Michigan insurans kesihatan untuk kanak-kanak Uninsured

Michigan insurans kesihatan untuk kanak-kanak Uninsured

Jika ianya Michigan insurans kesihatan untuk kanak-kanak uninsured anda memikirkan, adalah lebih baik untuk mendapatkan bantuan daripada Program insurans kesihatan kanak-kanak Negeri atau SCHIP yang ditadbir oleh Pusat Medicaid dan Perkhidmatan Medicare. Ini adalah organisasi yang menyediakan sumber-sumber kewangan untuk pelbagai negeri yang memberi pelbagai jenis program untuk perlindungan kesihatan dan insurans perubatan untuk kanak-kanak yang tidak dilindungi.

Polisi insurans kesihatan michigan ini bertujuan untuk menawarkan keadaan kebenaran untuk insurans perubatan untuk kanak-kanak, sehingga usia 19 tahun. Pelan SCHIP disediakan oleh kerajaan dan mempunyai parameter yang individu untuk perkhidmatan dan kriteria kelayakan.

Jumlah dana yang diterima setiap tahun oleh SCHIP yang ditentukan yang berpendapatan rendah serta anak-anak uninsured di Michigan dan aspek-aspek geografi yang menjejaskan kesihatan. Negeri ini menjadikan penggunaan Michigan dengan dana insurans kesihatan untuk menyediakan insurans perubatan untuk kanak-kanak yang tidak dilindungi oleh insurans kesihatan semata-mata. Ada sesetengah keluarga yang layak untuk Medicaid disebabkan pendapatan mereka rendah. Yang melebihi pendapatan yang diperlukan untuk rancangan suka SCHIP itu.

Jika keluarga tidak layak untuk insurans kesihatan di Michigan, mereka boleh mendaftar untuk SCHIP tersebut walaupun ahli bekerja. Dalam kaedah-kaedah dan parameter kelayakan berbeza-beza antara negeri-negeri, tetapi dalam banyak kids mereka, uninsured yang berumur di bawah 19 tahun dan keluarga mereka mendapat kira-kira $36000 setahun, mereka yang layak. Di bawah ini jenis insurans di Michigan, anda akan dibayar untuk Lawatan doktor anda, kemasukan ke hospital, pelalian dan lawatan ke bahagian kecemasan.

Bagaimana untuk mendapatkan insurans kesihatan di Michigan untuk anak anda Uninsured

Kerana terdapat berjuta-juta kanak-kanak yang uninsured di Amerika Syarikat, anda perlu cuba untuk mendapatkan insurans perubatan untuk anak anda kerana Kerajaan Persekutuan dibekalkan dana yang mencukupi untuk itu. Perkara pertama yang perlu dilakukan dalam hal ini adalah untuk memanggil kesihatan Persekutuan atau polisi insurans perubatan untuk kanak-kanak. Hubungi mereka di talian bebas tol, atau log in melalui arahan dalam talian untuk memohon insurans kesihatan untuk anak anda. Mendail nombor, Terdapat pelbagai pilihan yang ditawarkan kepada pemanggil. Pilih negeri anda untuk mengikuti arahan-arahan yang berkaitan.

Pada memilih pilihan yang sesuai dan mengemukakan maklumat-maklumat mengenai keadaan anda dan butir-butir lain, anda akan dapat mengikuti arahan-arahan melalui telefon. Sekiranya terdapat masalah, mendapatkan bantuan daripada operator yang hidup. Jika anda telah memilih untuk memohon untuk polisi insurans kesihatan untuk kanak-kanak di Michigan melalui telefon, Semua anda perlu lakukan adalah mematuhi arahan-arahan pembayaran oleh pengendali. Jika panggilan secara langsung, anda harus intim ejen yang anda berminat untuk memohon insurans kanak-kanak di negeri anda masing-masing. Akhirnya, pengendali akan Pilih jika anda layak untuk pelan tertentu dan dalam kes tersebut, anda akan dihantar melalui pos dokumen-dokumen yang diperlukan untuk permohonan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *