Mumbai negara Vacation Club And Resort

Mumbai negara Vacation Club And Resort

Sebagai salah satu percutian atas pemilikan syarikat yang telah mendapat reputasi di seluruh dunia, percutian negara berjaya akses istimewa ke resort sama utama Syarikat-syarikat yang tidak Walaupun sebahagian daripada Kumpulan dan juga di mana percutian negara tidak memiliki harta. Semua ahli percutian negara mempunyai untuk membayar adalah sangat nominal satu hari caj utiliti untuk menikmati percutian mereka di Resort-Resort yang secara sebahagian negara percutian keahlian.

Seperti yang kita semua tahu bahawa negara bercuti Resort dengan seluruh India dan di luar negara, salah satu destinasi percutian negara yang sangat terkenal dan popular adalah percutian negara Mumbai. Ini datang dalam Kumpulan Maharashtra negara bercuti. Pusat Peranginan dan kelab-kelab yang membentuk kumpulan Maharashtra akan Mumbai negara vacation club dan resort, Pune resort dan resort grove buluh. Anda boleh mendapat akses kepada Kumpulan ini dengan membeli keahlian negara bercuti. Apabila anda membeli negara percutian Mumbai keahlian, anda mendapat lebih banyak kemudahan seperti sebuah 2 malam dan 3 hari di mana-mana negara percutian Resort di seluruh Malaysia dengan membayar sebuah utiliti yang sangat nominal caj, keahlian percuma di kelab negara, Hyderabad, Kemudahan untuk pemindahan, hadiah atau penjualan keahlian melalui kenalan peribadi anda sendiri dan banyak lagi itu pilihan.

Kelab percutian Mumbai juga menawarkan kemudahan penginapan satu dan ia adalah salah satu kelab yang kebanyakan berlaku Andheri, Mumbai. Kelab ini menyediakan tetamu dan ahli-ahli yang menakjubkan menyeronokkan dipenuhi dan baik dijadualkan Festival makanan, DJ malam, kanak-kanak Karnival, program filem, Jadual tarian hujan, waktu malam Ghazi, berkelah dan banyak lagi untuk memastikan bahawa penginapan mereka adalah benar-benar tidak dapat dilupakan dan menyeronokkan.

Mumbai negara Vacation club juga memainkan tuan rumah untuk rentetan peristiwa-peristiwa yang menarik dan menyeronokkan seperti pertandingan Miss Country Club, banyak muzik ekstravaganza atur cara yang Suci, pertunjukan fesyen, fungsi Dandify dan tahun baru dan sebagainya. Sebagai sebahagian daripada percutian negara Mumbai keahlian, anda akan mendapat jemputan untuk semua peristiwa mega yang diadakan di sini. Terdapat banyak kemudahan yang lebih banyak di sini pada percutian country resort Mumbai seperti Gelanggang Tenis, Skuasy Mahkamah, Kesihatan, Kolam Renang, bar yang selesa dan Restoran, Bilik Kad, Bowling, Meja dan lain-lain dan semua kemudahan-kemudahan membuat Mumbai negara vacation club and resort kegemaran ramai orang yang melawat di sini kerap. Luas bangunan Mumbai negara vacation club dibina dengan kawasan pedalaman suave dan menjangkau lebih daripada 1 lakh kaki persegi dengan kehijauan yang rimbun yang benar-benar memuaskan rasa estetik daripada pengunjung dan ahli-ahli.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *