Minyak biji hitam mungkin bermanfaat dalam tempahan semua dikenali minyak pati

Minyak biji hitam mungkin bermanfaat dalam tempahan semua dikenali minyak pati

Minyak biji hitam mungkin bermanfaat dalam tempahan semua dikenali minyak pati

Minyak biji hitam telah digunakan selama beratus-ratus tahun di Asia, Eropah, dan Timur Tengah untuk sifat-sifat penyembuhan. Jika terdapat mana-mana satu produk semula jadi yang saya cadangkan untuk anda simpan di tangan ini adalah ia. Minyak biji hitam mempunyai banyak nama-nama lain, tetapi yang paling lazim ialah Jintan hitam putih.

Di antara banyak syarat-syarat yang ia digunakan untuk merawat merangkumi pelbagai keadaan pernafasan, ia sangat baik sistem pencernaan, dan juga baik untuk keseluruhan perut dan usus Kesihatan, kesihatan buah pinggang dan hati, peredaran darah dan Kesihatan sistem imun dan seksual-mati pucuk. Minyak biji hitam apabila digunakan harian akan juga meningkatkan tenaga dan menjadi baik secara keseluruhannya.

Minyak biji hitam adalah juga baik untuk kegunaan luaran dalam rawatan ekzema, bisul dan lain-lain jangkitan kulit. Seperti yang anda lihat minyak biji hitam boleh hampir digunakan sebagai penawar semua. Apabila saya dikaji produk ini untuk menghasilkan artikel ini, saya melihat bahawa ia mempunyai pelbagai kegunaan dalaman hampir tanpa had. Kerana saya melihat ke atas resepi untuk digunakan bagi pelbagai keadaan dan penyakit saya datang membuat kesimpulan yang mungkin akan hanya mengambil sedikit minyak ini setiap hari untuk penyakit dalaman dan Campurkan sedikit itu dengan losyen unscented untuk kegunaan harian luar.

Minyak biji hitam terdiri daripada bilangan sebatian kimia yang membantu dengan pelbagai fungsi tubuh yang sangat luas. Ianya juga baik apabila digunakan dalam kombinasi dengan minyak pati dan sebatian organik yang sihat yang lain.

Berikut adalah beberapa resepi untuk penggunaan minyak biji hitam untuk membantu dalam merawat penyakit tertentu:

Untuk batuk dan asma anda boleh mengurut dada dan kembali dengan minyak biji hitam yang tulen. Di samping itu, anda perlu mengambil tiga sudu besar setiap hari, dan menyedut wap minyak biji hitam dan air untuk membersihkan lagi kesesakan.

Untuk loya Campurkan satu sudu teh carnations tanah dengan satu sudu minyak biji hitam dan mengambil ini tiga kali setiap hari.

Untuk merawat penyakit jantung anda boleh mengambil jumlah minyak biji hitam yang kecil setiap hari. Ia terbaik digunakan dengan minuman yang panas. Kerja-kerja ini dengan membubarkan plak dan lemak yang clogs arteri dan menghadkan aliran darah seterusnya membuat kerja jantung mengepam darah ke bahagian-bahagian badan yang lebih mudah.

Untuk menggunakan minyak biji hitam untuk merawat tekanan darah tinggi mengambil satu sudu besar minyak bersama-sama dengan dua ulas dari bawang putih setiap pagi sebelum anda telah dimakan Sarapan Pagi. Anda juga perlu urut dengan minyak hitam biji setiap hari dan pastikan untuk berjemur di bawah matahari bagi kira-kira satu setengah jam setiap beberapa hari.

Gunakan minyak biji hitam untuk merawat sakit kepala dengan mengurut dahi dan kuil-kuil setiap hari dan mengambil satu sudu teh minyak sekurang-kurangnya tiga kali setiap hari.

Minyak hitam biji boleh juga digunakan untuk menghalang keguguran rambut apabila digunakan bersama-sama dengan lemon. Anda perlu rub kulit kepala dengan limau dan membenarkan ia biasa kering seketika. Syampu rambut dan kulit kepala dan direktor digunakan minyak biji hitam untuk kulit kepala. Ulangi proses ini setiap hari selama satu minggu untuk mendapatkan keputusan.

Kegunaan lain bagi minyak biji hitam yang kita tidak dibahas di sini adalah tenaga untuk menjemput saya, bantuan untuk membantu dalam rawatan kencing manis, seksual impotency dan meningitis. Anda boleh melihat manfaat setelah produk ini di tangan dan penggunaannya sebagai seluruh produk untuk rawatan pelbagai jenis penyakit. Saya menyimpan produk ini pada tangan di rumah saya dan menggunakannya secara kerap. Saya sangat mengesyorkan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *