Minyak Inchi Inca adalah rawatan jerawat yang diperkukuh

Minyak Inchi Inca adalah rawatan jerawat yang diperkukuh

Para penyelidik telah menemui bahawa minyak Inca Inchi mengandungi antioksidan yang bermanfaat dan tinggi kandungan asid lemak yang penting untuk memulihkan kesihatan badan, ia dikenali mempunyai kualiti anti-radang bagi menghalang kecacatan masa depan dan letusan.
Loji yang ditemui di rantau Amazon Peru dan telah dikenali dan digunakan oleh orang asli selama bertahun-tahun. Semasa kajian saintifik menunjukkan bahawa Inca Inchi adalah loji minyak yang terbaik kerana komposisi dan kualiti pemakanan yang tinggi. Minyak yang mempunyai kandungan tinggi asid lemak perlu Omega-3 dan Omega-6. Minyak adalah sangat dihadam dan mengandungi antioksidan: Vitamin A dan E, dan kaya dengan tidak penting yang penting dan asid amino dalam jumlah yang diperlukan untuk mengekalkan kesihatan yang baik.
Badan tidak dapat menghasilkan Omega-3 dan 6 olehnya sendiri tetapi adalah sangat penting bagi organisma. Dan oleh itu penting untuk memperoleh asid lemak ini dari sumber-sumber makanan atau tumbuhan.
Kajian klinikal telah membuktikan bahawa Omega-3 dan 6 dalam persediaan topikal yang berkesan apabila merawat jerawat. Asid lemak ini khusus membantu tubuh untuk mengekalkan keseimbangan emosi dan hormon yang membantu untuk memelihara kulit yang sihat. Penyelidikan yang luas juga telah membuktikan bahawa asid lemak Omega-3 mengurangkan keradangan.
Vitamin A yang biasa dikenali sebagai vitamin perlindungan, kerana ia diperlukan untuk sistem imun yang berfungsi dengan normal. Vitamin ini telah digunakan oleh pharmacologists untuk mencegah penyakit kulit dan telah terbukti untuk produk penjagaan kulit semula jadi yang berkesan.
Antioksidan yang paling penting daripada Vitamin E adalah dengan Tokoferol. Radikal bebas akan dibentuk semasa metabolisme normal kerana bahaya alam sekitar seperti asap rokok atau bahan cemar. Sebahagian daripada membran sel semua (lemak), akan terdedah kepada kemusnahan walaupun pengoksidaan oleh radikal bebas.
Minyak Inca Inchi: penyelesaian topikal yang terbaik!
Asid lemak minyak Inca Inchi yang disapu membolehkan perlindungan keseimbangan lipidic yang cutaneous, mengambil kira masalah keratinization dan meningkatkan penyembuhan. Asid Linolenik Alpha (minyak Omega-3) dan asid linoleik (Omega-6 minyak) membolehkan mengurangkan jerawat dan luka-luka radang yang berkaitan dengannya.
Asid Linolenik dan asid lemak linoleik serta asid eikosapentaenoik (EPA) dan derivatif (DHA) asid Dokosaheksanoik mereka adalah penting untuk menjaga dan memelihara kesejahteraan. Mereka membenarkan pengurangan tahap kolesterol; mereka bertindak dalam struktur membran sel dan bahan-bahan biologi dari ceramides penting yang sangat penting untuk fungsi betul halangan dermis di.
Penyelidikan telah dibuktikan bahawa minyak Inca Inchi mempunyai perlu minyak yang menggalakkan kesihatan yang lebih baik. Ia telah telah dibuktikan bahawa dengan topically menggunakan asid lemak dan vitamin ini mengubah dan meningkatkan keadaan dermis seperti jerawat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *