Muzik dan fon kepala untuk berjoging gembira

Muzik dan fon kepala untuk berjoging gembira

HENTIKAN! Fon kepala untuk berjoging adalah bahaya untuk kesihatan! Baik itulah apa Kesihatan seorang kolumnis berkata baru-baru, tetapi hanya apa yang dia pula bermaksud ke sebenarnya? Nah, apabila disoal lagi katanya temuduga berjoging yang memakai fon kepala yang bahaya untuk diri sendiri dan orang lain hanya kerana mereka tidak peka kepada persekitaran mereka. “Ia bang ke dalam perkara-perkara dan bertemu orang lain, bukan untuk menyebut bahaya menyeberangi jalan raya yang sibuk tanpa dapat trafik dari sini!” Tambah beliau. Hmm! baik saya berbesar hati untuk mengatakan saya tidak pernah mempunyai apa-apa kejadian sedemikian dan pemikiran berjoging tanpa fon saya adalah hanya terbayangkan.

Kita hidup di zaman di mana orang-orang kebanyakan akan ketagih untuk mereka pemain MP3 dan walaupun kanak kanak berusia akan dicucuk hari ini. Kami semua melihat Suite-suite dengan kepala mereka bobbing yang mudah di mereka bawa kereta api dan bas semasa hari Isnin ke Jumaat kerja-larian. Tetapi bagi saya dan lain-lain yang tidak terkira banyaknya, MP3 player dan satu set fon yang layak benar-benar datang ke sendiri semasa apa yang sebaliknya akan bersenam membosankan!

Aku digunakan untuk membenci berjoging untuk bersenam tapi saya tidak boleh mendapatkan cukup ia hari ini. Sejak saya mendapat satu set fon yang layak untuk kerja, saya telah telah berjalan seperti whippet yang kebanyakan waktu malam. Fon kepala tanpa wayar Logitech saya adalah sempurna untuk saya MP3 Player. Mereka ultra ringan berat dan begitu selesa yang saya merasa cukup undressed tanpa mereka.

Ia adalah benar-benar penting untuk memilih fon kepala betul untuk berjoging senaman. Untuk satu hal, mereka perlu menjadi lebih mantap dan disampiri daripada jenis standard kerana semua pergerakan berlaku. Tunas telinga standard yang datang dengan pemain saya cenderung untuk jatuh sepanjang masa dan saya sentiasa mempunyai melekat mereka ke dalam lubang-lubang kebolehan menembak secara semburan.

Sama ada anda memilih dalam-telinga, atas kepala, atau melalui telinga leher-band jenis telinga, mereka perlu selamat semasa berjalan. Ada sesetengah model yang sangat baik di sekitar hari ini dan apabila anda menentukan orang-orang yang akan tinggal di tempat, ia hanya perkara keutamaan dengan bunyi dan gaya. Teman wanita saya menggunakan Sony MDREX71 dan saya perlu katakan mereka kedengaran hebat, tetapi atas sebab tertentu, saya tidak berasa selesa memakai mereka untuk berjoging.

Saya telah membeli telefon Samsung D500 slaid yang sangat popular dengan 1.3 megapixel kamera, pemain MP3, video & peranti Bluetooth dan lain-lain. Jadi kesan, pemain MP3 lama saya adalah berlebihan kerana saya sekarang boleh berlari dengan telefon, muzik, dan digi kamera semua diikat ke dalam satu pakej sedikit kemas. Lagi besar ciri mudah alih ini adalah bahawa saya juga boleh menggunakan MP3 tersebut sebagai nada dering. Ya okay, jadi saya alat yang geek tapi siapa yang peduli, saya suka!

Tapi serius orang, jika anda benar-benar ingin mendapatkan ke dalam bentuk dan anda belum ada MP3 untuk, saya cadangkan anda lihat sebagai sebahagian daripada telefon mudah alih yang baru termasuk pemain. Senaman yang digunakan untuk menjadi membosankan, satu kejahatan perlu bagi orang-orang kita ingin menyimpan dalam bentuk atas Petua. Tidak lagi terima kasih kepada pemain MP3 mini. Saya memberitahu anda, sekarang aku punya muzik semasa saya senaman dan satu set fon yang layak untuk berjoging, rejim kecergasan saya yang tidak lagi sesuatu yang saya kritikal tetapi tidak sabar-sabar untuk setiap dan setiap hari.

Tetapi untuk menamatkan satu Nota penting, ia adalah tidak bijak untuk mengenkol muzik terlalu kuat apabila anda keluar dan kira-kira. Untuk satu hal, ia boleh mempunyai jangka panjang merosakkan kesan ke atas pendengaran anda, dan satu lagi adalah apa yang anda benar-benar perlu untuk mengetahui apa yang berlaku di sekeliling anda semasa anda berjoging, sebaliknya anda mungkin hanya menghadapi masalah sebagai kolumnis Kesihatan adalah disebut di awal artikel pendek ini.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *