Multi-Vitamins: Penyelesaian bagi Diet yang tidak sempurna

Multi-Vitamins: Penyelesaian bagi Diet yang tidak sempurna

Hidup ini sibuk. Ianya cukup sukar yang kat dalam dan saya berdiri dalam kehairanan pada apa yang anda manusia menghadapi setiap hari. Anda memberi makan kepada saya pagi dan malam, menyapu rambut saya dan memberikan pelbagai niceties lain. Di atas apa yang anda hilang selama sembilan jam, 5 hari seminggu dan penghakiman oleh keadaan anda kembali, ia mungkin tidak selalunya syurga di mana ia adalah bahawa anda pergi.

Saya memegang anda pembaca yang saksama dalam harga yang tinggi antara rakan-rakan anda manusia. Jika anda membaca berita ini maka anda jelas mengambil berat tentang kesihatan anda atau sekurang-kurangnya menikmati bacaan yang pelik. Apabila ia datang untuk diet Adakah anda pernah iri kita kats atau haiwan peliharaan secara umum? Maksud saya, kita tidak boleh mempunyai pelbagai pilihan yang anda ada, tetapi kita akan mendapat makanan yang seimbang dan berkubu setiap kali kita makan. Untuk anda manusia ia adalah jauh lebih sukar. Antara semua yang anda perlu mencapai harian anda juga seharusnya patut di sekurang-kurangnya lima hidangan buah-buahan dan sayur-sayuran dan makan makanan yang seimbang. Kaji selidik baru mendapati bahawa hanya 20-30% daripada anda mencapai kejayaan pemakanan ini, tetapi dengan semua kekurangan ini sebagai manusia, anda bernasib baik kerana mempunyai seorang kawan yang bernama multi-vitamins.

Hidup hanya mendapat sedikit lebih mudah. Apabila anda mempunyai salah satu daripada orang-orang hari (atau minggu atau bulan) bila anda berada sama ada di jalan raya atau tidak mempunyai masa untuk memenuhi keperluan pemakanan anda dengan makanan sihat dan sihat, maka anda boleh bergantung pada multi-vitamins untuk mendapatkan asas harian vitamin, mineral dan antioksidan.

Jika anda tertanya-tanya jika anda perlukan multivitamin, itu adalah satu soalan yang besar. Menurut jurnal Persatuan Perubatan Amerika semua orang, tanpa mengira status umur atau kesihatan perlu mengambil harian multivitamin. Bukti telah keluar dan perbuatan mudah mengambil multi-vitamins boleh membantu mengekalkan jantung, tulang dan kesihatan anda.

Sekarang jika anda benar-benar ingin tahu soalan seterusnya anda mungkin akan berkaitan dengan sama ada terdapat perbezaan antara semua Multivitamin semalam. Jawapannya ialah Ya yang gemilang. Multi-vitamin yang baik harus mengandungi pelbagai selain vitamin, mineral dan makanan tambahan termasuk lutein untuk kesihatan mata. Mereka juga harus bebas dari pewarna tiruan dan warna dan mengandungi besi tidak. Kebenaran perkara itu adalah bahawa kebanyakan manusia makan besi mencukupi dalam diet mereka kerana ia didapati di staples banyak daripada diet yang biasa. Dalam dos yang lebih besar ia boleh benar-benar bertindak sebagai radikal dan meletakkan tekanan oksidatif pada sel-sel anda supaya ia telah dibiarkan daripada Formula harian yang banyak. Saya memberi cakar multi-vitamins 4 sehingga (saya perlu berada di belakang saya untuk melakukannya.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *