sebahagian daripada mereka adalah universal yang pakar dengan sebulat suara bersetuju bahawa mereka melakukan kerja. Berikut adalah beberapa cara yang paling berkesan untuk meningkatkan sperma untuk kehidupan seks seks dinamik.

Secara amnya, seorang lelaki boleh meningkatkan kelantangan ejakulasi beliau hidup gaya hidup yang sihat, yang sihat fizikal, dan makan diet yang seimbang. Walaupun ini mungkin kedengaran cliché, bukti semua akal apabila anda memecahkan kepada fakta-fakta yang terdedah. Seorang lelaki yang berat badan berlebihan, contohnya, mempunyai baki untuk marah testosteron dan estrogen. Testosteron yang lebih banyak, ejaculate lebih banyak yang dia mungkin perlu. Seorang lelaki yang berlebihan berat badan biasanya mungkin mempunyai kurang testosteron dan estrogen yang lebih banyak, yang sudah tentu memudaratkan Kesihatan sperma dan air mani.

Makan diet yang seimbang bukan sahaja memastikan bahawa berat badan s manusia yang disimpan dalam Daftar, tetapi ia juga menyampaikan blok-blok bangunan yang penting kepada sistem reproduktif yang diperlukan untuk menghasilkan air mani. Untuk meningkatkan ejakulasi, seorang lelaki juga boleh termasuk dalam diet beliau banyak herba yang berbeza dan makanan yang diketahui untuk membantu. Herba seperti rumpai kambing horny telah ditunjukkan untuk membantu, dan makanan yang kaya dengan zink seperti Tiram dan saderi, terlalu. Cuba makan banyak protein, kerana protein adalah asid amino penting yang benar-benar membina ejaculate. Ia telah dikatakan bahawa makan oatmeal adalah satu idea yang layak, terlalu. Makan oatmeal boleh menebal sehingga air mani dan mungkin juga meningkat ejakulasi.

Elakkan terlalu banyak alkohol untuk beberapa alasan. Pertama sekali, alkohol adalah diuretik, dan boleh membuat lelaki dehidrasi. Ia adalah mustahil untuk badan menghasilkan jumlah yang mencukupi daripada mana-mana jenis cecair jika dia mengalami dehidrasi, jadi minum banyak kafein berkarbonat bebas, percuma cecair, terlalu. Kafein juga merupakan diuretik. Alkohol akan mengurangkan paras testosterone menurun, yang sekali lagi adalah penting untuk sperma yang sihat dan peningkatan ejakulasi.

Satu perkara yang manusia boleh lakukan mereka memenangi minda t adalah bahawa mereka boleh mengangkat berat. Apa yang boleh Sukat lifting mempunyai dengan air mani memuatkan? Mengangkat berat pencetus testosteron pengeluaran! Senaman rutin akan melepaskan Endorfin untuk membantu kawalan tahap tekanan, meningkatkan keadaan fizikal anda, dan akan meningkatkan aliran darah dan peredaran kepada seluruh tubuh anda, termasuk sistem reproduktif. Aliran darah yang lebih banyak yang anda perlu untuk zakar anda, sebagai contoh, lebih keras dan lebih kerap ereksi anda boleh menjadi. Ini juga akan datang merancakkan lagi keinginan seksual, terlalu.

Akhirnya, ramai lelaki mendapati bahawa suplemen vitamin dan mineral yang boleh meningkatkan stamina, aliran darah, beliau boleh juga meningkatkan ejakulasi, jadi memberi Tip-Tip cuba dan lihat bagaimana mereka bekerja untuk anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *