Mudah dan selesa untuk akses Florida perceraian rekod

Mudah dan selesa untuk akses Florida perceraian rekod

Mengapa memohon untuk rekod perceraian Florida berkaitan hari? Terdapat beberapa sebab. Pertama adalah untuk tujuan peribadi dan perniagaan. Kedua, ia boleh digunakan sebagai dokumen sokongan kepada Imigresen, penukaran nama perkahwinan yang baru, jagaan kanak-kanak, faedah kerajaan antara lain-lain lagi. Tetapi, lebih sering daripada tidak, orang ingin mendapatkan akaun ini terutamanya kerana keraguan atau langkah berjaga-jaga daripada rakan yang hadir.

Di Florida, daftaran awam utama yang mengendalikan akaun-akaun ini adalah Pejabat Perangkaan penting di bawah Jabatan Kesihatan Florida. Dokumentasi yang dating dari 6 Jun 1927 hingga masa sekarang mungkin kuncinya di agensi ini. Terdapat sekatan-sekatan yang tidak diberikan kepada mana-mana warganegara memohon ini selagi diperlukan bayaran $ 5 bagi setiap perakuan serta data yang tepat diberikan. Maklumat penting yang terdiri daripada nama-nama penuh isteri dan suami, tarikh pembubaran perkahwinan dan anda sendiri khusus antara lain.

Biasanya, masa membawa hasil yang akan dihantar mengambil masa 2 hingga 3 minggu. Tetapi, Perkhidmatan tergesa-GESA yang diberikan sebagai pilihan. Ia melibatkan 3 hari perniagaan untuk menyiapkan laporan. Hanya nyatakan “Tergesa-gesa” pada Surat dan di luar sampul surat berserta dengan bayaran $10. ‘Penghantaran Express’ merupakan maksud lain bagi perkhidmatan yang lebih cepat yang kos dengan bayaran tambahan $10 dengan membawa masa 1 hingga 2 hari dan boleh mendatangkan faedah melalui keadaan Biro Perangkaan penting.

Perceraian yang berlaku sebelum 6 Jun 1927 walaupun boleh diperolehi daripada kerani mahkamah di daerah di mana pemisahan kuasa. Direktori Agensi Perangkaan penting County 67 semua maklumat mengenai alamat, nombor telefon dan pautan laman web boleh diakses di Florida Jabatan Kesihatan. Walau bagaimanapun, perkara paling penting yang perlu dilakukan adalah untuk berbual dengan di Pejabat Ugama untuk bertanya pada yuran yang ditetapkan, mendahului masa dan bagaimana untuk memohon kerana ia berbeza dari satu county seterusnya.

Sedih untuk mengatakan, direktori seluruh negara tidak lagi disambung sehingga sekarang. Oleh itu, ia adalah mudah cukup untuk mendapatkan untuk fail perkahwinan musnah kerana lebih sering daripada tidak mengesan tidak termasuk hanya satu atau dua tapi banyak negeri-negeri. Walaupun mandat bahawa dokumen ini akan dipertimbangkan untuk penggunaan awam, mereka yang entah bagaimana masih sukar untuk mengumpul. Ini adalah sebab kenapa begitu ramai individu pergi ke Internet untuk mencapai jawapan yang tidak memerlukan tempoh menunggu yang panjang dan prosedur-prosedur yang luas.

Rekod-rekod perceraian direka untuk dilihat oleh orang awam seperti kebebasan maklumat Akta (FOIA). Mereka mengarang fail-fail penting yang utama di seluruh Amerika Syarikat. Awam dokumen perceraian mesti memaklumkan keadaan nuptial, pengasingan latar-belakang bersama-sama dengan butir-butir mengenai bekas suami atau isteri, resolusi dan sebagainya. Anda hanya berjaya betul, boleh dipercayai dan segera keluaran, pembekal remunerated fail ke Web adalah Alternatif terbaik untuk penduduk mana-mana. Hanya imbuhan yang kecil, anda memperolehi fail yang anda panjang untuk dalam minit semata-mata.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *