Mosaic kulit jumlah yang menyegarkan kajian sistem

Mosaic kulit jumlah yang menyegarkan kajian sistem

Apabila ia datang kepada pembaharuan kulit yang menyakitkan, scarless dan cepat, kulit jumlah Mosaic Lutronic USA LLC menyegarkan sistem dikenali sebagai salah satu daripada orang-orang yang bekerja. Ia menerima banyak perhatian daripada pakar kulit dan pelanggan yang ingin memastikan prosedur selamat yang menyampaikan keputusan yang memberangsangkan.

Bagaimana mozek jumlah kulit Rejuventating sistem kerja?

Mosaic kulit jumlah yang menyegarkan sistem bekerja dengan alang-alang laser yang menembusi lapisan dalaman kulit untuk memusnahkan sel-sel yang tidak normal atau penuaan. Alang-alang microscopic laser ditujukan kepada hanya sebahagian kecil daripada permukaan kulit jumlah, kira-kira 5-20% untuk memastikan tiada adalah permukaan kulit yang mencukupi yang boleh bertindak balas kepada proses peremajaan. Di kawasan di mana laser yang di mana laser yang mencipta mozek yang microscopic luka atau kolum necrotic mikro kemudian dirangsang untuk memulakan proses penyembuhan. Proses penyembuhan ini juga di mana rejuvenasi bermula kerana ia menggalakkan pembentukan kolagen dan elastin; faktor-faktor yang sangat yang membuatkan kulit rupa dan rasa muda.

Kerana luka tersebut akan dibuat secara dalaman, Terdapat tiada parut kelihatan di permukaan. Dan kerana hanya kawasan kecil yang terlibat untuk setiap sesi yang ia meningkatkan keselesaan pesakit semasa prosedur.

Apakah faedah-faedah?

Mozek keseluruhan kulit yang menyegarkan sistem diluluskan oleh Pentadbiran ubat dan makanan untuk dermatologic dan ia merupakan salah satu teknologi yang paling maju di pasaran semalam. Salah satu fungsi utama ialah pembekuan tisu lembut yang menyebabkan perubahan muda. Ia menghapuskan kedutan, garis-garis halus, jeragat, tompok matahari, bintik-bintik, dan berjeragat tidak sekata. Selain itu rawatan Mosaic juga keputusan untuk kulit yang berseri, licin dan sihat dengan keanjalan yang baik. Ia juga menjadikan liang-liang yang lebih halus dan kurang kelihatan.

Ia adalah paling sesuai bagi mereka yang mempunyai sedikit masa untuk tidak menunggu keputusan kerana prosedur keseluruhan yang boleh dilakukan di bawah satu jam. Ia sememangnya satu prosedur masa makan tengahari kerana selepas itu anda boleh dengan serta-merta mengembalikan kepada aktiviti-aktiviti yang biasa kerana ia tidak mempunyai apa-apa masa henti. Mozek menyediakan kurang terapi kasar tetapi dengan keputusan yang menyeluruh dan berkesan.

Apakah ciri-ciri khas yang mozek tidak mempunyai?

Pembaharuan kulit jumlah Mosaic menggunakan Lutron yang dipatenkan Conrtolled huru-hara teknologi (CCT) di mana laser menyampaikan sinar yang bertaburan yang akan diletakkan secara rawak ke atas kawasan tertentu yang dianggap. Walaupun sinar yang sedang microscopic ia menembusi jauh ke dalam lapisan derma dengan keamatan yang beruniform. Untuk memastikan keseragaman ini mozek mempunyai kaunter ketumpatan jumlah bagi memastikan kiraan tepat kolum necrotic mikro atau luka derma yang dibuat di kawasan tertentu yang juga sewajarnya sesetengahnya berasingan. Sistem operasi dwi setem dan imbasan sebaliknya menggalakkan kadar yang lebih cepat dan cekap.

Teknik lasing pecahan juga dipaparkan dalam kulit jumlah Mosaic rejuvenasi sistem yang menggunakan “sistem dotting”. Seperti yang disebutkan tadi, ini adalah sistem yang mana hanya 5-20% dari permukaan kulit jumlah terjejas dengan rawatan laser. Teknik ini memberikan peluang untuk bertindak balas kepada proses peremajaan kawasan tercedera.

Apa-apa kesan sampingan yang saya harus sedar?

Sistem pembaharuan jumlah Mosaic juga mempunyai beberapa bahagian kesan-kesan sampingan. Beberapa hari selepas rawatan anda mungkin perasan kemerahan beberapa kawasan yang dirawat. Ini adalah tanda bahawa proses penyembuhan berlaku pada peringkat yang lebih mendalam daripada kulit. Kulit anda juga akan membawa penampilan yang gangsa selepas prosedur. Ini akan tetapi hanya buat untuk seminggu, dan kemudian anda akan mengalami pengelupasan sebagai kulit anda lapisan luar kepingan sama dengan selaran matahari yang ringan. Anda mungkin juga mengalami bengkak yang minimum tetapi akan diselesaikan selepas beberapa hari.

Adakah terdapat sebarang tindak balas yang tidak diingini dengan rawatan ini?

Reaksi buruk berlaku jarang dengan kulit jumlah Mosaic rejuvenasi sistem dan ia termasuk perubahan sementara yang berjeragat kulit dan pembentukan lepuh yang kecil pada kulit.

Adakah ia mempunyai prestasi yang boleh dipercayai?

Dengan kelulusan FDA bahawa ia diterima pengguna perlu yang dijamin bahawa ia adalah selamat untuk digunakan bagi tujuan kegunaannya. Ini adalah juga disokong oleh rekod perkhidmatan yang baik dan prestasi cemerlang yang dilaporkan oleh pelbagai klinik yang telah menggunakan rawatan ini. Ia juga mempunyai kadar kepuasan pesakit yang baik kerana ia memberikan mereka rawatan ablative yang menghasilkan keputusan yang memberangsangkan bagi rawatan yang singkat. Di samping itu, ia juga kekal benar bahawa ia adalah rawatan yang scarless kerana dengan sistem yang membolehkan doktor untuk mengawal keamatan laser rawatan keamatan dikekalkan dalam julat yang selamat dan terapeutik.

Mozek juga mempunyai teknologi mesra pengguna dengan sentuhan skrin LCD mukanya menjadikan ia mudah untuk bergerak. Ia membantu doktor menyesuaikan rawatan untuk setiap pesakit dengan mudah. Di samping itu, teknologi ini juga membantu doktor memantau tindak balas pesakit kepada rawatan kerana ia pergi.

Untuk meringkaskan tahap prestasi, mozek, dengan ciri-ciri yang terbina dalam ini dapat memberikan rawatan ablative berkesan yang selamat.

Apakah masa henti untuk prosedur ini dan berapa lama saya akan melihat hasilnya?

Anda dengan serta-merta boleh kembali ke aktiviti normal selepas rawatan kerana tidak ada downtime diperlukan untuk prosedur ini. Anda akan merasai peningkatan selepas rawatan pertama. Garis-garis halus yang anda akan menjadi kurang kelihatan dan kulit licin. Pigmentations yang tidak normal juga akan lenyap kerana ia meninggalkan muka anda kelihatan muda.

Berapa banyak rawatan yang diperlukan sehingga saya mendapat keputusan terbaik?

Akan ada tiada jumlah yang tertentu tetapi kebanyakan klinik biasanya nasihat sekitar 3-5 rawatan untuk hasil yang optimum. Ini akan berbeza kerana doktor akan keldai anda pertama pada intensiti dan jumlah rawatan yang anda perlukan bergantung kepada keadaan kulit yang anda mempunyai.

Rawatan kulit jumlah Mosaic rejuvenasi sememangnya sistem pembaharuan kulit boleh dipercayai kerana ia menyediakan perkhidmatan yang boleh dipercayai yang disandarkan oleh kawal selia badan-badan, doktor, pakar-pakar kosmetik dan pelanggan yang berpuas hati. Ia menjanjikan dan memberikan rawatan yang pantas, tidak menyakitkan dan bebas parut yang semua orang jadi berhasrat dalam rawatan meremajakan kulit. Dengan kesan sampingan yang sangat sedikit dan jarang berlaku kejadian tidak diingini tindak balas, ia benar-benar memberikan anda wang anda yang bernilai kerana mozek terbukti itu sendiri perlu baik margin keselamatan yang dibuat boleh didapati oleh teknologi canggih yang ia dibuat.

Kita semua mahu jalan mudah keluar dari masalah kita, walaupun apabila ia datang kepada isu-isu kulit. Ini dibuat boleh didapati oleh teknologi rejuvenasi Mosaic kulit kerana ia membantu memperbaiki penampilan kulit tanpa rasa sakit yang biasa dan parut. Rambut dan klinik Laser di Singapura yang merupakan antara klinik boleh dipercayai bahawa anda boleh mempunyai kulit kelihatan muda dengan kepakaran Dr. Tyng Tan.

Rambut dan klinik Laser Singapura menggunakan jenama terbaik dan pendekatan yang terbaik untuk memberikan hasil yang selamat dan berjaya yang anda layak termasuk Thermage CPT (-) dan (-) rejuvenasi Mosaic kulit.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *