Myshaklee keahlian: Adakah ini berbaloi atau tidak?

Myshaklee keahlian: Adakah ini berbaloi atau tidak?

Shaklee telah ditubuhkan pada tahun 1956 dan berstruktur sebagai pemasaran rangkaian atau rumah dibina Syarikat. Kerana kita mengambil sedikit masa untuk melihat Syarikat ini, kami telah mendapati bahawa, melalui peperiksaan kami, telah baik dan negatif media yang dikeluarkan tentang Shaklee, masih niat kami adalah untuk semata-mata memberi tumpuan kepada fakta data dan ditinggalkan “slanders” yang merupakan seluruh yang bersih. Mana-mana syarikat yang besar yang telah terdapat jumlah tahun ini terikat kepada individu-individu yang mengumpat, begitu juga secara manfaat yang tiba-tiba dan tidak menggalakkan dan objektif kami adalah untuk memberi gambaran anunbiased supaya anda dapat cipta pilihan yang lengkap jika anda akan memilih untuk menjadikan seseorang Pengedar.

Pengedar MyShaklee, Adakah mereka sekumpulan gembar-gembur?

Shaklee telah pun menunjukkan nyata wujud sebagai pemimpin di dalam dunia perniagaan yang mempunyai suatu pernyataan misi yang terpuji dan perspektif untuk kesihatan dan planet. Pada 1915, mereka pembuat, Dr. Forrest C. Shaklee, SR dipasang salah satu multi-vitamins pertama di planet ini. Selepas itu, mereka maju mempunyai Katalog produk rumah-tahan, Kecantikan, berat badan dan kesihatan. Kami mendapati Shaklee sebagai salah satu syarikat pertama yang mematuhi kaedah “hijau” dalam kehidupan fesyen. dibina pada kejadian primal yang sedia mereka telah telah ada selama bertahun-tahun, ia emulates lambang baik kandungan produk pengguna dan pengedar Shaklee.

Bolehkah saya membina dolar jika saya mendaftar sebagai ahli MyShaklee?

Dari maklumat yang kami dapat belajar, kita belajar selagi anda bersedia untuk bekerja dalam organisasi yang taat untuk membayar. Walaupun Syarikat ini telah untuk masa yang diregangkan, mereka menerima Ulasan yang cemerlang dan produk pengalaman. Dengan semua bayi mlm Syarikat yang boleh diakses untuk peperiksaan anda, Shaklee mesti menginap dicadangkan untuk peperiksaan. Syarikat ini telah dijaga analisis masa yang hanya boleh dinyatakan untuk beberapa organisasi. Sistem pampasan Shaklee adalah amat serupa tempahan dalam industri Pemasaran rujukan dan compancy yang telah membentuk banyak struktur-struktur yang masih mengalami sekarang. Pengedar Shaklee akan ditauliahkan untuk jualan runcit, mendaftar pengedar lebih dan anak kapal kapasiti komisen. Seperti mana-mana perusahaan, hanya jika anda mengeluarkan anda akan dibayar pampasan.
Ia amat mencabar untuk mencari maklumat tentang peringkat daripada golongan keuntungan dalam organisasi dan wujud berapa kecuali kami dapati pada laman web Shaklee yang kasar Tahunan yang tipikal bagi pangkat pemimpin perniagaan pada tahun 2009 yang berubahubah dari $10,629 Pengarah untuk $598,037 untuk Penyelaras tuan Presiden. sebagai sebagai Jurulatih Perniagaan, kami belajar rakaman yang berada di sebelah yang rendah untuk masa bahawa Syarikat telah. Banyak lain Multi Level Marketing usaha yang telah sekitar selama hanya beberapa tahun akan mengaut berjuta-juta setiap dua belas bulan bagi lokasi peringkat atas individu.

Melalui kajian kami, kami percaya Shaklee menyediakan talian runcit yang hebat dan satu kenyataan misi yang indah. Walaupun kita tidak wakil Shaklee, kami boleh mengagumi orang bagi memperkenalkan talian mesra runcit ke rumah masing-masing. Shaklee sedang jauh ke arah esok untuk menguruskan kesejahteraan kami serta ekosistem kami. Ianya menyegarkan untuk memiliki Syarikat ini mengejutkan dalam industri MLM kami dengan MyShaklee rakan sepasukan yang berkhidmat cemerlang misi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *