Mitos terbesar mengenai suplemen kolagen yang terdedah

Mitos terbesar mengenai suplemen kolagen yang terdedah

Suplemen kolagen devoured oleh banyak individu untuk tulang dan tendon, walaupun terdapat orang lain yang akan mengambil mereka untuk mendapatkan kulit remaja. Tetapi mereka hidup di bawah satu mirage tidak realistik bahawa suplemen kolagen ini lakukan mereka mana-mana manfaat? Mari kita lihat pada fakta-fakta yang telanjang untuk menakutkan penipuan yang berlaku di bawah naungan suplemen kolagen.

Soalan awal untuk bertanya – Do kolagen tambahan kerja? Kita semua akan sedar akan hakikat bahawa protein kolagen memainkan peranan penting dalam Kesihatan kulit dan mengekalkan kulit kita sihat, pliant, anggun dan fleksibel. Jadi, ia tidak membuat apa-apa perasaan di makan suplemen kolagen untuk peranan anti penuaan?

Jawapan untuk soalan dahulu adalah besar – Bil.

Alasan bahawa suplemen kolagen tidak berfungsi untuk kami rindu adalah kolagen yang dilihat dalam suplemen kolagen dan pil kolagen yang dapat menyerap sendiri dalam matriks rumit kolagen yang terdapat dalam tubuh manusia.

Dan apabila kita membincangkan tentang kolagen dalam krim penjagaan kulit berasaskan kolagen, alasan yang sama. Penyelidikan saintifik telah molekul kolagen yang diperolehi dalam kolagen berasaskan kulit krim itu terlalu besar untuk menembusi kulit. Ia dihalang dari memasuki kulit betul-betul di peringkat atas kulit kita dipanggil Epidermis. Oleh itu, apa lagi untuk berkata tentang tahap kulit yang lebih rendah!

Jadi, anda mungkin akhirnya mengetuk banyak masa berharga anda dan wang menggosok kolagen berasaskan kulit anti penuaan krim, tetapi ia akan berakhir sia-sia tanpa menghasilkan sebarang keputusan yang baik.

Anda boleh mengesahkan keputusan saintifik ini tegar dengan melihat pakar dermatologi atau dengan melawat mana-mana laman perubatan yang disanjung tinggi.

Jadi apakah gantian yang baik untuk kolagen tambahan? Bagaimana anda boleh mencapai kulit muda dan sihat?

Selepas banyak penyelidikan anti penuaan produk penjagaan kulit yang berbeza dan, saya mendapati bahawa rahsia untuk mencapai semulajadi kulit muda terletak tidak mengambil makanan tambahan kolagen, tetapi dalam apa-apa atau organik yang diwujudkan secara klinikal berjaya dalam membantu penghasilan kolagen dalam badan saya sendiri.

Cara ini bertujuan untuk mengambil suplemen kolagen dicapai secara semulajadi dan kulit ini mampu untuk menghidupkan dirinya sendiri pengeluaran dihidupkan semula kolagen.

Ia adalah benar-benar rasa malu untuk melihat berjuta-juta dolar wang diperolehi pengguna yang mencapai ke dalam guni pengeluar suplemen kolagen unscrouplous. Semua ini berlaku kerana pengguna akhir tidak dapat melakukan penyelidikan mereka mencukupi pada realiti perubatan suplemen kolagen ini.

Lawati laman web saya untuk penyelidikan menyeluruh pada bahan-bahan semulajadi yang telah terbukti amat berkesan dalam anti penuaan dan yang meningkatkan kemudaan kulit dan semangat dengan meningkatkan penghasilan kolagen dalam badan secara semulajadi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *