Mudah alih Oxygen Concentrators – mengetahui butiran ini sebelum anda beli

Mudah alih Oxygen Concentrators – mengetahui butiran ini sebelum anda beli

Mudah alih oxygen concentrators telah menjadi bahagian yang penting dalam kehidupan kita pada masa kini. Pencemaran telah menyerang tengah-tengah rumah kami. Udara bersih hanya merasakan sukar untuk diperolehi, terutamanya bagi mereka yang tinggal di kawasan metropolitan. Ini juga telah membawa kepada banyak masalah paru-paru. Dan banyak orang sekarang bergantung kepada peralatan mudah alih oksigen. Tetapi concentrators mudah alih oksigen yang diperlukan oleh orang-orang yang sihat walaupun pada masa-masa.

Contoh jika anda sangat aktif dan Jangan banyak berjalan, ada ketikanya apabila yang mudah alih oksigen concentrator adalah idea yang baik. Dan jika ianya bebas-insurans perlu seperti ini anda juga boleh memeriksa membeli sebuah mesin yang digunakan. Tetapi sebelum membeli, Terdapat beberapa perkara yang anda perlu sedar.

Mereka akan kos mana-mana sahaja daripada $3000 untuk $6000, supaya ia tidak murah. Ia tidak terlalu lama dahulu bahawa hanya beberapa orang telah pun mendengar mesin ini, kini anda akan dapati beberapa Mesin berkualiti di pasaran.

Bilangan jam

Perkara pertama yang anda mungkin mahu menyemak sebelum membeli mana-mana mesin yang terpakai ialah berapa kerap ia telah digunakan. Pemampat adalah ciri penting dalam peralatan oksigen dan mereka tidak selalu bertahan seberapa lama yang anda mahu pada unit mudah alih. Manakala unit rumah boleh bertahan bagi 30,000 jam, concentrator mudah alih oksigen yang biasanya berlangsung selama 6,000-10,000 jam.

Di mana perlu anda beli Unit anda?

Anda boleh mulakan dengan menyemak Craigslist dan Google untuk unit-unit yang tidak pernah digunakan satu tawaran yang baik. Terdapat agak beberapa pernafasan Syarikat yang terlibat dalam perniagaan concentrators oksigen mudah alih yang digunakan.

Apa aksesori yang diperlukan?

Semua mudah alih oxygen concentrators dilengkapi dengan aksesori. Pastikan mereka berada di sana sebelum anda membuat pembelian anda. Sebagai contoh jika anda sudah membeli sebuah unit mudah alih yang direka untuk perjalanan, pastikan bekalan kuasa AC/DC tiada serta belanja perjalanan dan bateri. Kes-kes yang dibawa juga disediakan dengan beberapa model.

Ia adalah baik untuk menghidupkan enjin dan menguji sama ada atau tidak ia berfungsi dengan baik sebelum anda membeli satu. Ia adalah mudah untuk memberitahu Bilakah concentrator oksigen yang mudah alih yang tidak berfungsi dengan betul. Sebilangan besar ini mempunyai skrin yang menunjukkan mesej ralat jika Mesin hanya tidak beroperasi dengan betul.

Waranti

Sekarang ini adalah salah satu aspek di mana anda perlu berjaga-jaga. Secara amnya ia bukanlah idea yang baik untuk membeli yang kedua tangan mudah alih oksigen concentrator jika jaminan telah tamat tempoh. Sekali lagi ini adalah mudah untuk memberitahu. Jika penjual tidak tahu anda boleh menyemak dengan pembekal yang sah dan dia dapat memberitahu anda. Jika jaminan telah keluar, semak jika anda boleh mendapatkan satu lanjutan jaminan.

Jelas sekali mendapatkan satu unit dengan waranti adalah idea yang baik. Anda mungkin tidak memerlukannya, tetapi apabila anda menghabiskan beribu-ribu ringgit di unit yang sememangnya satu idea yang baik untuk memastikan ia tidak hanya dalam kes.

Concentrators oksigen mudah alih yang digunakan sudah pasti bernilai ingin jika insurans anda akan membayar untuk satu jenama baru. Ikuti tips dan melakukan beberapa penyelidikan dan anda akan pasti untuk mendapatkan sebuah unit yang berkualiti tinggi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *