Minyak dan cuka dalam kaca untuk kesihatan anda dan ibu anda

Minyak dan cuka dalam kaca untuk kesihatan anda dan ibu anda

Makan secara sihat adalah satu perkara, tetapi mencari dan menyimpan minyak zaitun organik yang segar dan cuka agak lain. Menguruskan berat badan kita tidak perlu dibuat dengan tabiat makan yang duniawi. Kita tahu salad hijau yang segar boleh membantu. Oleh itu, minyak dan cuka telah menjadi ruji bagi ramai di antara kita. Makanan Itali, balsamic vinaigrettes dan Pencicah resipi roti yang walaupun hebat memerlukan minyak dan cuka yang terbaik untuk rasa yang hebat. Jadi, selepas kami mencari kualiti masakan, bagaimana kami menyimpan mereka segar lagi dengan betul dikemukakan atas Meja?

Pengeluaran minyak dan cuka atas meja telah membebankan selama ini. Banyak gaya yang berbeza daripada cruets telah dibuat hanya ini satu keperluan. Menyimpan minyak zaitun yang betul adalah perlu untuk kualiti dan rasa kekal asli dan khasiat pemakanan untuk kekal utuh.

Sepanjang abad-abad, cruets minyak dan cuka telah dibuat daripada bahan-bahan yang banyak. Kita kini tahu bekas terbaik untuk menyimpan minyak zaitun dan cuka kaca, seramik atau porselin. Ia adalah penting untuk tahu bekas plastik adalah tidak sesuai untuk sama ada perasa.

Untuk mengekalkan rasa segar lebih lama, minyak zaitun dan cuka yang berusia perlu disimpan di dalam tempat yang sejuk dari cahaya matahari. Yang optimum akan dalam bekas kaca. Minyak atau cuka patut tidak disimpan di dalam bekas plastik kerana mereka boleh menyerap PVC di dari plastik.

Cruets minyak dan cuka kaca adalah hadiah yang luar biasa. Ia berfungsi sebagai satu cara yang optimum untuk menyimpan minyak zaitun dan cuka dengan betul, dan akan menjadi semakin popular.

Hari ini, produk dan peralatan masakan gourmet akan dicari untuk praktikal dan sesuatu yang baru. Hadiah gourmet biasanya adalah salah satu nilai dan kualiti, yang penting bagi idea hadiah yang sesuai.

Cruets.com menawarkan tangan ditiup kaca cruets dari Eropah yang mempunyai kaca dalam bekas kaca. Satu kapal dalam memegang cuka, dan kedai-kedai luar kapal minyak zaitun. Setiap cruet kaca mempunyai dua Tuang spouts dispenser sama minyak dan cuka. Bekas kaca ditiup tangan elegan dalam gaya dan menawarkan cara yang canggih untuk menawarkan minyak dan cuka atas meja, dari decanter sama.

Cruet anggur, yang mempunyai sebuah tangan yang ditiup kaca gugusan anggur kapal, di dalam kaca selenium badan adalah meluas popular untuk dapur gourmet. Cruet anggur adalah kira-kira diameter sebotol wain dan mudah digunakan dengan satu tangan. Anda akan melihat mereka lebih banyak di meja makan yang baik daripada beberapa restoran gourmet terbaik di Amerika.

Minyak dan cuka yang disimpan di dalam cruet anggur, akan memastikan masa yang lama. Minyak zaitun akan menyimpan lebih setahun selagi corks ketat digunakan. Menghalang kedua-dua minyak dan cuka Penyaman ketat adalah penting untuk mengekalkan rasa.

Cruet anggur mempunyai reka bentuk yang menakjubkan yang besar apabila minyak zaitun yang penuh di dalam kaca. Kesenian kaca adalah menarik dan membuat satu kenyataan yang elegan di mana-mana Jadual dinning. Hadiah yang sempurna untuk bercuti, ciri-ciri Cruet anggur:

Gred teknikal tahan haba Eropah kaca
Reka bentuk kaca tangan indah unik yang ditiup.
Dua fungsi kaca dalam kapal kaca untuk memisahkan anda minyak dan cuka.
Dibuat supaya tahan lama Pendispensan minyak zaitun dan cuka yang balsamic yang berumur.
Bartop adat kedalam cork stoppers bagi kedua-dua spouts.
Ketukangan Eropah dan kualiti.

Anggur minyak dan cuka Cruet adalah salah satu decanters yang paling inovatif dan praktikal yang anda akan mencari makan. Reka bentuk yang luar biasa yang menangkap mata semua tetamu anda semasa membuat satu kenyataan yang menarik dan elegan pada jadual dinning anda.

Hadiah gourmet menetapkan menawarkan sebuah cruet anggur dengan import minyak zaitun dan cuka balsamic Modena membuat Hadiah yang ideal untuk sebarang Majlis termasuk housewarmings dan cuti. Plus, ia adalah perbualan bahagian yang menarik yang akan bercakap tentang berulang-ulang.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *