Mitos dan fakta tentang krim Kesihatan zakar

Mitos dan fakta tentang krim Kesihatan zakar

Bahkan yang paling yakin lelaki sering mempunyai kebimbangan yang rahsia mengenai zakar mereka – Adakah ia cukup keras, tebal cukup atau cukup panjang sila pasangan mereka? Dalam masyarakat di mana saiz benar-benar penting, semasa boleh sering dinilai oleh senior, jadi ia adalah semulajadi bahawa lelaki yang mahu untuk meningkatkan keyakinan diri dan harga diri mereka dengan memperbaiki apa sifat memberi mereka.

Carian pantas Internet akan mendedahkan beratus-ratus – jika tidak beribu – produk-produk yang sepatutnya untuk meningkatkan zakar dalam beberapa cara. Segala-galanya dari kulit-meningkatkan zakar vitamin dan mineral untuk Formula pertumbuhan zakar yang khusus yang boleh dijumpai dengan harga yang berpatutan. Masalahnya ialah bahawa hanya sebahagian daripada produk-produk ini benar-benar melakukan apa-apa baik atau hidup sehingga tuntutan pengiklanan mereka. Di sini, beberapa mitos yang biasa tentang krim Kesihatan zakar adalah seperti yang dinyatakan, bersama-sama dengan maklumat mengenai Apakah rawatan zakar benar-benar boleh lakukan.

Mitos: Zakar krim dan pertumbuhan Formula boleh membuat lelaki lebih panjang atau lebih tebal.
Fakta: Tiada krim, pil atau tampalan pernah telah terbukti untuk membuat zakar lebih besar, mana-mana lebih daripada ia boleh didapati di jari, jari atau lidah yang panjang dengan menggunakan bahan ubat-ubatan kepada mereka. Sebaliknya, keadaan yang dikenali sebagai penyakit Peyronie’s boleh mengakibatkan memendekkan zakar; penyakit ini hasil daripada pembentukan plak atau parut tisu di bawah permukaan kulit. Terdapat beberapa bukti bahawa zakar krim yang mengandungi kulit-udara vitamin dan nutrien lain yang boleh membantu untuk menghalang pembangunan tisu parut yang akhirnya boleh membawa kepada penyakit Peyronie’s. Sebagai contoh, vitamin A dan D menggalakkan penyembuhan tisu kulit yang rosak, manakala vitamin C menyediakan sokongan yang penting untuk pembentukan kolagen, tisu di bawah kulit.

• Ambil sisi yang perhatian di sini – manakala peranti mekanikal yang banyak berada di pasaran yang mendakwa untuk membuat zakar lebih besar, ini tidak telah terbukti berkesan dan ia boleh membawa kepada lebam, parut dan kerosakan jangka panjang.

Mitos: Rawatan zakar boleh membuat lelaki lebih sukar.
Fakta: Zakar ubat-ubatan yang bertujuan untuk merawat mati pucuk boleh merangsang ereksi dalam jangka pendek, tetapi ia tidak menangani masalah-masalah asas yang membawa kepada mati pucuk, dan mereka boleh mempunyai kesan sampingan yang berbahaya. Sebaliknya, penggunaan vitamin C, serta nutrien lain yang dikenali sebagai alpha lipoic asid, boleh membantu untuk menyokong sistem peredaran darah, memastikan aliran darah yang mencukupi yang diperlukan untuk mencapai dan mengekalkan ereksi dan menikmati pengalaman seks.

Mitos: Krim dan minyak boleh meningkatkan prestasi seksual lelaki.
Fakta: Sementara tiada krim atau minyak pelincir boleh menyediakan dengan super kuasa, merawat kulit zakar dengan vitamin B5, serta asid amino L-arginine, boleh menggalakkan pertumbuhan tisu saraf dan pertumbuhan semula dan mungkin menggalakkan sensasi sentuhan yang membawa kepada keseronokan erotik. Tambahan pula, pelembab kulit zakar dengan ejen-ejen hydrating semulajadi seperti mentega shea dan vitamin E boleh membantu untuk mengelakkan pengeringan, serta penubuhan microscopic fissures di permukaan kulit yang boleh membawa kepada toughening kulit dan kerugian keseluruhan sebanyak sensasi.

Kesihatan zakar krim dengan manfaat nyata
Bergantung pada krim, ubat-ubatan, atau alat-alat peningkatan zakar boleh membahayakan, dan tidak ada mempunyai apa-apa manfaat yang berpanjangan dan terbukti. Walau bagaimanapun, sokongan keadaan kulit dan tisu saraf, serta sistem peredaran darah, melalui formula Kesihatan zakar khusus yang (kebanyakan profesional kesihatan mengesyorkan minyak lelaki Man1) mungkin mempunyai hasil yang nyata, membawa kepada zakar lebih lembut, licin dan meningkatkan keseronokan nafsu melalui pemakanan yang betul. Formula semulajadi yang mana boleh digunakan setiap hari dicadangkan untuk mengelakkan kerengsaan kepada kawasan yang sensitif ini. Di samping itu, lelaki yang mempunyai isu-isu ketegangan yang berterusan atau yang percaya bahawa zakar mereka semakin pendek adalah dinasihatkan untuk mendapatkan rawatan perubatan bagi punca-punca asas masalah zakar yang biasa ini.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *