Minuman yang sihat untuk anak-anak – memilih minuman Vemma

Minuman yang sihat untuk anak-anak – memilih minuman Vemma

Ini masa yang tidak lama dahulu apabila minuman tenaga adalah hanya tersedia untuk orang dewasa dan bukan kanak-kanak. Walau bagaimanapun, kajian menunjukkan bahawa kanak-kanak dari umur sehingga 12 2 tahun juga memerlukan tambahan vitamin dan mineral. Usia ini adalah usia kritikal pembangunan dari segi fizikal dan mental. Ini juga adalah zaman Bilakah kanak-kanak yang paling mungkin mempunyai jangkitan dan penyakit. Ini adalah kerana kanak-kanak yang suka pergi ke tempat-tempat awam seperti Taman Permainan dan pusat membeli-belah.

Kajian terbaru Diet kanak-kanak pada usia ini, pakar-pakar membuktikan bahawa mereka memang mempunyai kekurangan Pengambilan vitamin dan mineral yang amat penting dalam pembangunan fizikal dan metal. Terdapat pelbagai sebab mengapa ini berlaku. Satu, anak-anak kini berada sekarang amat pemilih daripada apa yang mereka makan. Mereka kini dipengaruhi dengan diet makanan segera dan lain-lain makanan yang disediakan secara komersial. Anak-anak tidak tahu lagi bagaimana untuk makan buah-buahan dan sayur-sayuran. Bagi mereka, ia adalah lebih baik makan roti, kerepek, coklat, biskut, keropok dan makanan ringan lain. Makanan ini tidak buruk dalam beberapa cara sahaja jika makanan yang sihat adalah keutamaan dan mereka akan mempunyai makanan ini selepas itu atau ini hanya sebahagian kecil daripada keseluruhan diet mereka.

Ini adalah sebab mengapa minuman Kesihatan Vemma dibangunkan minuman sihat hanya untuk kanak-kanak yang dipanggil Vemma seterusnya. Ramai orang yang masih ragu-ragu sama ada seterusnya Vemma adalah sesuatu yang selamat untuk kanak-kanak. Ini adalah masalah besar kepada sesetengah ibu bapa yang tidak mahu menjejaskan kesihatan anak-anak mereka. Ia adalah perkara biasa bagi ibu bapa. Itulah sebabnya mengapa Vemma memastikan bahawa Vemma seterusnya adalah minuman kesihatan yang benar yang selamat untuk kanak-kanak.

Sama seperti semua yang lain-lain minuman tenaga Vemma, Vemma seterusnya adalah juga dikaji. Hanya pakar pemakanan yang bertauliah dan pembangun produk telah dipinjamkan di sebalik Vemma seterusnya. Dan mengandungi hanya bahan sihat dan asli dalam minuman tenaga ini. Mereka adalah baik dan selamat untuk kanak-kanak dalam lingkungan umur 2 hingga 12 tahun. Ia bersedia dengan penjagaan dan kasih sayang untuk kesihatan dan kesejahteraan anak-anak generasi ini.

Seterusnya Vemma telah betul vitamin dan mineral yang penting untuk kanak-kanak semakin meningkat. Ini pasti akan disayangi oleh kanak-kanak yang mempunyai pallet yang memilih. Minuman tenaga yang sihat ini menggunakan pemanis semulajadi dari buah-buahan untuk menjadikannya minuman semulajadi semua. Seterusnya Vemma adalah penuh dengan Vitamin C dari buah-buahan citrus, sayur-sayuran hijau, Kale, lada loceng dan banyak lagi. Terdapat juga Vitamin D yang boleh didapati di dalam susu, hati, telur, tuna serta Vitamin D yang dibantu oleh pendedahan cahaya matahari pagi langsung, sihat. Dengan Vemma seterusnya, anda akan yakin bahawa anak-anak anda juga mendapat yang beta karotena yang boleh didapati dalam lobak merah, bayam, Skuasy dan ubi keledek.

Apabila ia datang untuk diet kanak-kanak anda, anda mempunyai pilihan anda sendiri sebagai ibu bapa. Itulah yang indah! Ini hanya menunjukkan bahawa anak-anak anda merasa cinta tender dan menjaga mereka bila-bila masa anda sendiri menyediakan makanan mereka. Tetapi buat masa ini Jangan lupa untuk termasuk Vemma seterusnya minuman kesihatan dalam pek makan tengahari anak anda atau beg makan tengahari. Dengan cara ini anda akan notbe peduli lagi sama ada anak-anak anda mendapat semua vitamin dan mineral yang mereka perlukan untuk hari tersebut. Anda tentu yakin bahawa anda mampu memberikan anak-anak anda suplemen harian yang disyorkan. Dan untuk memberikan anda lebih ketenangan fikiran Vemma seterusnya menjamin wang anda kembali dalam tempoh 30 hari jika anda tidak melihat apa-apa peningkatan dalam prestasi fizikal dan mental kanak-kanak yang menggunakan Vemma seterusnya. Ini adalah jenis keyakinan Vemma yang hanya untuk membuktikan kepada anda bahawa Vemma seterusnya adalah sangat selamat dan sihat untuk anak-anak anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *