Minum jus Xango hari dan menjadi sihat anda boleh

Minum jus Xango hari dan menjadi sihat anda boleh

Jika anda ingin mencuba produk kesihatan atau makanan tambahan dalam pasaran hari ini, maka anda juga mungkin pergi jus Xango. XANGO ialah jus gabungan produk yang dibuat terutamanya dengan manggis. Ia telah diperkenalkan ke dalam pasaran oleh Syarikat XanGo, LLC pada tahun 2002. Ia digunakan terutamanya sebagai pemakanan tambahan dan produk penjagaan kulit.

Selain daripada manggis, Xango juice juga mempunyai pekatan jus buah-buahan lain seperti epal, PIR, anggur, buah Rasberi, blueberry, strawberry, cranberry dan cherry. Terdapat dalam bahan tambahan yang lain daripada jus untuk asid sitrik, pectin, gusi xanthan sodium benzoat dan kalium sorbate. Hari ini, Xango adalah dianggap salah satu terkemuka produk pemakanan di kalangan mereka yang mementingkan kesihatan.

Walaupun ada bahan-bahan yang banyak didapati dalam Xango, manggis bahan utamanya dan satu yang menawarkan manfaat kesihatan yang paling. Buah manggis telah benar-benar telah dirujuk sebagai “Permaisuri buah,” seperti yang dikatakan bahawa Ratu Victoria England dengan serta-merta suka buah-buahan apabila dia cuba, mengisytiharkan ia sebagai buah-buahan kegemaran beliau. Mengikut cerita, beliau walaupun ditawarkan kesatrianya kepada sesiapa sahaja yang akan dapat membawa beberapa manggis.

Manggis tumbuh di atas pokok manggis yang berkembang di beberapa buah negara di Asia Tenggara. Walau bagaimanapun, ia memerlukan sedikit kesabaran untuk menuai buah-buahan dari pokok. Pokok manggis itu hanya akan dapat hasil buah-buahan apabila kira-kira tujuh hingga 12 tahun. Ia boleh menghasilkan sehingga 60 buah-buahan pada satu-satu masa. Bilangan manggis buah-buahan akan meningkat akhirnya, walaupun, kerana ia akan dapat menghasilkan kira-kira 1600 buahan dua kali setahun apabila pokok berumur 22 tahun. Buah manggis adalah data yang ungu kemerahan warna dan kira-kira saiz orange yang kecil atau plum yang besar. Ia mempunyai kulit buah yang tebal dan mempunyai kira-kira lima ke tujuh keping makan lobed di dalam. Buah-buahan telah diketahui mempunyai banyak pelbagai khasiat dan antioksidan.

Bagi rasa buah manggis, ia telah diterangkan oleh majalah Gourmet pada tahun 2003 kepada mempunyai satu rasa yang indah. Buah-buahan itu sendiri adalah manis dan lazat. Walau bagaimanapun, ia adalah kulit buah-buahan yang ditambah ke dalam jus Xango. Kulit ini adalah sedikit pahit, yang merupakan sebab mengapa beberapa jus buah-buahan akan ditambah kepada semulajadi sweeten Xango.

Manggis telah dibandingkan dengan yang banyak lain “superfoods” hari seperti acai berry dan telah ada kajian yang mencadangkan bahawa manggis adalah sebenarnya lebih baik sebagai pemakanan tambahan. Manggis di Xango juice: melawan daripada radikal bebas; mendapat menghapuskan oxidants yang berbahaya dan toksin di dalam badan; menguatkan sistem imun seseorang individu; menghalang kanser tertentu; membantu pertumbuhan semula sel; mendapat menghilangkan dan menghalang tanda-tanda penuaan; meningkatkan keadaan keseluruhan badan; merendahkan risiko penyakit tertentu; merendahkan paras kolesterol dan tekanan darah; dan membantu dalam mencegah angin ahmar dan serangan jantung.

Hari ini, anda boleh mudah membeli Xango jus dengan harga berpatutan. Walau bagaimanapun, pastikan bahawa anda boleh membeli daripada seorang Pengedar yang mempunyai reputasi yang baik atau Syarikat untuk memastikan bahawa anda akan mendapat perkara yang sebenar. Oleh minum segelas jus Xango hari ini, anda dengan mudah boleh menghindari penyakit dan meningkatkan kecekapan sistem badan anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *