Mitos pertama sebenarnya tentang makanan tambahan kolagen

Mitos pertama sebenarnya tentang makanan tambahan kolagen

Anda mungkin tidak bersetuju, tetapi mendengar saya mengenai perkara ini. Ramai orang tout suplemen kolagen sebagai semua akhir be all and untuk menterbalikkan tanda-tanda penuaan. Hakikatnya – mereka lebih daripada hyped dan benar-benar tidak berkesan. Mari kita Ketahui bagaimana.

Suplemen kolagen dipasarkan oleh Syarikat-syarikat yang berasaskan pengetahuan umum bahawa kolagen adalah ramuan penting untuk menjaga kulit dan badan kita dalam keadaan yang utama. Bukan sahaja tidak ia memastikan kulit licin dan kedutan, tetapi memastikan pergerakan betul Sertai itu dan terus rambut kita dalam keadaan yang baik juga.

Apa yang tidak dikenali adalah, kolagen yang terdapat dalam makanan tambahan ini adalah tidak tepat seperti yang dihasilkan secara semula jadi di dalam badan. Kolagen tiruan ini hadir dalam tambahan atau suntikan sebenarnya berasal dari lembu dan babi.

Walaupun ia tidak berbahaya, masih keberkesanannya adalah terhad. Ianya tidak dapat mengintegrasikan dengan betul dengan struktur kompleks kolagen di dalam badan. Ketidakpadanan ini adalah lebih ketara jika anda sedang mencari untuk menggantikan kolagen dalam kulit anda dengan tambahan.

Cara terbaik untuk membuat kulit anda licin dan kukuh adalah secara semulajadi meningkatkan kolagen dan elastin pengeluaran di dalam badan, dan bukannya bergantung kepada kolagen tambahan. Ini boleh dilakukan dengan menggunakan beberapa bahan-bahan semulajadi seperti Cynergy TK.

Ramuan semulajadi ini diekstrak daripada bulu yang khas dari biri-biri di New Zealand. Ia sangat berkesan merangsang pengeluaran kolagen dan elastin dalam badan dan mempunyai kesan yang ketara kedut dan garis-garis pada kulit.

Ianya mampu untuk berbuat demikian kerana ia mengandungi ™ berfungsi Keratin. Ini adalah protein yang didapati di seluruh badan dan salah satu yang menggalakkan pertumbuhan sel-sel kulit yang baru. Ini adalah penting bagi menggantikan sel-sel kulit yang rosak. Cynergy TK juga membantu menterbalikkan berjeragat yang disebabkan oleh sinar UV matahari dan pencemaran. Ini bermakna tompok-tompok usia yang berkurangan bersama-sama dengan kulit yang licin dan elastik.

Aktif madu Manuka adalah rasa Khas diperolehi dari manuka bush madu. Ia mengandungi enzim yang khas yang mempunyai anti sifat bakteria yang membantu mengekalkan kulit yang selamat dari jangkitan bakteria. Ianya juga sangat berkesan meningkatkan pengeluaran kolagen dan elastin dalam badan.

Minyak avokado adalah minyak yang berasaskan tumbuhan yang kaya. Ia menembusi jauh ke dalam kulit dan melembapkan dari dalam. Ia melembutkan kulit dan juga membantu mengurangkan bintik-bintik. Terbaik sekali, ia telah ditunjukkan untuk meningkatkan kandungan kolagen dalam kulit yang ketara juga.

Sekarang bahawa anda tahu ini, elakkan daripada berhenti jurang rawatan seperti suplemen kolagen. Meningkatkan kolagen dalam kulit anda secara semulajadi dan melihat bagaimana firma dan muda ia menjadi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *