Michael Biamonte kerja dan pendapat

Michael Biamonte kerja dan pendapat

Jika anda ingin mengetahui tentang Dr. Michael Biamonte, artikel ini akan memberitahu anda tahu pendapat rakan saya tentang kerjanya. Artikel ini bercakap bagi pihak beliau.

Saya telah bercakap kepada Michael Biamonte selama 4 tahun sekarang. Beliau adalah sangat Intelek mengenai Candida, parasit, dan apa-apa. Ada ujian yang dia telah kamu lakukan, dia telah memberitahu saya apa yang berlaku dengan badan saya sebelum saya mempunyai peluang untuk mengatakan. Beliau adalah sangat mahal, tetapi bagi saya yang benar-benar merasa buruk seperti, saya tidak mempunyai pilihan, dan dia adalah peluang terakhir saya. Beliau akan bercakap dan menjawab sebarang soalan yang anda ada, dia akan menjelaskan segala-galanya.

Beliau telah pernah memotong saya pendek seperti doktor biasa lakukan. Dia mengambil masa anda membayar untuk panggilan telefon. Beliau menjual beberapa herba dan vitamin kerana beliau mempunyai beberapa kedai-kedai kesihatan. Saya telah mengambil Supplement beliau ke kedai kesihatan kami yang terbaik untuk membandingkan dan mereka beritahu saya mereka tidak boleh datang tutup, jadi saya berhenti mencuba. Saya tahu saya perlu mendapatkannya daripada beliau, kerana beliau herba dalam kombinasi bagi perkara-perkara yang berbeza.

Ini adalah antara herba yang pernah saya dapat.
-bentonit
-serat epal
-psyllium husk
-oat bran
-serbuk whey
-serbuk biji Jintan hitam
-dedak padi
-wormwood
-clover merah
-citrus pectin
-tepung artichoke
-barli
-kulit buckthorn
-cascara sagrada
-serbuk gentian
-akar Mohor emas
-NaCl dengan oksigen-natrium muriate

Yuran 3 bulan pertama adalah yang paling mahal, dan kemudian bayaran bulanan beliau pergi ke bawah. Saya telah membayar sehingga $700 sebulan sebelum (untuk tidak kerap). Doktor saya di sini di rumah tahu saya mengikuti nasihat beliau, kerana dia tidak tahu bagaimana untuk merawat saya. Banyak kali dia saya mendapatkan darah yang diambil dari dia untuk hal-hal tertentu. Saya mungkin tidak akan di sini hari jika ia tidak baginya. Saya mempunyai begitu banyak pembedahan dan doktor-doktor yang bekerja pada saya (membunuhku). Beliau adalah berbeza dan saya sangat berpuas hati dengannya.

Itu sahaja, saya berharap artikel ini “Kerja Michael Biamonte dan pendapat” telah bermanfaat untuk anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *