Mikroorganisma efektif – kuasa gelombang Magnetik Resonans

Mikroorganisma efektif – kuasa gelombang Magnetik Resonans

Terdapat beberapa benar-benar unik penyembuhan penyelesaian yang saya Bincangkan dalam buku saya yang mempunyai aplikasi penyembuhan yang bermanfaat dalam pelbagai bidang.
Berkesan Microorganismsare salah satu penyelesaian yang paling menakjubkan yang merentasi bidang kesihatan manusia, kesihatan haiwan, pertanian, pembaikan alam sekitar, dan akuakultur, untuk menamakan beberapa permohonan yang. Berikut adalah satu Bab dari buku saya yang mengenengahkan potensi menakjubkan mikroorganisma efektif.
Penemuan saya EM adalah kemalangan yang lain. Saya Cari beberapa petikan dari Masaru Emoto dalam bukunya, The Secret Life air, apabila saya terjumpa dengan rujukan kepada Hado dan ubat-ubatan Hado. Sebagai tambahan, saya sedar bahawa beliau merujuk kepada premis asas buku ini semua yang mempunyai getaran, kekerapan, dan resonans. Tempoh untuk menggunakan tenaga yang Hado. Konsep ini mempunyai nama yang berbeza di mana-mana di dunia, tetapi merujuk kepada perkara yang sama, yang mementingkan penggunaan tenaga hayat. Ini adalah lagi satu lagi data menunjukkan dalam koleksi saya semakin titik data yang menyokong penemuan-penemuan yang saya buat untuk penyembuhan semulajadi dan bagaimana tenaga perkara memainkan ke semua mereka.
EM adalah sebahagian daripada set Dr Emoto Hado contoh dalam kehidupan rahsia air. Beliau panjang lebar membincangkan keputusan luar biasa yang telah dilihat seluruh dunia sebagai sebahagian daripada kerja Dr. Teru Higa menggunakan EM dalam pembersihan alam sekitar, pertanian, pembinaan dan aplikasi lain. Sejak saya saya pada Perang Salib untuk mencari sejuk penyembuhan perkara, saya dengan serta-merta melakukan carian web Dr. Higa dan EM untuk mengetahui lebih lanjut. Apa saya menemui kagum saya dan semangat saya untuk melibatkan diri dalam menggunakan EM dan mengedarkan produk.
Teknologi EM adalah penggunaan antioksidan, enzim, dan sebatian lain ada bio yang berasal dari penapaian budaya tertentu mikroorganisma untuk kesan yang baik terhadap alam sekitar. Teknologi yang telah dibangunkan oleh Dr. Teruo Higa, seorang professor hortikultur di Universiti Ryukyus di Okinawa, Jepun. Teknologi EM yang digunakan dalam membuat beberapa produk yang dipatenkan yang terdiri daripada pelbagai alat rawatan air untuk perhiasan, tekstil, plastik dan bahan binaan.” EM1 mikrob inokulan merupakan cecair yang mengandungi mikroorganisma Ko banyak. Utama Kumpulan mikroorganisma dalam EM1 mikrob inokulan adalah asid laktik bakteria, yis dan bakteria phototropic. EM mula-mula dibangunkan pada tahun 1982 sebagai alternatif kepada bahan-bahan kimia sintetik dalam bidang pertanian. Melalui penyelidikan meluas dan ujikaji dari semasa ke semasa, EM menjadi diiktiraf sebagai berkesan dalam pelbagai bidang, termasuk pembaikan alam sekitar, kitar semula sisa organik, mengurangkan bau dalam operasi ternakan, merawat sisa kumbahan, dan banyak lagi.
Sebuah badan yang penting penyelidikan yang direkodkan pada Pertubuhan penyelidikan EM di Jepun menyokong semua aplikasi yang luar biasa dan penggunaan kes-kes yang disebabkan oleh teknologi EM. Masa tidak mengizinkan saya untuk Biological sangat mereka di sini kerana ini akan merangkumi secara mendalam dalam buku saya di mana saya akan mempunyai sekurang-kurangnya satu tahun pengalaman peribadi dan penyelidikan untuk mengesahkan apa yang saya telah secara intuitif percaya adalah benar mengenai teknologi EM.
EM kefahaman saya adalah seperti berikut-mikrob di EM1 mikrob inokulan akan probiotics untuk bumi. Seperti probiotics bermanfaat yang saya ambil untuk memastikan bakteria jahat dalam semakan dalam sistem penghadaman saya, EM1 mikrob inokulan melakukan perkara yang sama, hanya pada skala lebih luas. Dalam buku Dr. Higa, kami masa depan Reborn, beliau menjelaskan bagaimana kita mempunyai kuasa-kuasa syntropy (tenaga positif, memberi kehidupan kepada) kesan dan entropy (tenaga negatif, merosakkan) kesan ke atas alam dan dunia kita. Dalam dunia ghaib mikroorganisma Dr. Higa diperhatikan bahawa 10% baik, bermanfaat kepada kehidupan dan 10% adalah buruk, memusnahkan hidup, terhadap 80% lainnya tidak komited. Seperti penonton dalam umat manusia, yang tidak komited menonton tindakan dari luar dan akan melompat di sisi pasukan yang menang setelah mereka boleh menentukan siapa mempunyai momentum dan akan menang.
Jadi untuk mengambil metafora saya selanjutnya, EM champ di setiap pertemuan. Ia mempunyai sebuah penyingkiran punch yang bakteria jahat tidak dapat menangani. Ia mempunyai apa Dr. Higa panggilan gelombang Magnetik Resonans. Ini adalah satu syntropic yang luar biasa yang penyembuhan tenaga. Saya menyeru Ki pada steroid.
Ia defies segala akal dan logik saintifik. Ini adalah salah satu sebab saya suka teknologi EM, kerana seperti banyak perkara yang saya memeluk, ada Sains tidak benar-benar menjelaskan ia. Hanya boatloads penyelidikan dan dokumentasi bukti permohonan yang berjaya dalam menyelesaikan banyak masalah mendesak di dunia.
EM akan campuradukkan otak kanan pemikir, saintis dan jurutera kerana itu keberkesanan dan permohonan defies pengalaman bersama kami. Ia menggembirakan kiri otak pemikir seperti saya. Ia kedengaran terlalu baik adalah benar. Anda tidak dapat melihat gelombang Magnetik Resonans, hanya keputusan yang ia menyampaikan. Ia confounds semua pemikiran moden dan logik saintifik. saya sukakannya! Orang-orang yang berfikir apa yang saya tulis dalam buku ini adalah sekumpulan hooey akan benar-benar suka EM, kerana mereka tidak dapat memahami ia, akan mahu memecat dan kemudian akan perlu menerimanya dalam perpustakaan besar bukti-bukti yang ia benar-benar berkesan. Bukti yang nyata ketara keputusan. EM menyerap tenaga. Ia muncul untuk menyerap tenaga borang percuma dari sumber luar. Mekanisme ini adalah serupa apabila tumbuhan menggunakan karbon dioksida dan tenaga solar untuk mensintesis bahan, mengakibatkan tenaga yang kuat. Dalam kes EM, mekanisme ini dianggapkan melibatkan fungsi antioxidizing kuat secara serentak digabungkan dengan kesan gelombang yang menyerap tenaga daripada sumber yang dikenalpasti. Terdapat banyak jenis gelombang gerakan, tapi gerakan gelombang EM dipercayai mempunyai frekuensi tinggi ultra, ultra rendah tenaga gelombang Magnetik Resonans kualiti yang menentang akal. Walaupun pelajaran yang diperlukan, EM di kesan dioxin dan radiasi, kuasa penyembuhan semula jadi dan sifat-sifat pemuliharaan tenaga tidak dapat dijelaskan tanpa resonans gelombang magnetik yang khas ini.
Jadi nukilan ini membuatkan segala-galanya yang jelas untuk anda, bukan?
Kisah-kisah kejayaan banyak dalam indah buku Dr. Higa, Reborn masa depan kami. Ianya diperlukan untuk membaca. Salah satu cerita Tempahan luar biasa ialah pemulihan daripada laut dalam negeri Seto dengan EM. Projek pembersihan besar-besaran ini dimulakan dengan penubuhan sebuah pasukan petugas untuk mendidik orang ramai dan untuk mendapat penerimaan dan penggunaan produk-produk berasaskan EM untuk pelupusan kumbahan, pemulihan pencemaran dioxin, pembaikan tanah dan infusions terus daripada EM Kuala dan laut dalam negeri Seto yang sangat tercemar. Populasi-populasi ikan, kerang dan rumpai laut telah membuat disebabkan oleh pencemaran, kediaman, pertanian dan perindustrian. EM telah diperkenalkan ke semua sektor-sektor ini untuk rawatan sisa. Mereka juga menubuhkan sebuah sistem besar-besaran penapaian melahirkan EM1 mikrob inokulan dalam kuantiti yang menyokong penggunaan pelbagai dan buang terus ke dalam laut tercemar.
Dalam hanya lima tahun laut dalam negeri Seto hampir tidak bermaya adalah Kumpulan Syarikat dengan ikan. Populasi kerang berada di tahap pencemaran pre-industrial. Sotong kembali, dan katil rumpai laut yang telah menghasilkan produk yang bersih, segar, boleh dimakan sekali lagi. Saya belum pernah mendengar kejayaan pemulihan pencemaran secara besar-besaran ini sebelum. Saya mendapati ia hampir sukar untuk dipercayai tapi ia yang adalah semua didokumenkan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *