Nama Girly Patpat

Nama Girly Patpat

Patricia sedang duduk di sebuah meja di pusat membeli-belah yang menonton orang. Pada masa-masa beliau adalah secara terbuka merenung orang-orang yang berjalan oleh Jadual beliau. Sebagai seseorang yang juga menikmati orang menonton, saya tahu dia akan sempurna untuk menulis dalam jurnal saya. Dia seolah-olah sedikit curiga dan tidak mahu dirinya dikenal pasti kecuali nama pertama beliau. Selepas menulis Nota, kami berbincang untuk masa kecil dan terus memberi arahan beliau untuk mengambil cucu beliau.

My name is Patricia dan saya berumur 75 tahun. Saya tidak pernah ke mall ini sebelum tetapi saya perlu membunuh tiga jam. Saya terpaksa menurunkan cucu saya di dadah ed. Beliau adalah anak yang baik kerana semua nenek katakan. Saya tidak tinggal di Gastonia jadi saya tentang mencari cara saya kembali. Seorang wanita muda yang sangat sopan meminta saya menulis Nota-Allah memberkati beliau.

Freemason mempunyai sejarah tradisional (sekitar yang ritual yang dibina) yang tempat asal semasa di bangunan daripada King Solomon’s Temple, tetapi di dunia yang ketara, kita boleh mengesan sejarahnya dari 1717 m Bilakah di Grand Lodge pertama di dunia – di Grand Lodge of England – diasaskan di London. Dari yang masa Freemasonry telah berkembang, menjalani banyak antara kaum yang berleluasa di sepanjang jalan – schisms, penyesuaian, pertelingkahannya ke atas bidang kuasa dan pertelingkahannya ke atas kepercayaan yang penting ­until hari ia kukuh di kebanyakan negara di dunia (pengecualian, negara-negara bloc komunis dan negara-negara tersebut yang menderita di bawah Islamic fundamentalism).

Freemason biasa – yang, antara perkara-perkara lain yang menuntut daripada kalangan ahlinya yang merupakan kepercayaan kepada Tuhan, melarang perbincangan agama dan politik yang lodges, melarang juga membenarkan wanita untuk keahlian – terkuat di dunia berbahasa Inggeris, dan ia adalah paradoks yang tertanya-tanya bahawa England, di mana pentadbiran yang paling konservatif, perlu menghasilkan bukan sahaja para sejarawan tamanya masonic, tetapi juga Tempahan mencabar (dan yang paling banyak membaca) pentafsir-pentafsir yang spekulatif masonic perlambangan dan falsafah.

Kedua ini selalunya dipengaruhi oleh tradisi masonic di benua Eropah, di mana “tinggi” darjah dan upacara eksotik telah meningkat sejak pertengahan abad kelapan belas. (Ketika ini ia akan menjadi baik untuk menekankan bahawa semua darjah “tinggi” atau “tambahan” dan gred adalah ciptaan kemudian daripada tiga darjah kraf dimasukkan perantis, Fellowcraft dan Master Mason, termasuk “Supreme perintah Arch Diraja yang suci” – diisytiharkan tahun 1813 oleh di United Grand Lodge of England menjadi dalam darjah “tulen Antient Masonry”; oniy dan satubahawa badan-badan pemerintah darjah “tinggi” tidak mempunyai kawalan ke atas apa-apa Ijazah kraf.)

Barbara Katz, Presiden HealthFocus International, sebuah syarikat penyelidikan pasaran pemakanan yang berpangkalan di St. Petersburg, FL, percaya bahawa pengguna akan lebih arif mengenai kesihatan mereka. Orang-orang yang tidak lagi menerima semua nasihat kesihatan mereka di pejabat doktor; mereka kini mengambil kawalan. Dan ini dapat dilihat dalam tabiat membeli-belah mereka, kerana orang yang membeli lebih banyak makanan dengan manfaat kesihatan. “Salah satu aliran terbesar adalah peningkatan kawalan pembeli mahu ke atas kesihatan mereka sendiri. Pembeli kini mahu menjadi sebahagian daripada dialog tersebut dan akan semakin ke Internet dan antara satu sama lain untuk mendapatkan jawapan kepada soalan-soalan dan mengumpul maklumat mengenai Kesihatan,”Tambah Katz.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *