Mitos dan fakta tentang saiz zakar

Mitos dan fakta tentang saiz zakar

Semua adik-beradik, rakan, televisyen, iklan dan kempen-kempen pemasaran–orang mengatakan sesuatu yang berbeza tentang zakar. Menggilap saiz, zakar tambahan, vitamin dan mineral, dan deodoran – manakala sesetengah membuktikan bermanfaat dalam menarik wanita yang lain tidak. Ia semua boleh agak mengelirukan! Walaupun banyak mitos telah telah dibukti palsu, ia hairanlah bagaimana beberapa orang lelaki mungkin mengetahui fakta-fakta yang sebenar. Ia adalah zaman maklumat, tetapi ia masih sukar untuk memahami apa yang benar dan apa yang tidak. Mengetahui kebenaran secara mendadak boleh mengubah cara manusia berfikir tentang dengan zakar, seks, hubungan dan dirinya.

Kepuasan wanita

Bimbang bahawa schlong anda tidak cukup besar untuk menarik perhatian wanita? Baik fikir sekali lagi, kerana saiz bukan segala-galanya–benar-benar. Pada November 2002, saintis dari Universiti Groningen Hospital di Belanda menerbitkan satu kajian dalam bidang Urologi Eropah yang membuktikan bahawa. Wanita lebih 170 melengkapkan kaji selidik tentang kepentingan zakar panjang dan lilitan untuk kepuasan mereka. Semasa kajian hanya 20% wanita undian panjang zakar sebagai “penting”, dan hanya 1% daripada wanita yang dianggap panjang zakar “amat penting.” Sebaliknya, lebih daripada 30% wanita berfikir bahawa lilitan adalah “penting” dan 2% “amat penting.” Jadi kiraan sehingga inci itu mungkin bukan perkara yang terbesar bagi orang-orang bimbang tentang. Zakar tebal adalah jauh lebih memuaskan untuk keseronokan wanita. Lupa peranti vakum dan zakar pengusung–lelaki yang menggunakan teknologi ini benar-benar sedang menuju ke arah yang salah.

Saiz Kasut

Idea bahawa saiz kasut dan saiz zakar lelaki yang disambungkan kembali generasi. Walau bagaimanapun, Menurut pengkaji dari U.K., ia juga adalah tidak benar. Selepas membandingkan saiz kasut dan saiz zakar lelaki 104, penyelidik mengesahkan bahawa mempunyai kaki yang besar atau kecil telah tiada sambungan kepada saiz ahli lelaki. Yang menghairankan, mungkin saiz cincin dan jari telunjuk anda. Dalam satu kajian yang sedikit di luar komuniti saintifik jangkakan, penyelidik Korea menerbitkan satu kajian dalam jurnal Andrology 2011 yang terbukti sambungan antara panjang jari telunjuk, jari cincin dan zakar. Sebab untuk sambungan ini adalah bahawa panjang jari ditentukan awal dalam kehidupan, dan jari cincin terutamanya adalah sensitif kepada tahap testosteron lelaki terdedah kepada dalam utero–faktor yang boleh membantu menentukan panjang zakar.

Iaitu menyahbau

Iklan dan kempen-kempen pemasaran telah berkata selama seorang lelaki berbau yang bagus yang lebih menarik untuk golongan wanita di sekelilingnya. Tetapi helah pemasaran moden ini mungkin telah benar-benar mencetuskan mitos zaman moden sendiri. Tinggal bersih adalah penting, tetapi aphrodisiac yang paling penting selain daripada kesihatan dan penampilan adalah bau lelaki dan deodoran dan menjadi mungkin akan masking ia. Peluh lelaki sebenarnya dipenuhi dengan kimia semulajadi, seperti androstadienone, yang merangsang tindak balas seksual di kalangan wanita, memberitahu mereka maklumat tahap biologi yang mengenai kesihatan dan kejantanan seorang lelaki rakan kongsi yang berpotensi. Kajian menunjukkan bahawa bau lelaki yang bersih dan sihat adalah menarik untuk wanita, manakala bau lelaki yang kotor, tidak sihat atau dijangkiti dengan patogen adalah sebahagian besarnya menarik. Jadi fellas, ianya besar mahu bau baik dan menjaga diri anda berasa segar, tetapi jika anda bersenam Jangan bimbang tentang hal itu terlalu banyak. Ia mungkin skor seseorang tarikh.

Makanan tambahan

Memang benar, Terdapat pelbagai makanan tambahan di pasaran yang boleh mempunyai kesan ke atas kesihatan lelaki – tetapi sama ada mereka bekerja atau tidak bergantung kepada apa yang anda mahu mereka lakukan. Terdapat tiada ubat-ubatan yang selamat dan berkesan atau herba untuk meningkatkan saiz zakar–yang mitos, dan iklan yang palsu. Sesetengah vitamin dan mineral yang boleh meningkatkan tahap hormon lelaki, memberi manfaat kepada mati pucuk dan juga meningkatkan sensitiviti saraf zakar. Disediakan melalui sama ada lisan tambahan atau crèmes zakar topikal (paling profesional mengesyorkan minyak Man1Man) nutrien seperti vitamin C, E, A, alpha lipoic asid, L-arginine dan vitamin B5 telah ditunjukkan dalam kajian untuk menyokong Kesihatan zakar dan fungsi seksual. Untuk kesan yang cepat, gunakan crèmes Kesihatan zakar supaya nutrien boleh diserap dengan cepat ke dalam kawasan tempatan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *