Msc Sarjana kepimpinan dan pengurusan kesihatan dan sosial penjagaan dari Universiti Southampt

Msc Sarjana kepimpinan dan pengurusan kesihatan dan sosial penjagaan dari Universiti Southampt

MSc kepimpinan dan pengurusan kesihatan dan penjagaan sosial Sarjana kursus di Universiti Southampton kerana mengalami kesihatan dan pengamal penjagaan sosial yang ingin membangunkan amalan mereka profesional dan pengurusan dan kemahiran kepimpinan.

Ijazah Sarjana Pengurusan penjagaan kesihatan yang inter-professional ini telah direka khusus untuk pemimpin-pemimpin yang sedia ada dan yang berpotensi dan pengurus-pengurus yang bekerja di kesihatan atau penjagaan sosial persekitaran.

Program ini bertujuan untuk membangunkan kemahiran pengurusan peribadi dan profesional penjagaan kesihatan anda dan meningkatkan keberkesanan anda dalam organisasi di mana anda bekerja. Ia mempunyai yang berbeza berasaskan amalan tumpuan dan mengalu-alukan permohonan daripada pelajar antarabangsa.

Kursus ini adalah program yang memberi tumpuan kepada kerja-kerja yang bertujuan untuk meneroka dan mengkaji bukti-asas kepimpinan dan pengurusan penjagaan kesihatan, dan membolehkan anda untuk secara sistematik mengkaji bukti-bukti untuk mencapai amalan terbaik. Untuk mencapai Anugerah Pengurusan penjagaan kesihatan ini, anda telah lulus enam modul yang diajar dan telah mengemukakan disertasi.

Untuk memohon kursus pengurusan penjagaan kesihatan ini, anda mesti menghantar borang permohonan Universiti Southampton kembali dengan transkrip dan dua Surat rujukan. Anda juga boleh dikehendaki menghadiri temuduga. Tarikh tutup permohonan adalah 31 Ogos untuk kemasukan bulan Oktober.

Selain mendaftar untuk Ijazah, banyak kursus-kursus Siswazah pada Southampton juga memerlukan anda untuk mendaftar modul individu anda pilihan pengajian setiap tahun, tarikh diterbitkan secara berasingan.

Anda boleh memohon untuk mendaftar untuk Ijazah pasca siswazah dalam talian, atau meminta pek permohonan daripada tel: + 44 (0) 23 8059 5500 atau e-mel:

Sains Kesihatan di Universiti Southampton menawarkan pelbagai pilihan pengajian peringkat pasca siswazah semakin meningkat. Ini dengan berhati-hati direka untuk dipadankan dengan keperluan majikan dan badan-badan profesional.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Sarjana Pengurusan penjagaan kesihatan dan sosial di Universiti Southampton MSc, sila lawati laman utama Sains Kesihatan pada www.southampton.ac.uk/healthsciences/

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *