Minyak wangi Burberry untuk wanita

Minyak wangi Burberry untuk wanita

Wanita akan sentiasa enamored oleh wangian manis. Memakai wangian yang baik merupakan sebahagian penting daripada keperibadian seorang wanita bergaya. Terdapat banyak minyak wangi berkualiti yang ditawarkan oleh Syarikat-syarikat yang banyak. Daripada semua jenama, satu jenama yang popular adalah minyak wangi Burberry. Minyak wangi Burberry bagi wanita adalah antara wangian paling popular. Lunched pada tahun 1995/1996, minyak wangi ini telah mewujudkan satu tempat istimewa kitty fesyen wanita moden. Di seluruh dunia, wanita suka memakai ia. Ia telah dinamakan semula sebagai Burberry di London pada lewat 1990an tetapi kemudian pada tahun 2005; Ia sekali lagi telah mendapat nama asal sebagai hanya Burberry.
Burberry, jenama ini juga popular untuk perkara-perkara lain seperti beg-beg berjenama, pakaian trend dan corak plaid popular, yang direka oleh Syarikat. Kejayaan produk-produk ini khas ditujukan kepada wanita, Syarikat telah melancarkan dengan minyak wangi untuk wanita.

Aroma Perfume Burberry untuk wanita
Ia adalah minyak wangi yang pancaindera dan menarik. Wangian wanita ini adalah manis berbau. Nota-Nota atas wangian minyak wangi ini mengandungi Nota-Nota atas lavender, pudina dan thyme. Bercampur dengannya adalah Nota-nota yang tengah germanium, gaharu dan cedar. Bawah Nota-Nota minyak wangi ini adalah terdiri daripada amber dan jasmine. Sebaik sahaja anda memakai minyak wangi ini, wangian yang boleh bertahan selama lebih sembilan jam. Walaupun rasanya kuat pada jam yang awal ia memohon tetapi ia adalah tidak overbearing. Wanita semua peringkat umur boleh menggunakannya dan boleh digunakan pada mana-mana jam sehari sahaja. Bau hangat dan seksi aroma Burberry Perfume bagi wanita bau seperti buah-buahan yang segar. Minyak wangi ini adalah pembelian yang sempurna bagi orang-orang yang suka bau yang segar, serta sambutan hangat untuk.

Produk dan pembungkusan
Seperti dengan wangian, pembungkusan minyak wangi ini adalah sama-sama menarik. Memang classy, dari yang sedang pembungkusan yang bergaya. Ivory Peti berwarna mempunyai sempadan yang plaid pada paras terendah. Burberry dicetak di besar di kotak wangian. Serta-merta anda akan suka dengan bentuk dan saiz botol jelas yang pendek dan bulat dengan Perak atas. Burberry dicetak di besar merentasi botol yang mengandungi amber berwarna minyak wangi.
Sambil melihat ke hadapan untuk membeli minyak wangi Burberry, anda juga boleh menyemak dengan set Hadiah termasuk gel mandian dan losyen untuk pakej ivory.
Ini Perfume Burberry wanita boleh jadi pilihan minyak wangi jika anda suka bau hangat, segar, untuk. Ia boleh menjadi sebahagian gaya anda yang paling penting dan anda boleh membuat satu kenyataan gaya. Beli minyak wangi Burberry, anda boleh mencari dalam talian. Terdapat banyak kedai-kedai yang menawarkan minyak wangi ini pada harga diskaun.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *