Mewujudkan sebuah laman web yang menakjubkan bagi sebuah syarikat kecergasan yang menggunakan sebuah syarikat Reka bentuk Web yang murah

Mewujudkan sebuah laman web yang menakjubkan bagi sebuah syarikat kecergasan yang menggunakan sebuah syarikat Reka bentuk Web yang murah

Jika anda pelatih peribadi atau pemilik gimnasium anda mungkin mencari untuk mempunyai sebuah laman web baru yang dicipta. Kami telah bekerja dengan jurulatih peribadi di gimnasium ini sejak 6 tahun yang lalu dan tempahan kami melihat pertumbuhan yang ketara dalam bilangan sukan baru dan pelatih peribadi yang memerlukan suatu newwebsite.

Ini adalah kerana, kini terdapat tumpuan yang lebih besar dan spot light bagaimana individu melihat dan menguruskan badan mereka. Pepijat majalah cetak berkilat, pembedahan plastik dan selebriti telah merebak ke seluruh dunia. Individu kini lebih sedar tentang Diet mereka dan Apakah jenis-jenis latihan yang mereka lakukan, seolah-olah satu senaman baru yang mencipta tiap-tiap minggu lain hari ini. Seperti yang kita tahu pasaran ini adalah meningkat kita menyaksikan banyak syarikat Reka bentuk web yang menawarkan Perkhidmatan Rekabentuk web yang murah kepada sektor pasaran kesihatan dan kecergasan.

Perkara-perkara di bawah menerangkan tentang apa yang kita fikir, adalah kriteria utama yang digunakan apabila ia datang untuk mencipta sebuah laman web yang menakjubkan dan berfungsi untuk pengajar gimnasium atau kemudahan gim/kecergasan.

Laman web yang direka dengan baik
Apabila memilih Syarikat Reka bentuk web anda pastikan bahawa Syarikat Reka bentuk web yang anda gunakan mencipta anda sebuah laman web yang menakjubkan, berikan contoh-contoh Laman web lain yang anda suka rupa. Mereka perlu memahami jenama Syarikat anda dan apa jenis senaman/perkhidmatan anda menawarkan. Jika mereka mengambil masa untuk mengetahui Syarikat anda, mereka akan rasa jenis gimnasium anda sedang berjalan.

Mudah untuk Navigate
Ini mungkin salah satu isu yang paling penting, kebanyakan pelayar yang boleh melawat laman anda mungkin tidak akan celik komputer, jadi anda perlu pastikan bahawa produk yang anda tawarkan adalah mudah untuk mencari.

Kemudahan pengurusan kandungan
Kami rasa ini adalah satu kemestian bagi mana-mana Syarikat kecergasan. ‘Kemudahan pengurusan kandungan’ bermaksud bahawa anda akan mempunyai kawalan Laman web ini, anda boleh mengedit, mengemaskini dan membuat kandungan untuk laman web anda menggunakan panel kawalan berasaskan web. Ini memberikan anda peluang untuk mengikuti Laman web anda. Jika pelayar mencari laman web anda dan telah dikemaskini atau mereka datang kembali ke laman web anda selepas lawatan yang awal dengan berita yang sama dan maklumat, ini pasti akan meletakkan mereka menggunakan anda.

Sistem tempahan dalam talian
Anda perlu memberikan keupayaan untuk menempah kelas anda secara online, pelanggan yang berpotensi jika anda memberikan mereka Kemudahan ini, anda akan meningkat kali ganda kadar 10 tempahan anda. Memudahkan pelayar untuk mencari kelas yang mereka berminat dan buku sesi secara online.

Testimoni
Satu kemestian bagi mana-mana gimnasium atau jurulatih peribadi, tidak mempunyai testimoni di laman web anda adalah seperti sebuah syarikat Reka bentuk web murah yang tidak mempunyai sebuah laman web. Testimoni akan dapat menyediakan perkhidmatan yang anda tawarkan, cuba untuk sebelum dan selepas gambar-gambar pelanggan yang telah menggunakan gimnasium anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *