Michelle Obama kecergasan barangan

Michelle Obama kecergasan barangan

Michelle Obama adalah bahawa wanita yang tinggal di rumah putih dengan Barack, Presiden. Anda tahu siapa Presiden Amerika Syarikat yang betul?

Tiap-tiap empat tahun ada pemilihan untuk melihat siapa yang akan menjadi Presiden Amerika Syarikat akan datang. Apabila tradisi ini mula Presiden sepatutnya untuk membantu memaklumkan kepada rakyat isu-isu kerajaan dan bergerak untuk menetapkan mereka, tetapi sekarang ia adalah satu pertandingan populariti dan Presiden tugas utama adalah untuk mengalihkan perhatian awam daripada apa-apa palang pintu kerajaan lakukan.

Barack memenangi kali menjadikan beliau Presiden, dan kerana Dialah budak ponies bangunan kerajaan untuk beberapa alasan isterinya juga seluruh berita sekarang. Tempahan Michele, isteri Obamas, telah dilihat di CNN yang gallivanting melalui rumah putih seperti preschooler yang tinggi pada beruang.

Tetapi ia tidak slant yang lengkap kepada budaya Amerika Syarikat, beliau sebenarnya mempunyai mesej yang baik. Itu perkara yang besar adalah bahawa lemak kanak-kanak tidak menjadi lemak.

Tiada siapa yang tahu jika keinginan yang kuat untuk mengubah lemak kanak-kanak didorong daripada keprihatinan terhadap kesihatan mereka atau jika ianya hanya beliau kebencian dimanifestasikan ke dalam mempersembahkan lakonan pendek tawar dilakukan dengan pelawak Jimmy Fallon. Sudah tentu Michelle akan mungkin mengatakan bahawa dia bermotivasi untuk mengubah sesuatu.

Soalan adalah mengubah perkara bagaimana, dan mengapa? Bagaimanapun, walaupun dia adalah miscreant conniving yang berpintal yang mengambil kesempatan daripada peranan beliau di kalangan masyarakat untuk globetrot seluruh rangkaian media yang berbeza yang mesej beliau masih cukup baik.

Walaupun dia dahsyat pada menggalakkan kesihatan dan hanya membuat rumah putih penduduk kelihatan seperti sekumpulan hooligans mancis-tag yang bermain guni dengan pelawak SNL, senaman yang benar-benar adalah baik untuk kesihatan. Anda mungkin tidak perlu pergi sekitar melompat melalui bangunan yang dihormati dan diraikan dalam guni, tetapi Lawatan sekitar adalah cukup baik untuk kesihatan anda.

Lihat sahaja pada semua penyelidikan yang telah pergi ke rebounder itu. Melompat-lompat dalam guni yang akan menjalankan kaki anda, merangsang sistem endokrin anda dan ia akan mengusir sistem limfa.

Walau bagaimanapun, ia adalah satu perkara yang kebudak-budakan untuk melakukan, jadi anda hanya harus lakukan ia pada masa yang sesuai di tempat-tempat yang sesuai. Bagaimana pula anda bertindak sedikit beradab sebelum anda mendapat satu guni kentang dan melompat melalui rumah, dan bertindak bertamadun bermakna tidak melakukan itu semua.

Titik adalah kesihatan adalah penting dan senaman akan membantu mengekalkan kesihatan berkualiti. Jadi menjadi yang ditanam dan menjaga badan anda dengan cara yang matang tanpa disrespecting America di televisyen negara.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *