Monitor glukosa Watch 2011!

Monitor glukosa Watch 2011!

Monitor kencing manis glukosa yang berterusan

GlucoTrack glukosa yang diabetis memantau tepat pada masanya untuk pelepasan dalam 2011 menggunakan ultrasonik, kekonduksian dan Muatan haba teknologi untuk bebas-invasively mengukur tahap glukosa dalam darah. Peranti m’gunakan bateri dan termasuk yang utama Unit (UMU), yang mengandungi paparan dan ciri-ciri kawalan, serta penghantar, penerima dan pemproses, dan yang peribadi telinga klip (PEC), yang mempunyai pengesan elektronik penentukuran, dan dipotong ke dalam earlobe. Peranti yang kecil, ringan dan mudah untuk mengendalikan.

Calisto perubatan telah dibungkus sehingga berjaya percubaan klinikal Glucoband kencing manis glukosa melihat monitor, wristwatch peranti yang menggunakan teknologi untuk bebas-invasively mengukur tahap glukosa darah di dalam badan. Ia menggunakan teknik elektromagnetik bio Resonans yang sentiasa memantau tahap glukosa selepas pengukuran untuk permulaan, dengan keputusan yang boleh dilihat pada skrin LCD yang bersepadu dalam jam tangan.

Israel Syarikat Glucon telah menerima paten bagi mereka kencing manis glukosa pemantauan Watch, yang menggunakan satu unit ultrasound untuk mengenal pasti saluran darah di lengan itu, kemudian Ping urat tersebut dengan laser untuk menentukan paras gula. Sebaik sahaja Glucon boleh membawa mereka melihat kepada pasaran, berjuta-juta pesakit kencing manis akan dapat memeriksa tahap gula dalam darah mereka tanpa memecahkan kulit mereka sekali. Glukosa pemantauan pemaju peranti yang Glucon hari ini mengumumkan ia telah diberikan AS yang jelas untuk kegunaan photoacoustic gelombang berasal dari salur darah dengan mengira kepekatan glukosa dalam salur darah. Paten diberikan kepada pengasas, Syarikat Presiden Ron Nagar dan VP penyelidikan dan pembangunan Dr. Benny Pesach di Glucon. “Ini jelas menyokong bukti konsep Glucon dan mendukung kuat kedudukan Syarikat sebagai peneraju dalam pembangunan pemantauan peranti glukosa darah. Ia juga berfungsi sebagai insentif untuk meneruskan usaha untuk membangunkan sistem yang akan membantu untuk menyediakan penjagaan kesihatan yang lebih baik kepada masyarakat yang kencing manis,”kata Nagar. Di Glucon utama peranti, Watch memantau glukosa, akan memaparkan bacaan berterusan pesakit masa nyata paras glukosa darah, membolehkan pesakit untuk mengambil langkah-langkah yang diperlukan untuk merawat keadaan mereka. Ia akan berbuat demikian dengan mengahwini dua terbukti peralatan saintifik – fotonik dan akustik. Pengimejan ultrasound digunakan untuk mengenal pasti salur darah dan Spektroskopi optik digunakan untuk menentukan kepekatan glukosa dalam salur darah. “Glucon mempunyai perlindungan yang luas sekitar permohonan photoacoustic teknik-teknik untuk mengukur pembolehubah fisiologi.

® BioSign UFIT 10-10
UFIT ® adalah sebuah sistem pemantauan peribadi, nama singkatan “Pengguna sepenuhnya bersepadu Terminal”.
UFIT ® sepuluh-10 adalah model tersedia secara komersil yang pertama, dicipta bagi tujuan pemantauan tekanan darah. Model-model lain akan disediakan di masa depan dengan kebolehan mengukur glukosa darah, kiraan sel-sel putih/merah dan lain-lain pengukuran, semua berasal dari gelombang nadi arteri yang semata-mata.

® UFIT anda tidak lama lagi akan disepadukan dengan akaun Vitalogs anda dan anda akan dapat memperolehi semua bacaan anda dalam akaun Vitalogs anda!

DAN semua ciri-ciri yang menarik Vitalogs Plus Kad kecemasan khas yang anda boleh membawa anda dan kes anda anak membolehkan kakitangan kecemasan untuk mengakses maklumat. Dan anda juga boleh fakskan dokumen-dokumen kertas yang sedia ada anda terus ke akaun anda.

Lebih dalam masa terdekat, Graham

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *