Monitor Gps peribadi terus menjejaki anak remaja dan Atuk anda terlalu

Monitor Gps peribadi terus menjejaki anak remaja dan Atuk anda terlalu

Adakah anda mempunyai perbualan yang sama dengan minggu adik-beradik dewasa anda selepas minggu – “adalah di mana ayah? Atau di mana pula ibu pergi ke?” Anda mendapat panggilan daripada emak yang tua di rumah penjagaan kesihatan jururawat atau apartmentscomplex kanan yang tertanya-tanya jika anda telah mendengar dari ibu anda minggu ini? Malangnya, penuaan terlalu sering berkeliaran dan kehilangan jejak dan di mana mereka berada, hilang sama ada dijumpai cedera atau pun mati-disebabkan oleh pendedahan kepada unsur-unsur atau mendapat di belakang roda pemikiran kereta yang mereka yang masih mampu memandu. Ibu-bapa kanak-kanak dan remaja bahkan sering melalui tekanan serupa yang tertanya-tanya di mana remaja mereka jika mereka datang rumah lewat atau jika mereka adalah di mana mereka mengatakan mereka akan atau jika mereka telah mengambil kereta tanpa bertanya.

Ia adalah tekanan sebagai ibu bapa daripada seorang remaja yang derhaka. Anda suka untuk mengunci mereka ke bilik yang kadang-kadang hanya untuk menjauhkan mereka daripada masalah, tetapi seperti yang kita semua tahu, sukar anda push, sering sukar mereka tarik. Ingin menawarkan privasi, kebebasan dan lagi, masih boleh ibu bapa bertanggungjawab boleh menjadi satu garisan yang halus untuk berjalan kaki. Kanak-kanak yang bertenaga tinggi boleh menakutkan ibu bapa mati apabila mereka pergi hilang atau lebih teruk kemungkinan sebenar penculikan. Kini dengan teknologi GPS baru, anda boleh menawarkan anda remaja derhaka, anda bertenaga lima tahun atau ibu-bapa penuaan anda lebih sedikit kebebasan tanpa yg menyesakkan nafas deepinside mereka.

Lebih lanjut mengenai GPS peribadi monitor
Teknologi GPS membolehkan ibu-bapa perlu di beberapa tempat pada satu masa tanpa benar-benar menghadirkan. Biasanya monitor terdiri daripada alat plastik, ringan lokasi peribadi yang boleh dipakai pada tali pinggang atau diletakkan di dalam poket atau beg galas. Ia mengandungi peranti yang boleh mendedahkan di mana yang pernah memakai ia hanya dengan login di pangkalan data Internet selamat melalui komputer peribadi, PDA atau telefon penjejakan GPS.

• Untuk keselamatan peribadi untuk penuaan ibu bapa dengan kecacatan mental atau dementia
• Untuk memantau remaja anda
• Sentiasa mengetahui kedudukan anak-anak anda pada bila-bila masa yang diberikan
• Merta hasil daripada Internet, melalui telefon bimbit atau PDA anda
• Sering kali datang dengan “geofence”-atau dikenali sebagai kawalan sempadan pra oleh pengguna
• Bateri boleh dicas semula

Menyediakan GPS pengesanan peranti untuk ibu-bapa yang tua akan membolehkan kedudukan kepada ibu bapa untuk lebih dikenali. Mengetahui dengan tepat di mana ibu bapa akan mengurangkan inattention oleh penjaga. Sekiranya ibu-bapa tua yang memutuskan untuk berjalan kaki ke kedai sudut, terdapat kemungkinan bahawa mereka boleh menjadi disoriented dan bersiar-siar kaki. Penggunaan peranti penjejakan GPS akan sentiasa membenarkan mereka dapat dikesan. Peranti penjejakan GPS tidak hanya boleh membantu anda mencari di restoran yang paling dekat dalam kereta anda, teknologi boleh juga terus menjejaki anak tersayang.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *