Multi Purpose Cleaner Shaklee Basic H mempunyai 1001 kegunaan

Multi Purpose Cleaner Shaklee Basic H mempunyai 1001 kegunaan

Ramai di antara kita akan mencari yang terbaik multi purpose cleaner; pembersih yang boleh melakukan hampir semua yang kita perlukan, tidak berkesan dan lembut untuk kita dan alam sekitar. Ada apa-apa yang lebih bersih. Ia dipanggil asas-H2. Produk bumi hari ini rasmi dibuat oleh Syarikat pemakanan semulajadi yang nombor satu di Amerika Syarikat. Ia digunakan untuk membersihkan permukaan dalam spacecrafts, kapal selam dan kapal-kapal di lautan penyelidikan, antara lain-lain pengguna yang menarik. Terdapat begitu banyak untuk mengatakan dan seperti kebanyakan perkara dalam kehidupan adalah lebih baik bermula pada awal.

Basic-H diasaskan oleh Dr. Shaklee, yang mengasaskan Syarikat Shaklee dengan moto, “Secara harmoni dengan alam semula jadi dan kesihatan yang baik.” Dr. Shaklee menemui formula untuk Basic-H apabila beliau tidak melihat ia. Beliau mendapati bahawa apabila dia menghapuskan pelincir dari tangannya mereka itu bersih. Beliau menyediakan formula sehingga tahun 1960 apabila beliau digunakan formula itu untuk membuat pertama tertumpu, pembersih organik, tidak toksik, terbiodegradasi. Sebelum “pergi hijau” adalah popular, Dr. Shaklee dibuat hidupnya dan misi syarikat untuk membawa manfaat alam semula jadi ke dalam produk-produk yang selamat, boleh digunakan dan berkesan. Bagi Dr. Shaklee, mewujudkan asas-H adalah hanya satu daripada langkah-langkah kesihatan dan alam sekitar pencapaian seumur hidup.

Basic-H secara literal mempunyai 1001 kegunaan. Daripada yang digunakan oleh petani untuk pelbagai perkara untuk kegunaan semua di sekeliling rumah kita, di dalam dan keluar, ia melakukan itu semua. Masalah saya adalah bahawa saya boleh tidak mungkin memberitahu anda semua perkara yang indah yang ia boleh lakukan dalam satu artikel ini, jadi saya akan berpegang dengan asas-asas:

* Bebas-toksik – benar-benar tiada bahan berbahaya, imbangan pH sama seperti kulit. Tiada asap yang ganas untuk mengelakkan, perkara yang terbaik untuk membuang racun berbahaya dari buah-buahan dan sayur-sayuran.

* Menjimatkan dan pekat-1/2 gelen membuat sehingga 192 gelen kuat multi purpose cleaner yang boleh bertahan lebih setahun.

* Biodegradable – benar-benar kembali kepada jirim organik dalam air dan kotoran dalam tempoh tujuh hingga 30 hari.

* Membuat air “wetter”-komponen semula jadi dalam Basic-H, dihidupkan oleh air, membolehkan ia menembusi lebih mendalam sekali gus melepaskan kotoran dan kotoran permukaan.

* Pelbagai kegunaan-besar dan menjimatkan kerana tetingkap yang lebih bersih, pencuci gris, baja untuk rumput Taman rumah tumbuhan dan tanaman, basuh badan am pembersih, membakar pelepasan menjaga sebotol kecil dengan dapur, beberapa titik dalam air mendidih dan direbus telur mengupas lebih mudah, menggerunkan tempat pencuci, terus sempurna dari habuk bagi dusting komputer, pembersih lantai perdagangan menggantikan, emulsifies gris dan penggunaan yang berterusan akan memastikan paip berjalan bebas, mencuci kereta atau bot anda, basuh haiwan peliharaan keluarga dan menyembur rumput yang besar untuk penyimpanan kutu, benci bug dalam hal ini sehingga ianya sempurna dan selamat untuk digunakan sebagai penghalau serangga daripada semburan komersial bug, membantu untuk membuang kertas dinding, besar cecair tangan bersih, mendapat gusi tepi dan rambut dan fabrik, sempurna untuk bercukur, dan kini kegemaran peribadi saya, menggunakan penurunan atau dua dengan syampu anda akan membuat ia suds yang lebih banyak dan menjadikan rambut anda lebih lembut.

Mungkin aspek terbaik Basic-H adalah bahawa ia adalah benar-benar selamat untuk keluarga. Ibu-bapa suami saya telah menjual Shaklee selama 30 tahun jadi dia membesar sekitar produk Shaklee. Ini adalah sesuatu yang baik memandangkan beliau adalah seorang budak lelaki ingin tahu. Bayangkan sebagai seorang kanak-kanak dan mempunyai keinginan untuk dibangkitkan semula sehingga ubat pengasih yang “khas” untuk mengambil kereta mainan Cat, seperti yang suami saya lakukan. Di bawah sink dalam atau di atas rak-rak almari di rumah-rumah yang kebanyakan adalah membunuh bahan kimia berbahaya yang digunakan untuk membersihkan tingkap, lantai, singki, Bilik mandi dan lain-lain. Gambar seorang kanak-kanak yang mencampurkan perkara-perkara ini bersama-sama dan hasil yang akan menjadi. Pemikiran yang menakutkan.

Apa suami saya terpaksa mendapati kira-kira Shaklee adalah bahawa apa-apa yang buruk berlaku, tiada toksik ramuan atau mangkuk kolam asid. Kereta mainan yang dia sedang berusaha untuk mengambil cat yang hanya datang bersih dan dengan sempurna lubed tayar. Dia teringat yang begitu jijik dia cuba untuk mendapatkan ibunya untuk membeli pembersih komersil, yang dia sudah tentu enggan berbuat. Bayangkan jika anak anda membuat “ubat pengasih” dengan produk pembersihan anda. Anda akan takut hasil? Mengubah cara kita Bersihkan rumah kita boleh pergi jauh untuk melindungi keluarga kami, tidak hanya menjadi oleh toksin percuma tetapi juga memastikan mereka selamat dari kemalangan poisonings.

Bahagian yang menyeronokkan dengan Basic-H adalah menemui 1001 cara untuk menggunakannya. Ia tidak hairanlah ia pergi di mana-mana orang yang melakukan. Sebagai seorang ibu tiga, saya secara peribadi Menyimpan botol kecil dalam dompet saya untuk kecemasan dan ia telah sangat berguna lebih daripada sekali. Saya tidak akan tanpa saya Basic-H pada bila-bila masa jika saya boleh membantu. Kami mengambil perjalanan setiap walaupun ia hanya beberapa minit jauhnya, dan ia adalah satu kemestian untuk perkhemahan. Melihat mempercayai dan apabila anda melihat apa yang Basic-H boleh lakukan tidak hendak menggunakan apa-apa lagi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *