N2o pengecas krim adalah pilihan paling mudah

N2o pengecas krim adalah pilihan paling mudah

Masa berlalu, orang lebih suka untuk menggunakan pengecas N2o krim hanya untuk membuat krim segar dan gunakan ini semakin banyak di Eropah dan Asia. Dalam kedua-dua benua, laughing gas yang digunakan secara meluas untuk tujuan domestik dan juga komersial. Kajian yang telah membawa keluar fakta nitrous pengecas yang sangat selamat untuk digunakan. Walaupun banyak orang melakukan tidak mengetahui tentang pilihan yang mudah sehingga hari ini. Hanya mempunyai pek di dapur boleh benar-benar membuat perbezaan yang signifikan dalam gaya memasak membuat ini lebih menyeronokkan dan menghiburkan. Yang boleh menyimpan tenaga anda lebih tinggi semasa memasak atau menyediakan beberapa hidangan pencuci mulut yang baru bagi dear anda dan orang-orang. Lebih Menariknya, peralatan itu boleh meminimumkan penglibatan anda dalam dapur untuk tempoh masa yang singkat.

Banyak orang yang tidak biasa dengan menggunakan pengecas N2o krim kerana mereka tidak menyedari laughing gas. Ia merupakan gas yang tak berwarna dan tidak berbau dengan sedikit rasa manis. Ini sangat dikenali kerana berpuluh-puluh dan kegunaan. Ini diperbuat daripada proses pereputan a termal ammonium nitrat. Pengeluaran boleh ditakrifkan sebagai:

NH4NO3 (s) = 2 H2O (g) + N2O (g)

Pengecas jenis ini akan mudah diperolehi dalam pelbagai saiz dan jenama. Mereka silinder kecil diperbuat daripada keluli aloi yang dikitar semula. N2o pengecas krim yang dibuat untuk kegunaan domestik adalah 2.5 inci panjang dan saiz luas 0.7 inci. Nitrous oksida boleh dipindahkan ke dalam krim mudah dan ia juga tidak mengoksidakan krim. Ini adalah fakta bahawa penerimaan sosial No canisters semakin hari demi hari. Ramai orang yang memasuki bidang penggunaannya yang pelbagai. Kebanyakan pengecas yang boleh didapati dengan harga yang sangat rendah. Mereka adalah sama baik kualiti. Kebanyakan pembeli berfikir bahawa kerana harga rendah, pengecas N2o krim boleh menggunakan lebih rendah kualiti gas atau bahan. Sebaliknya, ini adalah hanya hanya salah tanggapan. Ada banyak sebab-sebab lain di sebalik penurunan harga atau harga yang rendah. Berbagai dasar pemasaran boleh mengurangkan harga untuk menambah kedalaman dalam segmen pengguna, pelepasan stok dan untuk menarik pengguna produk-produk lain dan lain-lain hanya beberapa. Pengeluar tidak boleh mengambil risiko menggunakan bahan berkualiti lebih rendah dan gas kerana ia perkara-perkara yang banyak bagi tujuan kesihatan penggunanya.

Penemuan Nitrous oksida hilang dalam kekaburan dan proses ini tanpa sebarang masalah cukup untuk diterokai oleh kemalangan berkali-kali di banyak tempat. Andaikan seseorang dalam iklim sejuk yang membuat mentega, tapi yang tergesa-gesa, disebat krim boleh sebenar kepala-sakit. Laughing gas menumpukan tugas sepenuhnya ke dalam produk-produk tenusu seperti krim. Ia menyebabkan krim serta-merta apabila tekanan dilepaskan. Sebenarnya tangan yang memegang unit-unit yang sesuai untuk kegunaan rumah dibangunkan serta sistem komersial yang lebih besar. Mewujudkan krim di rumah dengan pengecas N2o krim adalah menyeronokkan. Selain itu, ia adalah lebih selamat dari segi ekologi juga dan lebih murah berbanding guna tin yang bertekanan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *