Minyak ikan untuk autisme – bagaimana mengambil ikan betul minyak untuk autisme boleh meningkatkan pembangunan Childs

Minyak ikan untuk autisme – bagaimana mengambil ikan betul minyak untuk autisme boleh meningkatkan pembangunan Childs

Terdapat banyak perbincangan mengenai kebaikan minyak ikan untuk autisme dan hasil kajian terkini menunjukkan bagaimana minyak ini benar-benar boleh membantu untuk meningkatkan dalam pelbagai bidang pembangunan kanak-kanak yang autistik. Mari kita lihat bagaimana ia berfungsi dan bagaimana untuk memilih yang paling berkesan dan selamat.

Saintis telah mendapati bahawa lebih daripada dua pertiga daripada mereka dengan keadaan, yang menghadkan keupayaan untuk berkomunikasi dan akal di dunia, mempunyai kekurangan asid lemak penting omega 3 yang boleh menggantikan minyak ikan yang berkualiti untuk autisme.

Ia kini dikenali bahawa asid lemak omega 3 yang memainkan peranan penting dalam Kesihatan pembangunan neurologi kanak-kanak kami. Orang-orang utama yang dua adalah DHA dan EPA dan ia kini diterima bahawa DHA bertanggungjawab untuk sebahagian daripada manfaat kesihatan.

Otak kita terdiri daripada lebih daripada 30% lemak DHA untuk menggambarkan betapa penting mereka dan ia dianggarkan bahawa lebih daripada 90% daripada kita adalah kurang mereka kerana kami tidak dapat mengeluarkan mereka diri kita supaya ia mesti datang daripada diet kita.

Dalam satu kajian yang terkini oleh dua penyelidik Amerika Syarikat (Patrick-Salik), kanak-kanak yang menghidap autisme diberi tambahan harian minyak kelapa/borage ikan selama 90 hari. Pada penghujung 90 hari, kanak-kanak pada suplemen minyak ikan menunjukkan peningkatan yang ketara dalam Bahasa mereka dan kebolehan belajar.

Ujian seperti ini dan keputusan yang ramai ibu bapa telah menemui menunjukkan betapa penting minyak ikan untuk autisme benar-benar adalah, walaupun lebih banyak penyelidikan diperlukan.

Mereka telah terbukti untuk meningkatkan kesihatan otak dan kesejahteraan mental pada orang dewasa, dan dengan kanak-kanak autistik yang utama adalah peningkatan yang ketara dalam pertuturan dan pemahaman, corak tidur yang lebih baik, dan kurang hiperaktiviti dan kebimbangan.

Jelas setiap kanak-kanak adalah individu jadi manakala ramai ibu bapa melihat peningkatan, sesetengahnya mungkin tidak.

Saya telah satu kipas yang gemar dan penyelidik minyak ikan untuk masa yang lama dan apabila anak saya sendiri berusia tiga tahun menghidap autisme sederhana beberapa bulan yang lalu, beliau telah pergi terus ke minyak ini seperti yang anda boleh bayangkan!

Saya perhatikan selepas kira-kira enam minggu mengambil harian tambahan ucapannya dan bagaimana dia menggunakan kata-kata adalah bertambah kerana keupayaannya yang umum untuk memahami apa yang berlaku di sekelilingnya, dan ia adalah baik apabila keluarga dan rakan-rakan juga mengulas mengenai perkara ini.

Salah satu halangan saya melihat menghadapi ibu bapa adalah bagaimana untuk memberikan anak anda tambahan ini. Yang saya gunakan sangat murni dan mempunyai aroma pengsan lautan supaya anak saya tidak akan menelan pil, aku hanya memotong satu terbuka dan memasukkannya ke dalam jus pagi beliau yang kerja-kerja besar, dan anda boleh meletakkan mereka ke dalam makanan mereka juga.

Saya secara peribadi tidak menggunakan orang-orang yang khas untuk kanak-kanak kerana mereka tidak berniat untuk menjadi baik dan mempunyai banyak aditif bagi menjadikannya lebih sedap. Jumlah DHA yang tinggi adalah penting dan saya akan mengesyorkan sekurang-kurangnya 250 mg DHA setiap kapsul, dua kali ganda EPA.

Juga memastikan mereka telah menjalani penyulingan molekul untuk Buang semua kekotoran seperti membawa dan mercury untuk membuat ikan minyak untuk autisme yang benar-benar selamat jika anak anda mungkin mengambil toksin-toksin yang berbahaya ini.

Terdapat keraguan dalam fikiran saya bahawa kualiti tinggi yang tulen dan minyak ikan yang selamat untuk autisme boleh benar-benar membantu untuk meningkatkan kualiti hidup kanak-kanak ini dan semua lain-lain manfaat kesihatan mereka membawa, tidak hairanlah mereka akan jadi popular.

Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai yang berkualiti tinggi DHA omega 3 suplemen saya sendiri amalkan dan berikan kepada anak saya, layari laman web saya semalam.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *