Nasihat yang baik untuk mengurangkan berat badan

Nasihat yang baik untuk mengurangkan berat badan

Semakin ramai orang sedang mencari ke dalam cara-cara untuk mengurangkan berat badan. Obesiti adalah satu masalah yang semakin meningkat dan menjadi over-weight boleh menyebabkan banyak masalah kesihatan yang berbeza. Artikel ini memberikan nasihat percuma untuk membantu orang ramai dalam perjuangan mereka untuk menurunkan berat badan.

Terdapat banyak berbeza diet luar sana yang cuba untuk membantu rakyat untuk Kurangkan lemak berlebihan mereka, ini boleh menjadi amat sukar untuk diikuti kerana keseluruhan sebab kami over-weight kerana cinta kami untuk makanan. Diet sendiri biasanya mengesyorkan kita untuk makan makanan yang sihat tetapi tertipu. Diet ini tidak pernah benar-benar bekerja untuk saya, terutamanya kerana saya mungkin tidak punya sikap yang betul tetapi terutamanya kerana saya mendapati sukar untuk berpegang kepada mereka. Mungkin bulan, enam bulan sudah tentu tidak.

Pada pendapat saya, senaman adalah cara terbaik untuk menurunkan berat badan. Pergi ke gimnasium pasti tidak untuk semua orang dan mana-mana yang saya rasa ditempatnya dan terdedah. Saya selalu berasa bahawa orang akan melihat, bercakap dan ketawa saya belakang saya. Mungkin saya terlalu paranoid.

Saya secara peribadi akan mengesyorkan pengambilan pelatih peribadi. Sekarang anda mungkin berfikir bahawa hanya kaya dan terkenal mungkin boleh melakukan ini tetapi anda akan menjadi salah. Terdapat banyak pelatih kecergasan peribadi yang sama ada disambungkan ke gimnasium atau yang mengiklankan tempatan di Surat khabar atau majalah.

Ini adalah orang-orang yang dilatih khas yang sanggup datang ke rumah anda untuk menunjukkan kepada anda bagaimana untuk melaksanakan dengan betul dan mereka tidak kos lengan dan kaki.

Jika anda telah cuba laluan ini sebelum tetapi mempunyai pengalaman negatif yang berputus asa tidak. Ia juga mungkin kerana anda hanya pula tidak memukul ia dengan pelatih peribadi anda. Saya telah menggunakan jurulatih peribadi bagi lepas lima bulan dan hanya plumped untuknya selepas mencuba empat orang lain terlebih dahulu.

Pelatih peribadi saya adalah sangat baik bagi saya. Beliau sentiasa saya pada jari kaki saya, sangat baik membuat saya terus bekerja keras Bilakah semua saya mahu lakukan adalah berhenti. Beliau juga sangat adil dan seolah-olah memahami bagaimana jauh untuk saya menolak. Bersama-sama kami telah bekerja dan bersetuju program yang mempunyai matlamat yang pelbagai untuk masa depan. Dia seolah-olah juga memahami tentang jenis-jenis makanan yang saya perlu dan tidak perlu makan. Saya gembira masih tidak dapat makan banyak makanan yang saya suka dan beliau juga telah memperkenalkan saya kepada beberapa idea-idea lain yang sihat tetapi juga sangat lazat.

Pengambilan pelatih peribadi adalah perkara terbaik yang saya telah pernah dilakukan berhubung dengan kehilangan berat badan dan saya akan mengesyorkan kepada orang lain. Saya kini telah kehilangan perut bir dan masih terus bekerja keras, ia kini lebih sebagai satu perkara yang kecergasan dan bukannya untuk menurunkan berat badan yang lebih.

Pelatih juga telah menyatakan bahawa saya mungkin sebenarnya berat pada masa akan datang kerana terdapat otot berkembang. Saya tidak akan menjadi gemuk walaupun, saya akan tona dan sedikit tetapi otot. Saya memandang ke hadapan untuk masa depan dan boleh juga kini untuk kali pertama dalam beberapa tahun menikmati membeli-belah untuk pakaian.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *