Nanci Pilosi mendapat memotong keluar kerana reformasi Kesihatan

Nanci Pilosi mendapat memotong keluar kerana reformasi Kesihatan

Nancy Pelosi adalah mengorbankan untuk membuat sandaran bil pembaharuan penjagaan kesihatan yang tidak diingini yang menyelesaikan Amerika paling mendesak isu penjagaan kesihatan, dan kebanyakan orang tidak menyedari betapa mahal ini benar-benar Bill.

Nancy Pelosi adalah penceramah wanita pertama di AS Dewan Rakyat
Sebagai penceramah wanita pertama di Amerika Dewan Perwakilan, Nancy Pelosi mendapat undi dengan melakukan perkara-perkara yang dia telah lakukan dan menggunakan kemahiran conniving yang luar biasa. Dan, dia juga mendapat perkara-perkara yang dilakukan apabila beliau fikir ia adalah perkara yang betul untuk melakukan, bahkan dengan kos kerjayanya sendiri. Lulus dalam pembaharuan penjagaan kesihatan adalah satu tugas itu humungous apabila tiada seorang pun daripada ahli-ahli Dewan yang dibahagikan telah bekerjasama, dan yang ingin berhenti “Obamacare” kerana ia tidak menyelesaikan masalah underlining dan kerana dengan syarat-syarat yang tidak mengikut Perlembagaan.

Satu Idea yang hebat yang didera
Penjagaan kesihatan merupakan sebahagian penting daripada agenda pada senarai semak mana-mana kerajaan. Penyediaan penjagaan kesihatan dan perubatan, dan rawatan untuk pelbagai penyakit dan pembiayaan penyelidikan asas untuk ubat-ubatan yang memainkan peranan yang penting dalam masa depan negara. Teknologi MARA untuk pelbagai jenis pembedahan yang disediakan untuk orang-orang yang memerlukan mereka juga adalah sebahagian daripada kajian ini. Pembedahan liposuction adalah satu apa-apa prosedur pembedahan yang mendapat momentum apabila ia mula diperkenalkan tetapi telah mengambil tempat duduk belakang kerana ia telah mendapat reputasi yang buruk disebabkan oleh penyalahgunaan oleh orang-orang. Pada masa kini, ramai orang menjalani liposuction kelihatan baik dan berasa hebat. Ia adalah tanggungjawab pakar bedah untuk mengingatkan pesakit bahawa liposuction adalah tidak tetap penyelesaian kepada masalah yang lemak dan berat badan berlebihan atau obes, dan bahawa penyalahgunaan tersebut boleh menyebabkan lebih banyak mudarat daripada kebaikan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *