Nasib baik Feng Shui & Fortune – tumbuh-tumbuhan dalaman

Nasib baik Feng Shui & Fortune – tumbuh-tumbuhan dalaman

Feng Shui dan kuasa dan kuasa-kuasa yang tumbuh-tumbuhan yang terletak di dalam rumah anda. Tumbuh-tumbuhan yang diletakkan secara strategik dan estetika sepanjang hidup dan kawasan kerja yang boleh menjadi sangat bermanfaat dalam menyalurkan tenaga dan tenaga serta memberikan pemilik dan nasib keluarga besar mereka dan nasib baik.

Tidak syak lagi tentang-anda tidak perlu menjadi petani atau pada ahli botani untuk memikirkan bahawa tumbuh-tumbuhan dan tanaman hijau boleh mengisi kawasan di mana qi tidak hadir atau Selain itu yang tajam, berbahaya dan juga hideous sudut dan kawasan-kawasan sudut yang baik menyebelahi anda, keluarga rakan dan kenalan untuk menjana dan mendorong mereka rahsia anak panah dan barbs sha qi. Anda juga boleh mengira bahawa tumbuh-tumbuhan yang besar dan kehijauan di dalam akan bekerja juga fungsi dan bekerja dengan perlahan qi penting faktor dilutions dan dissipation ke terbesar darjah.

Ia adalah penting, menurut warga tua mengalami pakar-pakar dan pengamal Feng Shui serta lebih terlatih yang Tempahan tuan bentuk seni yang anda bekerja untuk memilih apa yang bekerja baik untuk bidang geografi tempatan khusus anda serta masa tahun dan musim. Di samping itu ianya berguna, bonus dan bagus sekali sentuh untuk mengikuti tradisi budaya sendiri peribadi, apabila ia datang kepada tumbuh-tumbuhan kolam dan penanaman.

Ia tidak mengambil banyak tindakan yang bijak untuk memikirkan bahawa jika anda ingin Kesihatan, kekayaan dan kemakmuran bagi kedua-dua diri sendiri, Keluarga, orang tersayang dan rakan-rakan untuk mengambil masa dan usaha tambahan untuk memilih pesat berkembang tumbuh-tumbuhan vivacious daripada tumbuh-tumbuhan yang uzur dan sakit walaupun apabila ia datang kepada tumbuh-tumbuhan dalaman. Sebuah kilang yang berkembang, tidak sakit, berpenyakit dan spesimen yang terjejas meningkatkan kuasa Feng Shui anda sangat. Lagi belakang mata fikiran anda sentiasa ingat dan membuat nota bahawa apa yang dianggap bertuah pilihan oleh sesetengah budaya dan Kumpulan boleh dianggap pembawa nasib buruk dan azab yang hebat pada orang lain.

Tumbuh-tumbuhan Feng Shui borang rantau ke rantau berbeza-beza, namun terdapat beberapa spesis yang klasik dan jenis pucuk dan kehijauan yang secara tradisinya dianggap keseluruhan untuk membuat baik dan harmoni dan lebih baik harmonies. Antara pilihan-pilihan bijak namun asas termasuk:

-Lily impala (Advenium obesum) adalah “bunga kekayaan dan kemakmuran” dan juga diletakkan di kawasan ruang tamu anda atau berhampiran hadapan perniagaan atau kedai

-Wang loji (Dracaena), yang evergreen, membawa kekayaan dan kehidupan yang panjang dan sangat visual estetika dan juga adalah berkesan di kawasan pejabat dan kajian

-Cacti dan tumbuh-tumbuhan Cactus menangkis “roh-roh jahat” dan sebagainya

-Loji cili melambangkan pertumbuhan dan kekayaan pada dasarnya Universal di seluruh girths budaya dan tradisi

-Pada masa-masa tahun perayaan tahun baru Cina, Cina tradisional membawa blossom merah jambu ke dalam rumah masing-masing kerana mereka mewakili pertumbuhan besar dan pembaharuan untuk tahun mendatang

Akhir sekali mengambil penjagaan yang baik dan peribadi perhatian tambahan kepada sumber keluar dan tempat tumbuh-tumbuhan yang penting dalaman dengan bunga oren, kuning atau merah akan menambah “Warna-warna Yang” ke “bilik Yin”.

Feng Shui!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *