Mula-mula 10 permohonan dari 4life Transfer faktor

Mula-mula 10 permohonan dari 4life Transfer faktor

Q 1: Apakah differencesamong 4Life faktor pemindahan yang klasik, 4Life Transfer faktor Tri-faktor Formula dan 4Life Transfer faktor Plus Tri-faktor Formula?

A: 4Life Transfer klasik adalah 4Life di sistem imun merangsang rumusan unik disediakan sepenuhnya dengan faktor-faktor pemindahan sejak kolostrum lembu. 4Life Transfer faktor Tri-faktor Formula 4Life Transfer faktor Plus Tri-faktor Formula saling menandakan gabungan sinergi daripada 4Life yang dipatenkan faktor pemindahan E-XF, gabungan faktor-faktor pemindahan daripada kolostrum lembu dan ayam telur kuning, menggunakan pengesahan sistem imun yang besar NanoFactor. NanoFactor adalah di 4Life ekstrak molekul nanofraction daripada kolostrum lembu. Tri-faktor Formula saling membawa kecerdasan 4Life Transfer faktor bersama-sama dengan Intuisi NanoFactor kawalan, rangsangan dan imbangan, berdasarkan apa keperluan sistem anda. Bersama-sama dengan kuasa revolusi Formula Tri-faktor, faktor pemindahan 4Life Plus Formula Tri-faktor menambah keupayaan yang bergabung Cordyvant proprietari untuk membekalkan tahap tertinggi 4Life di imun sistem sokongan ke atas cara untuk peningkatan sebanyak 437 peratus dalam aktiviti Killercell yang semulajadi.

Q 2:Where saya boleh mendapatkan laporan-laporan mengenai faktor-faktor pemindahan?

J: banyak kajian saintifik yang ratus dirujuk dalam pangkalan data Perpustakaan daripada negara perubatan PubMed rujukan lain boleh diperolehi melalui Transfer faktor masyarakat. Terdapat banyak rujukan yang lebih banyak yang akan melanjutkan seluruh dunia dalam pelbagai bahasa. Kami sentiasa berusaha untuk mengumpul kajian-kajian ini dan berharap untuk memperolehi dokumen berkenaan kepada pelanggan di masa akan datang.

Q 3:Can saya mengambil lebih daripada satu produk pada masa yang sama?

J: banyak produk-produk 4Life boleh diambil bersama-sama. Sebagai contoh, produk yang disasarkan faktor pemindahan direka untuk diambil dengan RiteStart. Seperti biasa, anda perlu berbincang keadaan kesihatan tertentu anda dengan pro sebelum pertama tambahan mana-mana pemakanan Diet yang baru.

Q 4:When yang terbaik untuk mengambil yang produk-dengan makanan, tanpa makanan, berapa hari?

J: Ia bergantung produk orang, walaupun majoriti produk perlu diambil dengan makanan semasa zakar-gagak dan waktu petang. Sesetengah produk bertujuan untuk diambil dalam matahari terbenam dalam. Untuk hasil terbaik, ikuti arahan pada setiap 4Life yang mengkategorikan produk.

Q 5:Can saya ambil banyak faktor pemindahan tambahan?
J: Terdapat tiada diketahui keracunan, kebergantungan atau ketagihan faktor-faktor pemindahan.

Q 6: produk-produk yang boleh saya ambil semasa mengandung atau rawatan?
J: Semak dengan pemeriksaan kesihatan yang dilesenkan sebelum mengambil sebarang suplemen pemakanan semasa hamil atau kejururawatan.

Q 7:How sedikit kanak-kanak boleh mengambil 4Life Transfer faktor kanak-kanak?
J: 4Life Transfer faktor kanak-kanak adalah dicadangkan untuk kanak-kanak dua dan ke atas. Kanak-kanak di bawah usia dua tahun tidak perlu mengambil produk ini.

Q 8:HOW untuk membeli faktor pemindahan?
J: anda boleh mencari jawapan di sini. Faktor How-untuk-mengambil-4life-pemindahan?

Q 9:How akan lembu dan ayam-ayam yang dianggap?
J: semua dengan haiwan-haiwan yang 4Life sumber dan faktor-faktor pemindahan dan molekul nanofraction dengan lancar akan diperiksa dari Jabatan Amerika Syarikat pertanian (USDA). Lembu adalah Lembu tenusu USDA gred A susu yang dibeli semasa peruntukan runcit negara. Putih telur kepunyaan ayam juga digunakan dalam bekalan makanan negara.

Q 10: Sekiranya saya memindahkan binatang peliharaan saya produk haiwan atau lain produk untuk manusia?
Jawapan: kami mengesyorkan hakikat bahawa produk-produk 4Life Kesihatan haiwan digunakan sebagai haiwan peliharaan atau ternakan anda. Produk yang telah dirancang dengan jelas bagi haiwan doktor haiwan bertauliah. Mereka memegang 4Life Transfer faktor sokongan sistem imun yang unggul dan campuran Cordyvant bersama-sama hadir dalam 4Life Transfer faktor Plus, bersama-sama dengan tambahan, mineral Deposit, dengan tambahan vitamin yang penting untuk kesihatan haiwan anda. Semua dari bahan-bahan yang berbeza-beza ke dalam jumlah yang sesuai direka bentuk untuk kegunaan haiwan. Manakala produk manusia adalah selamat untuk haiwan untuk menerima, mereka akan mendapat lebih banyak daripada produk haiwan seperti produk-produk yang akan dibuat khas untuk keperluan mereka.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *